2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
گلم میدونم خیلی خیلی سخته، ولی خدا نخواسته، ماها باید تسلیم امر خدا باشیم، اگه میخواست جنینها هیچیشو ...

بله عزیزم با همین توکل به خدا. خودمو آروم کردم داشتم دق میکردم❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای تو این سیکلم دو روز اول انقد دفع لخته داشتم ببخشید لخته خون نبود مثل گوشت بود ک با درد شدید همرا ...

خوبه عزیزم داره تمیز میشه...من ال دی خوردم از روز سوم کمدشد خیلی ناراحتم...دوست داشتم همه اش میومد بیرون...رحم پاک میشه

بله عزیزم با همین توکل به خدا. خودمو آروم کردم داشتم دق میکردم❤️

خیلی چیزها تو نظر ما شر و بد هست ولی خیر توش هست، حکمت و ما نمیدونیم چیه، انا همیشه یه چیز میگه، تلاش، توکل، شکر گذاری، امید 

شکر گذاری معجزه میکنه، 

دنبال دلیل نباید بگردی، وقتي خدا نخواد نمیشه اگر بخواد هم تو بدترین شرایط میشه، کاشکی یه زیارت کربلا ...

اتفاقا مامانم اینا هفته پیش رفتن مشهد. چقدر به من اصرار کردن برم بخاطر انتقال نرفتم

چون در جریان انتقالم هم نیستن

چقدر دلم میخواست باهاشون. برم

اره گلم، به قول انا میوه ی صبر شیرینه،  حرف خدا تو قران، با هر سختی اسانی هست قطعا با بعد هر س ...

الهی آمین الهی برای همگیمون 

من که چهارساله درگیرم و یکسال هم هست که اینقدر. دارو خوردم و دوا و. درمون از اون. خارج رحمی که منجر به لاپراسکوپی. شد. و برداشتن لوله ها و. حالا هم که اینطور

خدا. خودش. کمکمون کنه

امروز پنج روز تموم شده بعد عملم.روز ششمم.یعنی نباید بهتر میشدم یه خرده؟

عزیزم عوارض هایپره...والا من روز عملم یه خانمی بود واسه هیسترو اومده بود فکر کنم...گفتم من هایپر شدم...گفت من تا یک ماه بعد پانکچر علائم هایپر داشتم...بدنا باهم فرق داره...نگران نباش...برای تو با پریودیت تموم میشه...طبیعیه این دردا

اتفاقا مامانم اینا هفته پیش رفتن مشهد. چقدر به من اصرار کردن برم بخاطر انتقال نرفتم چون در جریان ان ...

الهیییی هر وقت جور شد برو حتما، دکترای اصلی اونا هستن، 

انا چند روز پیش میگفت البته این حرفم مخاطبش با خودم هستم 

شما که نیمه ی پر لیوان و نمیبینی و فقط نیمه ی خالی لیوان رو میبینی و لیوان رو میزنی میریزی، چجوری از خدا میخوای اون نیمه ی خالی رو پر کنه وقتی لیوان و زدی ریختی و شکستی

بچه ها کیا هپارین دارن؟! چه برندی خوبه کمکم کنینننن❤❤❤❤

من هپاربن زدم افتادم به خون ریزی ولخته داعون شدم وبلا تکلبفم.نمیدونم میمونه یانه .دقت کنید برای این امپول

سلام دوستان من تو. سیکل انتقال بودم برای بار چهارم که  قرار شد. جنینا بلاست بشن  از پنج ش ...

سلام دوست عزیز 

الان داشتم تو گوگل درباره جنین پلاستوسیت میخوندم که نوشته بود اکثر جنینایی که تواین مرحله از بین میرن مشکل کروموزومی یا ژنتیکی داشتند فقط در حد همین نوشته بود دکترتون چیزی نگفت بهتون ؟؟؟ 

به نظرم با دکترت حرف بزن شاید دلیل اینکه دو دفعه پیش مثبت نشدی این باشه که جنینا سالم نیستند ؟

بازم آنا جون بیشتر اطلاعات دارن انشالله عزیزم خدا بزودی زود دو قلو صحیح و سالم بهت هدیه میده تا این روزا از یادت بره 😙😙😙

خداجونم شکرت