2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
بچه ها كسي ميدونه من كه سيكل قبل، قبل از پانكچر يه دونه دكا هم داشتم با اِچ سي جي هم دوتا و بعدش هم ...

عزیزم اونا برا نترکیدنت بوده دخمل.....

زورشونو برا نترکیدنت صرف کردن.....

البته دور از جونت شوخی کردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من انقدر بالا میاوردم هم فشارم پایین میفتاد هم وحشتناک درد میکشیدم.... خلاصه چهار پنج روزی تعطیل می ...

آره یادم نبود

منم تا بالا نمیاوردم خوب نمیشدم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون خونی که قرمز روشن باشه خطرناکه؟ هر چی‌ میگردم همه جا نوشته رنگ خون مهمه ولی نگفته هر کدوم چ ...

رويا اين فكرهاى منفى چيه دختر 😤😤😤

استراحت مطلق كن پروژسترونتو بيشتر كن ١٠٠٪؜ خوب مى شى

لطفا خواهشا تو گوگل هم سرچ نكن كه اصلا به كارت نمى ياد

فقط استراحت و آرامش و زياد كردن پروژسترون

عزیزم اونا برا نترکیدنت بوده دخمل..... زورشونو برا نترکیدنت صرف کردن..... البته دور از جونت شوخی ک ...

😘😘😘قربون اون لفظ و شوخيات مهربون

بابا اخه از اونورم كه من با تعداد مساوي تخمك علائم سارا رو نداشتم گفتم بيا اينم از اين  ضعيف بودن كه علائم نداشتي

پس ما كجا و تركيدن كجا

احساس ميكنم الكي و تو خاليم انقد كه ضعيفه بدنم

...

سلام تورک آنای عزیزززز،من قبلاً تو تاپیک ها بودم و از وقتی باردار شدم و استراحت مطلق و استرس و بعدهم که دنیا اومدن پسرم که دیگه نیومدم،گاهی اومدم خوندمتون و رفتم،الان که دیدم نوشتی بچه دومت رو طبیعی باردار شدی خیلی خیلی خوشحال شدم و گفتم تبریک بگم ،باارزوی سلامتی برای تک تک اعضای خانواده عزیزت😍

دوتاسقط داشتم مشکل ایمنی انعقادی ،مورفولوژی کم وتحرک درحدطناب زدن دور خودش:-) لطفا برای بموقع وسالم دنیا اومدن پسرم یه صلوات بفرستید،خدایا ببخش بهم (اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)آبجی یا داداشه پسرمم تو راهه😍
آها ببخشید... این پیامتو ندیدم سوال تکراری پرسیدم

رویا جان شیافت رو ۱۲ ساعت کن. و استراحت مطلق شو. فقط برای دستشویی و نماز پاشو.

من همش خونم قهوه ای بود.معذرت میخوام خون کثیف .

اما یه بار خون روشن تمیز بود.

الان دو روزه قطع شده. نگران نباش.

آمپول اصلا بهت ندادن؟

استرادیول داری آیا؟

راستی آسپرینم داری فک‌کنم باید قطع کنی

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام خوبید .من شنبه انتقال داشتم . دیروز بیبی چک زدم منفی شد .خیلی ناراحت شدم چون فقد دوتا جنین داشت ...

سلام من هم شنبه انتقال داشتم دوستم

خیلی زوده دختر

بعد برای چی بی بی میزنی صبر کن آزمایش بده مطمئن شو یا انشالله بارداری یا نیست و سری بعد مامان میشی...

من هم کمرم درد میکنه و س ی ن ه هام 

یکم حالت گرفتگی شکم هم دارم 

اما بهش فکر نکن خیلی ها با این علائم باردار شدن.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام تورک آنای عزیزززز،من قبلاً تو تاپیک ها بودم و از وقتی باردار شدم و استراحت مطلق و استرس و بعدهم ...

عزيزم خداروشكر كه اون روزا رو پشت سرگذاشتين🌹تولد نازدونه تونم تبريك ميگم

ميتونم سوال كنم شما چرا ميكرو كرده بودين و گريد نيني كه انتقال دادن چي بود؟

...
متاسفانه جواب ازمایش منم منفی شد. برام دعا کنید ممنون از همه تون

عزیزم 😔😔😔

زود که نرفتی؟

یعنی کاملا مطمئنی عددش انقدر کم بود که دیگه لازم به تکرار نیست؟ 

خدا برات ۲قلو جبران کنه دوستم 

دعا میکنم زودِ زود دلت آروم بگیره🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم فاصله دو تا زایمانام ۲ سال شد..... یعنی عملا دخترم ۱۴ ماهه بوده من باردار شدم.....

الهی عزیزم قربون حکمت خدا برم.

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
رويا اين فكرهاى منفى چيه دختر 😤😤😤 استراحت مطلق كن پروژسترونتو بيشتر كن ١٠٠٪؜ خوب مى شى لطفا خوا ...

آخه تا دو روز دیگه به کلینیک دسترسی ندارم مجبورم تو سایت دنبال راه حل بگردم

سعی میکنم آرامش خودمو حفظ کنم ولی دلم آشوبه

رویا جان شیافت رو ۱۲ ساعت کن. و استراحت مطلق شو. فقط برای دستشویی و نماز پاشو. من همش خونم قهوه ای ...

من ساعت ۵ عصر خونریزی داشتم . یک بار یهویی ازم خارج شد از اون به بعد لک قهوه ای دارم

روزی چهارتا استرادیول دارم.... دوتا آمپول پرژسترون ۵۰ که تو یک سرنگ میزنم.... یک شیاف ۴۰۰ واژینال

عزيزم خداروشكر كه اون روزا رو پشت سرگذاشتين🌹تولد نازدونه تونم تبريك ميگم ميتونم سوال كنم شما ...

سلام،خیلی ممنونم،من یادم نیست گرید جنینام رو،ولی سه تا بلاست انتقال دادم،خودم پلی کیستیک بودم و سقط مکرر و شوهرمم تحرک و اسپرم نرمالش خیلی کم بود،که سه بار آی یو آی و دو بار میکرو سه بار هم انتقال جنین داشتم ،البته دوبار مثبت شدم که من مشکلات دبگه ای از خودم رو کشف کردم و کلی طول کشید که بچه دار بشیم

دوتاسقط داشتم مشکل ایمنی انعقادی ،مورفولوژی کم وتحرک درحدطناب زدن دور خودش:-) لطفا برای بموقع وسالم دنیا اومدن پسرم یه صلوات بفرستید،خدایا ببخش بهم (اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)آبجی یا داداشه پسرمم تو راهه😍
سلام،خیلی ممنونم،من یادم نیست گرید جنینام رو،ولی سه تا بلاست انتقال دادم،خودم پلی کیستیک بودم و سقط ...

الان خيلي جاي تبريك داره اين نعمت الهي كه تو آغوشتون گذاشته، صد سال سبز و گرم در كنارهم انشالله خدا حافظتون باشه، گواراي وجود🌹

منظورتون از مشكلات، ايمني انعقاديا بود؟

...
من ساعت ۵ عصر خونریزی داشتم . یک بار یهویی ازم خارج شد از اون به بعد لک قهوه ای دارم روزی چهارتا اس ...

پس صبر کن اگر باز دیدی زیاد یک شیاف اضافه کن و ۸ ساعتی کن

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار