2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
 یکی یا سه تاش اصلا برام مهم نیست. فقط قلب داشته باشه خدا تو زندگیم یه معجزه هایی برام کرده که ...

ببين رويا منم فكرم به سونوى ٥شنبه با توجه به حرفها دوستان مى ره

اما راستش تا مى خوام منفى فكر كنم اولا دعا مى خونم يا ذكر مى گم  بعدش به خدا مى گم همه چى دست خودته پس به خودت مى سپارمش اگه همه چى خوب باشه شكر اما اگه زبونم لال نباشه باز جز قبول كارى از دستم ساخته نيست

هممون همينيم بايد كل مسير بارداريمونو توكل به خدا كنيم با استرس هيچى درست نمى شه جز اينكه خودمونو اذيت كنيم و به جنينهامون انرژى منفى بديم

يه چيزايى تو زندگى از توان ما خارجه جريان باردارى ما هم همينه

تمام تلاشمونو كرديم مابقيش با خداست ايشالا بهترينها رو براى تك تكمون تو اين مسير رقم مى زنه

اما ازت مى خوام عزيزدلم استرس به خودت نده و بسپار به خدا🙏🏼🌸

ايشالا فردا دلت پر از آرامش مى شه و برامون خوش خبرى💕🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه برنداشتم...دکتر چیزی نگفت بردارم...اندازه اشم کم نیست نزدیک 2.5 سانت هست...یکی از دکترا گفت مشکلی ...

عزیزم فک کنم پولیپ باید قبل انتقال برداریا.

منم پولیپ همین اندازه ای داشتم .وبخاطرش ۶ماه کارم عقب افتاد دوبارم رفتم اتاق عمل یبار کورتاژ یبار هیستروسکوپی

بازم پیگیرش باش

من هم شرایط شما رو داشتم حتما ۲ تا ۳ ماه استفاده کن نترس دیر نمیشه ورزش کن نمیتونی باشگاه بری پیاد ...

پیامتونو الان دیدم ،ممنون عزیز ازمایشارو دادم خدا روشکر مشکلی نبود فقط تبروید که اونم قرص میخورم ،الان اووابوست ژل رویال ویتامین دی متفورمین میخورم ،یعنی به تظر شماهم بعد عید برم بهتره ،اخه اللن باین که بیست روز از تخمک کشیم میگزره خیلی دل درد وپهلو درد میگیرم میترسم ماه بعد برم کلا حالم بد بشه ،نمیدونم چرا بعد پانکچر اینجوری میشم ،سری اول سال 94هم بعد پانکچر تادوروز از درد فقط گریه میکردم ،حالاهم اینجوری کلا موندم چیکار کنم ،خدا هیچ کسو به چه کنم چه کنم نندازه

مهربان خدایم ،دوستت دارم
کاشکی تایپیکشو میدونستی  ولی من یه چی هایی بلدم که خودم دارم میخورم الان به اون دوستمون میگم‌

نه بخدا اصلن یادم نیست پارسال بود ..ولی همون زدم نمیدونم تنبلی تخمدان .ذخیره صفر ..برای دوستم بود ..

ولی مطالبش خوب بود ..

بزن تو اینترنت .انشاالله که پیدا بشه .چون تو تاپیک نی نی سایت بود .پیدا میشه ...

نه برنداشتم...دکتر چیزی نگفت بردارم...اندازه اشم کم نیست نزدیک 2.5 سانت هست...یکی از دکترا گفت مشکلی ...

عزیزم کی انتقال داری؟ کدوم مرکز؟ نمیخوام مضطرب بشی حتما مشکلی نبوده ولی دکتر من میگه باید برداشت

عزیزان این رژیم که برای هایپر نشدن هست مثل خوردن سفیده و پروتئین از همون اول که امپولا شروع میشه باید رعایت کنیم؟؟؟؟ من از دیروز که اولین آمپولو زدم تا الان دارم از سر درد میمیرم این مال امپوله یا من بیخودی ربطش میدم آمپول سینال زدم     

یکی یا سه تاش اصلا برام مهم نیست. فقط قلب داشته باشه خدا تو زندگیم یه معجزه هایی برام کرده که ...

انشاالله که فردا بری و با خبرای خوب بیای عزیزم ..

درکت میکنم ..ادم خیلی استرس داره خیلی ...

بازم توکل بخدا ...انشاالله که همه چیز عالی و نرمال باشه برات ..

چرا دوبار رفتی اتاق عمل بخاطر پولیپ؟  

قبلش مطب میرفتم پیش یه دکتری اون گفت باید کورتاژ شی تا پولیپ رو برداشته بعد بری رویان دنبال کارات .یبار اون کورتاژ کرد .بعد که رفتم مرکز تا ازمایشای اولیه وکارا انجام بشه دوماهی طول کشید که تو سونو باز گفت پولیپ داری .که اینبار هیسترو شدم

نمیدونم همون بود یا باز دراومده بود .ولی دکتر مرکز گفت کورتاژ راه قدیمیه برا پولیپ چون ممکنه یه کوچولو ازش بمونه واون دوباره رشد کنه ولی با هیسترو میبینیم و کامل برداشته میشه

الهی شکر که کامل برداشتی😊

اره خداروشکر که تموم شد🙏ولی دومین بار شوکی بهم وارد شد که هنوزم هروقت میرم سونو استرس دارم

اصلا فکرشو نمیکردم ظرف دوماه باز بگه پولیپ همون اندازه ای داری