2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
افسون چه خبر دكتر رفتي نتايج ازمايشاتتون چي شد

سارا جون دیدم خصوصی پیام دادی ولی اصلا باز نمیشه نمیدونم چرا.گلم  دوشنبه وقت دکتر دارم فقط التماس دعا دارم از تک تکتون.

خودت چه خبر چیکارا کردی؟کی انتقال میدی؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فشار نمیدونم.فقط سرگیجه شدید دارم و چشمام سیاهی میره تا وقتی که پری بیاد درد دارم ولی وقتی خونریزی ک ...

یعنی تو منی

قرص سیپروترون کامپامد که میخوردم خیلی خوب و راحت پری میشدم و میگن یکی از درمان های اندومتریوز همینه

ولی چون کیست سینه دارم با خوردن اون خطرناک میشه مجبور شدم نخورم.

ولی الان چند ساله زایمان کردم خبری نیست

خیلی خوب شدم

هرچند زایمانم خیلی سنگین بود

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
طبیعی باردار شد؟کوتر تخمدان یعنی همون برداشتن اندومتریوز

کوتر تخمدان یعنی سوزوندن پوسته ضخیم دور تخمدان توسط لیزر در چند نقطه.... باعث میشه دارو همراه گردش خون بهتر به تخمدان برسه

چند ساله اقدام هستی.خب راه حلی واسه مشکلتون نیست

آزپایشام هما خوبن کاریوتایپ انعقادی و ...

حتی عکسمم خوب بود

ولی میگن ماده حاجب عین دامستوس رحمو تمیز میکنه

منم میدونستم لوله هام باز هستن چون تخمک گذاری و بارداری داشتم بخاطر اون ماده رفتم عکس گرفتم تا تمیز بشه و هرچی چسبندگی و ... هست بیاد بیرون.

که ظاهرا دوستان میگن علت این دردا بعد عکس همبنه که ترو تمیز شده و احتمالا چسبندگی ها باز شده

تنها مشکلم‌پی سی اوی خفیفه که تخمک گذاری به طور طبیعی انجام نمیشه و پریود عقب میوفته

حالا ان شالله این ماه طبیعی مامان میشم و وارد سیکل ای وی اف نمیشم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
کوتر تخمدان یعنی سوزوندن پوسته ضخیم دور تخمدان توسط لیزر در چند نقطه.... باعث میشه دارو همراه گردش خ ...

رويا جون پس سي اُ بدون درمان وقتي تحريك تخمك گذاري و پانكچر ميشه رو كيفيت تخمك هم اثر گذاره يا تخمكاي با كيفيتي ميده؟

...
خواهش ميكنم عزيزم، به زودي همه ش حل ميشه به ياري خدا، جا واسه غصه خوردن نداره خوشگل خانوم، التماس دع ...

من نفهمیدم مشکل شما چیه واسه بارداری

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
رويا جون پس سي اُ بدون درمان وقتي تحريك تخمك گذاري و پانكچر ميشه رو كيفيت تخمك هم اثر گذاره يا  ...

عزیزم شما با این وضع اصلا قندهای مصنوعی مستقیم یا غیر مستقیم نخور

ضخیم شدن پوسته تخمک بخاطر عدم حساسیت به انسولین هست

قندهای مصنوعی توی دلستر ابمیوه ادامس و کیک و ژله و بیسکوییت و ... هم هست

از خرما و کشمش و عسل  و شیره و ... استفاده کن

فک کن اینا حرومه

حتی نون های بیرون

بچه ها اگه بتونید یه مدت مثلا یکی دو ماه حداقل نون جو مصرف کنید فقط فقط جو خیلی تخمک گذاری بهتر میشه

مطمین باشید

همینطور اگه بتونید کنارش شیرین بیان بخورید میگن کمک کننده اس

تا چند روز درد داشتی؟؟من همون روز که وحشتناک بودم تمام بدنم میلرزید کمر درد شدید عین پریود مجردیا ...

منم همون روز درد شدید ولی تا دو روز دردم زیاد بود.مگه شما بچه دارین؟؟

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
آره من قبل ها با دارو های محرک زیاد فولی بالغ داشتم ولی جدیدا اصلا به هیچ نحوی فولی ندارم.ولی در هر ...

ان شالله ک نمیکشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
منم همون روز درد شدید ولی تا دو روز دردم زیاد بود.مگه شما بچه دارین؟؟

دقیقا

نه ندارم 

زایمان زودرس و ‌..

عزیزم منم از وقتی یادم میاد بهم میگفتن pco هستم... با کلی دارو اگه به زور فولی ۶ یا ۷ میداشتم.... کو ...

واقعا راست میگی منم همینطورم با کلی آمپول به زور یه فولی کوچیک پیدا میشه.بخاطر همین موضوع عمل کردی؟الان بارداری

وای مثل من دقیقا قبل زایمانم اینجوری بودم اورژانس اومد وسط خیابون بردم بیمارستان

یعنی الان وقتی پریود میشی دیگه درد نداری