2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046944 بازدید | 684566 پست

بچه ها واسه امپول پروژسترون من سرنگم معمولی بود یعنی همونکه داروخونه داد ، روزای اول درد میگرفت ولی بعدش یاد گرفتم بعد تزریق دو سه دقیقه همون حالتی که بودم جای تزریق رو چرخشی ماساژ میدادم خیلی خوب بود دیگه جاش درد نمیکرد و اصلا اذیت نشدم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
آنا جون امروز رفتم مرکز دکتر خودم نبود با یه دکتر دیگه مشورت کردم وازمایشای قبلمو نشونش دادم .گفت ای ...

عزیزم روز انتقال شروع شد....

هنوز فرصت داری حتما پیگیر شو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره . اگه الان داروهای ای وی اف رو شروع کنی اصلا ب داروها پاسخ نمیدی و تخمکت سایزش بالا نمیره . شما ...

آره من قبل ها با دارو های محرک زیاد فولی بالغ داشتم ولی جدیدا اصلا به هیچ نحوی فولی ندارم.ولی در هر صورت  pcoهستم و بدون دارو تخمدون هام کار نمیکنه.خدا کنه حداقل بعد عمل دیگه کارم بهivfنکشه

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
عزیزم به خونه خودت خوش اومدی..... اینجا همه دوستان در حد توانم به هم کمک میکنن....

ممنونم عزیزم.مرسی که اطلاعاتتون رو دراختیار ما میذارید

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
آنا همین سرنگهای معمولی هم سوزنشون بلنده به نظرم از ایناهم برای پروژسترون بلندتره؟

بله عزیزم دقیقا مثل همیناست ولی بلندتره.....

یه بار یکی از دوستان عکس هر دورو کنار هم گرفته بود گذاشت....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یادتون نمیاد نیدل شماره چند بود؟

نه عزیزم یادم نمونده.....

الانم ندارم فکر کنم پیدا کنم حتما عکسشو میذارم.....

عزیزم پس ذخیرت بالاست و ممکنه کوتر تخمدان خیلی کمکت کنه و میفیت تخمکاتو بالا ببره..... عزیزم نگران ...

واقعا یعنی مشکلتون اندومتریوز بود کهivfشدین؟یعنی چون ذخیره خیلی بالا رفته میخواد تخمک هارو بسوزونه؟من فک میکردم اگه پایین باشه مشکل هست پس زیاد بودن ذخیره تخمدان هم خوب نیست

بچه ها واسه امپول پروژسترون من سرنگم معمولی بود یعنی همونکه داروخونه داد ، روزای اول درد میگرفت ولی ...

پس خدارو شکر.....

سلام به همگی 

من امروز روز ۸ انتقالم هست

حالت خستگی زیاد دارم و کمر هم درد میکنه اما دلم نه خیلی فقط عین گرفتگی پ ر ی و د لک هم اصلا ندیدم

ولی س ی ن ه هام به شدت درد میکنه

کیا با من تو انتقالن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

اوضاعتون چطوره روز چندمین؟؟؟؟؟؟؟

بیایین بگید از حالتون 🤔🤔🤔

امیدوارم اینا همه عوارض مامان شدن باشن

۵شنبه میرم آزمایش به امید خودش که هر چی صلاح باشه بهم میده

برام دعا کنید

انشالله همه دوستای منتظرم با شکمهای گِردالو گِردالو از حالشون بنویسن🙏

راستی بی بی هم اصلا نمیزارم اصرار نکنید😁

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
نیکی جون عکس رنگی همینه..یه چندروزی طول میکشه تا بهتر بشی...حتمااااااا انتی بیوتیکاتو بخور...ایشالله ...

ممنون عزیزم

آخه به من گفته بودن در حد معاینه است و بعدش رفتیم سر کار و ...

اصلا توجیه نبودم

ممنون دوستم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
متاسفانه قلب جنینم ایستاده  دکتر گفت باید سقط کنم گفت داروهام قطع کنم تا خونریزی شروع بشه اگه ...

عزیزم خیییلی متاسفم دعا می کنم خدای مهربون خیلی زود برات جبران کنه من هم س ق ط داشتم ومی دونم چقد دردناکه

اما دوتا توصیه ی خواهرانه دارم

اول اینکه سعی کن طبیعی س ق ط کنی وزیر کورتاژ نرو 

با قرص ها یا داروهای گیاهی تارحمت دستکاری نشه

دوم اینکه یه هفته گریه زاری کردی سعی کن خودت رو جمع وجور کنی مجبوری قوی باشی تازودتر دوباره مامان بشی

اشتباهات من رو نکن با حرف دکترم سریع تن به عمل دادم ومشکلات الانم به خاطر همون عمل هست

دوم اینکه بعدش تا چند ماه اف س ر د گ ی گرفتم وشاید اگر قویتر برخوردمی کردم  وخودم رو زود جمع وجور می کردم تا الان دوباره مامان شده بودم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
واقعا یعنی مشکلتون اندومتریوز بود کهivfشدین؟یعنی چون ذخیره خیلی بالا رفته میخواد تخمک هارو بسوزونه؟م ...

عزیزم نه من تخمدانم مشکلی از نظر آندومتریوز نداشت.....

لگنم شدیدا درگیر بود و چسبندگی داشت....

ذخیره من پایین بود و اگه تخمدانم درگیر بود ریسک داشتم اما تو شانس داری برا درمانش چون ذخیرت بالاست و از پس عمل برمیایی.....

به نظرم آندومتریوز من شدیدا مانع بارداریم میشد.....

من حتی دو میکروی منفی هم قبلش داشتم.....

واقعا یعنی مشکلتون اندومتریوز بود کهivfشدین؟یعنی چون ذخیره خیلی بالا رفته میخواد تخمک هارو بسوزونه؟م ...

ذخیره پایین و بالا هیچ کدوم خوب نیست.....

اعتدال بهترین حالته.....

عزیزم فقط چون فولی ریز تو تخمدانات زیاد داری قبل شروع سیکل تحریک تخمدان این رژیم رو شروع کن... آب ز ...

چرا آز داده.یه جا داد گفتن مورفولوژی کمتر از 2درصد.دو روز پیش هم داد من زیاد سر در نمیارم ولی تحرک aفک کنم 40زده.بقیه چیز ها هم نمیدونم خوبه یا بد