2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
دوستای خوبم یه راهنمایی می خواستم  به جز من وهمسرم کسی درجریان نیست که قراره آی وی اف کنم ولی ...

من میخوام به مامانم بگم یه کیست داشتم سرپایی دراوردنش ولی واسه احتیاط گفتن دو سه روزی دراز بکشم... باور میکنه طفلک....اخه یه پولیپ هم دارم توی رحمم یه دکتری میگفت اگر نزدیک دهانه بود خودم الان درمیاوردمش سرپایی...مامانمم بود...شایدم بگم همون پولیپه رو دراوردم😒😒😒 همکارا هم مهم نیستن اصلا...بگو کمردرد شدی...دیسک یا سیاتیک یا یه چیزه اینجوری دوذ از جونت گرفته و نمیتونی تکون بخوری باید چندروز بخوابی و کیسه اب گرم بذاری بعدشم که رفتی چون گفتی کمردردی راحت میتونی پاتو دراز کنی و فشار نیاری به خودت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فردا مى رى سونو مى بينيشون خيالت راحت مى شه من از الان گفتم دو يا سه تا ساك حاملگى فردا برات مى بين ...

یکی یا سه تاش اصلا برام مهم نیست. فقط قلب داشته باشه

خدا تو زندگیم یه معجزه هایی برام کرده که فقط باید یه روز بشینم براتون تعریف کنم... یعنی به معنای واقعی معجزه بودن

ایندفعه هم از اون دفعه هاست که تو یک خلأ بی جاذبه سرگردونم

اگر بهش اعتماد نداشتم تا حالا صد بار مرده بودم

دوستای خوبم یه راهنمایی می خواستم  به جز من وهمسرم کسی درجریان نیست که قراره آی وی اف کنم ولی ...

یکی رو میشناختم به همکاراش گفته بود از پله ها افتاده کمرش آسیب دیده.... تازه بعدشم که رفت سر کار آروم آروم حرکت میکرد و وسطش استراحت میکرد میگفت کمرم درد میکنه

من میخوام به مامانم بگم یه کیست داشتم سرپایی دراوردنش ولی واسه احتیاط گفتن دو سه روزی دراز بکشم... ب ...

عزیزم پولیپتو برداشتی؟ اخه میگن برای انتقال نباید پولیپ باشه تو رحم

عزیزم پولیپتو برداشتی؟ اخه میگن برای انتقال نباید پولیپ باشه تو رحم

نه برنداشتم...دکتر چیزی نگفت بردارم...اندازه اشم کم نیست نزدیک 2.5 سانت هست...یکی از دکترا گفت مشکلی نداره...شما پولیپ داری؟

نه برنداشتم...دکتر چیزی نگفت بردارم...اندازه اشم کم نیست نزدیک 2.5 سانت هست...یکی از دکترا گفت مشکلی ...

اره منه بدبخت با هیستروسکوپی برداشتمش😢😢دکترم گفت باید برداری، برای من داخل رحمم بود گفتن شاید مانع لانه گزینی بشه