2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
عزیزم تاس کباب رو چه جوری می پزید؟

پیاز رو حلقه حلقه میکنم میچینم کف قابلمه.... روش تکه های گوشت رو‌ میذارم... بعد تیکه های به.... بعد تیکه های هویج.... بعد تیکه های سیب زمینی... لایه لایه میچینم. ادویه و نمک میزنم( بعد انتقال دیگه ادویه نمیزنم)

دو سه تا آلو هم میندازم . در قابلمه رو‌میذارم زیر گاز رو‌کم میکنم تا پیاز ها خودش آب بندازه... مرتب چک‌ میکنم هر وقت آب پیاز ها تموم شد کمی ( در حد یکی دو استکان) آب اضافه میکنم . و میذارم بپزه

ببخشید روغن هم که همون اول میریزم. ترجیحا روغن زرد ولی کم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره.پس بیخیال شم. آره اینجا تحت نظرم. البته احتمال زیاد برای زایمان یا میرم تهران یا مشهد. از قبلش ...

چطوری میخوای برای زایمان بری تهران .اخه ماههای اخر سخته مسافرت..

منم قصد دارم زایمانم رو بندازم تهران ولی نمیدونم میشه یا نه ...من شهرستانم .ولی بیشتر فامیلامون تهرانن ..

اخه ما ای وی اف هستیم قبول میکنن ..یا باید از ماههای اول تهران پرونده تشکیل بدیم ..؟؟

پیاز رو حلقه حلقه میکنم میچینم کف قابلمه.... روش تکه های گوشت رو‌ میذارم... بعد تیکه های به.... بعد ...

ممنونم عزیزم😘

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
واژینال استفاده کردی ؟؟ فقط ۶ تا ؟؟ من معمولا بعد دو سه روز پریود میشم 

عزیزم عضلانی تزریق کردم

الان باز اومدم بیمارستان.ازمایش گرفتن ازم.احتمالا بستری شم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
پیاز رو حلقه حلقه میکنم میچینم کف قابلمه.... روش تکه های گوشت رو‌ میذارم... بعد تیکه های به.... بعد ...

منظورت از روغن زرد روغن حیوانیه دیگه؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم درکت میکنیم..... چون درکت میکنیم برا اینه که دویت داریم مشکلت زود حل بشه..... برا حل شدنشم آ ...

آنا جون یه سوال ..

کسی میخواد از شهرستان بره برای زایمان تهران ..میشه؟؟؟

چطوری ..؟؟

ماههای اول باید بریم تشکیل پرونده بدیم پیش دکتری که مدنظرمون هست ..یا ..

اگه میدونید راهنمایی کنید ممنون میشم ...

انتقال فرش استرادیول نیاز نداره ؟ به من ندادن

بستگی به ضخامت آندومترتون داره

به خیلی ها میدن ولی

روز پانکچر دیدم به یه خانومه ندادن دکترش می گفت آندومترش عالیه ونیاز به استرادیول نداره

انتقال فرش استرادیول نیاز نداره ؟ به من ندادن

نمیدونم عزیزم .من بار اول فرش بود ..بهم استرادیول قبلش ندادن ..

ولی بعد انتقال دادن روزی دو تا ..

ولی برای انتقال های بعدیم که فریز بودن از اول سیکل استرادیول داشتم تا اخر انتقال ..

من یه بار فرش انتقال دادم .سه بار فریز ..

این بار چهارمم بود و فریز.دیگه جنین ندارم ..

انتقال دادی عزیزم .؟؟؟..انشاالله اگه انتقال دادی .بحق پنج تن مامان بشی و اینجا بیای بگی خوشحالمون کنی ....🌷🌷

آنا جون یه سوال .. کسی میخواد از شهرستان بره برای زایمان تهران ..میشه؟؟؟ چطوری ..؟؟ ماههای اول با ...

عزیزم بیشتر دکترها قبول می کنند چرا که نه 

سلام عزیزم.تا جایی ک میدونم بودن مامانایی ک فیبرو کیستیک داشتن و و درکنارش ای وی اف مثبت. نگران نبا ...

توکل به خدا انشاالله🙏🙏🙏راستشو بخواین من تو این شش سال چندبار آی یو آی کردم چندبارم با دارو طبیعی اقدام کردم ولی خب نتیجه نگرفتم وهر بار این داروهارو استفاده می کردم سینه راستم درد می گرفت میزد زیربغلم دستم منم هربار میرفتم از ترس دکتر بهم سونوگرافی میداد که تو سونوگرافی چیزی نمی نوشت ولی دکتر می گفت فیبروکیستیک هستم که ماه پیش و اینماه چون دارو هیچی نخورده بودم هورمونی دیدم موقع پریود دوباره درد دارم حتی بعد از پریودم برام تیر می کشید که اینبار دوطرفه بود رفتم سونوگرافی که تو سونوگرافی گفت فیبروکیستیک دوطرفه داری نمی دونم حالا که موقع اقدام شده میخدام برم واسه میکرو همش برام تیر می کشن 😐😐

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏