2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
نمیدونم عزیزم .من بار اول فرش بود ..بهم استرادیول قبلش ندادن .. ولی بعد انتقال دادن روزی دو تا .. ...

ولی بعضی جاها شرایط خاص خودشون رو دارن مثلا صارم میگه از هفته ی ۲۰ باید اینجا پرونده تشکیل بدی تا بتونی اونجا زایمان کنی

هر کجا زایمان می خوای بکنی انتخاب کن وبعد زنگ بزن بپرس

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری میخوای برای زایمان بری تهران .اخه ماههای اخر سخته مسافرت.. منم قصد دارم زایمانم رو بندازم تهر ...

عزیزم مثلا یک ماه و نیم آخر میرم تهران می مونم دیگه. البته چون طبیعیه ان شاالله.

سه زارین که راحته، تاریخ داری یک هفته قبلش میری.

شما کدوم شهزین؟

من سر اولیم تا دو ماه آخر پیش یک دکتر بودم، خوب بود ، چون سزارین میکرد فقط ، با مشورتش رفتم دکتر دیگه.

ماه آخر پیشش ویزیت شدم و زایمان و یک جلسه بعدش.

البته من چون اینجا خیلی پزشکیش قوی نیست ، میخام برم.

شما اگر شهرتون پزشک حاذق داره ، واقعا راحتتره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
شوهر منم نمیداد ولی وقتی دید من همه آزمایشاتم خوبه و دکتر گیر داد اومد داد حالا بنده خدا همش میگه ...

نه عزیز دلم ازمایشگاه خصوصی تو تهران داده.. حتما باید مرکز ناباروری ازمایش اسپرم بده یعنی اینا درست نیست؟

خدااااااایا شکرت به خاطر معجزه ات ..بعد از 3تا سقط خودت حافظ معجزت باش..خداااااااا تورو قسمت میدم به دل شکسته زینب امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن..هیچ مادری و با طعم تلخ سقط امتحان نکن..
ممنون از حرفای قشنگت عزیزم .لطفا لطفا برام دعاکن ولی من میگم بد شانس تر از این حرفام که خدا برام معج ...

داري ناشكري ميكني؟؟؟ بدشانس چيه دخترم نااميدي رو بذار كنار فقط با خدا حرف بزن هرجور كه راحتي بذار دلت اروم بشه اينقدر مايوس نباش به نظرت الان دنيا به اخر رسيده؟؟؟ نه والا زندگي همچنان برقرار ماهم دارين نفس ميكشيم هستيم پس شكر  انرژي منفي رو دور كن به خودت بيا از فردا بگو من حالم خوبه من مامان ميشم به زودي حالت عوض ميشه باور كن

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
ممنونم 

عزیزم خدا حافظ و نگهدار خودت و جوجه هات باشه .فردا بسلامتی و دل خوش انتقال را انجام میدن و نه ماه بارداری خوبی داشته باشی و بعد به سلامتی فرشته هات را در آغوش بگیری💋💋💋💋❤❤❤

خدا با ما است ❤❤
عزيزم اين هزينه فريز براي چ مدت هست؟

برای یکسال.بعد یکسال گفت صدتومن دویست تومن میشه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

دوستان مخصوصا اونایی که لکه بینی و خونریزی داشتن ،

یه سوال دارم.

وقتی با شیاف و آمپول لکتون قطع شد بازم ترشح داشتین؟

من دارم، حتی گاه حساب میکنم بازم خونه ، از خیسی ، اما چک میکنم میبینم نه ، ترشح سفید یا زرد و کرم هست.

و معذرت میخوام ، روم به دیوار ترشحات پنیری شکل سفید و کرم ، مثل قبل بارداری،

چی میتونه باشه؟ ممکنه عفونت باشه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم والا چی بگم بعید نیست مشکل از اسپرم باشه.....  تازه آزشم فکر کنم مرکز ناباروری نبوده درس ...

نه گلم مرکز ناباروری نبود .ولی از خرداد ک سقط کردم به همسرم ویتامین. ای .سی .اسید فولیک .زینک گاهی وقتا هم امگا 3 تا الان خورده.تاثیر داره اگ یه وقت مشکلی داشته باشه..؟پیش دکتر رزاقی ک رفتم ازمایش واسه همسرم ننوشت ..فقط خودم و هیسترو کرد و دارو داد تو بارداری..اگ مشکل باشه درمانی داره؟

خدااااااایا شکرت به خاطر معجزه ات ..بعد از 3تا سقط خودت حافظ معجزت باش..خداااااااا تورو قسمت میدم به دل شکسته زینب امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن..هیچ مادری و با طعم تلخ سقط امتحان نکن..
توکل به خدا انشاالله🙏🙏🙏راستشو بخواین من تو این شش سال چندبار آی یو آی کردم چندبارم با دارو طبیعی ...

آها... 

من سینه چپم هست... اصلا سابقه نداشتم.. این ماه ک اچ دی میخورم اینجوری شده و تیر میکشه.. باز زیر بغلم نیست کنار سینمه... چمیدونم.. حالا برم دکتر.. ایشالا ‌ک مشکلی نیست.🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم خدا حافظ و نگهدار خودت و جوجه هات باشه .فردا بسلامتی و دل خوش انتقال را انجام میدن و نه ماه با ...

وایییییی😍😍😍مررررسی از انرژی مثبتت

شما هم انتقالت مثبته عزیزمممم...از حالا تبریک میگم

آها...  من سینه چپم هست... اصلا سابقه نداشتم.. این ماه ک اچ دی میخورم اینجوری شده و تیر میکشه. ...

آره برید خیالتون راحتتره انشاالله که چیزی نیست🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
دوستان مخصوصا اونایی که لکه بینی و خونریزی داشتن ، یه سوال دارم. وقتی با شیاف و آمپول لکتون قطع شد ...

عزیزم هنوز لک داری ؟

منم هفته 11هستم ولک کم دارم نگرانم

اون ترشحات هم میتونه عفونت باشه ..پیگیر باش