2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
یعنی تو منی قرص سیپروترون کامپامد که میخوردم خیلی خوب و راحت پری میشدم و میگن یکی از درمان های اندو ...

الان برا دومی اقدام کردی؟پیگیر شدی هیچ مشکلی نداشتی.نفهمیدی چرا انقد درد هات زیاد بود

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
کوتر تخمدان یعنی سوزوندن پوسته ضخیم دور تخمدان توسط لیزر در چند نقطه.... باعث میشه دارو همراه گردش خ ...

پس اندومتریوز هم یه چیز دیگست که اونم باید بردارن.عجب مصیبتی گیر کردیم ما

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رويا جون پس سي اُ بدون درمان وقتي تحريك تخمك گذاري و پانكچر ميشه رو كيفيت تخمك هم اثر گذاره يا  ...

نمیدونم والا عزیزم... ولی فک کنم بدون تاثیر هم نباشه.... وقتی پی سی او هستی به زور داروی هورمونی فولیکول رشد میکنه اما به نظرم تخمک داخل فولیکول خیلی مناسب نباشه

من نفهمیدم مشکل شما چیه واسه بارداری

خودمم نفهميدم، همينه كه به شما ميگم به جاي غصه خوردن شاكر باش كه موردي كه برات ايجاد شده قابل درمانه و حيلي هم خوب ب درمان جواب ميده خطرناك يا غيرقابل جبران و غيرقابل درمان نيست كه نشستي غصه ميخوري

...
آزپایشام هما خوبن کاریوتایپ انعقادی و ... حتی عکسمم خوب بود ولی میگن ماده حاجب عین دامستوس رحمو تم ...

انشالله به حق روزهای عزیز زودی مامان شی.منمpcoشدید دارم.تو سونو ها برات میزنه pco؟بارداری اولت چند سال پیش بود

دقیقا نه ندارم  زایمان زودرس و ‌..

آهان یعنی باردار شدی ولی موفق نبود؟

واقعا راست میگی منم همینطورم با کلی آمپول به زور یه فولی کوچیک پیدا میشه.بخاطر همین موضوع عمل کردی؟ا ...

بله عزیزم به خاطر همین مشکل لاپاروسکوپی انجام دادم و کوتر کردم... بعد اون فولی هام خیلی خوب رشد میکردن ولی بازم حامله نشدم

میکرو کردم و الان خداروشکر باردارم..... البته بعد از سونوی قلب میشه ۱۰۰ درصد گفت باردار.... که انشالله این هفته اتفاق بیفته

خودمم نفهميدم، همينه كه به شما ميگم به جاي غصه خوردن شاكر باش كه موردي كه برات ايجاد شده قابل درمانه ...

چند وقته اقدامی؟آخه من یه مشکل رو برطرف میکنم مشکل بزرگتر از اون پیش میاد،انگار خسته شدم یکم روحیه امو باختم چون خیلی انتظار کشیدم و هر ماه دکتر رفتم دل سرد شدم

بله عزیزم به خاطر همین مشکل لاپاروسکوپی انجام دادم و کوتر کردم... بعد اون فولی هام خیلی خوب رشد میکر ...

عزیزم خدارو صد مرتبه شکر .خب شما که فولی داشتی چرا باز باردار نشدی؟وضعیت همسرت خوب بود؟چند وقته اقدام میکردی؟

عزیزم خیییلی متاسفم دعا می کنم خدای مهربون خیلی زود برات جبران کنه من هم س ق ط داشتم ومی دونم چقد در ...

چ عملی بخاطر سقط داشتی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم نه من تخمدانم مشکلی از نظر آندومتریوز نداشت..... لگنم شدیدا درگیر بود و چسبندگی داشت.... ذخی ...

انا جون از كجا فهميدي لگنت درگير اندومتريوزه ؟ اخه من خيلي لگنم درد داره تا رون پام عذاب اور شده ميترسم اين باشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي