2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
من اول خارجیشو پیدا نکردم. یک ماهی که زدم ، همسرم شیاف خارجی پیدا کرد. اما گفتم شاید چون اون رو تا ...

من میخواستم اون دو هفته که خیلی مهمه حداقل خارجی مصرف کنم

آخه این شیاف ها واژینال هم هست

ممنون گلم😘😘واقعا یه ماما ساده هزار برابر جلیلیان بهتره هنوزنشنیدم یکنفر ازش راضی باشه ، کشاورزی خی ...

چوبساز هم یه بار ویزیت شدم خوشم اومد،ولی موقعیت اینکه برم تهران ندارم یعنی به شوهرم مرخصی هیچ جوره نمیدن،تشکر عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه سیکلتو شروع کردی بیخیالش شو.....  چون بهت استرس میده.....  چون یکی دو هفته زما ...

ممنون عزیزجان ،، کاش اون ماه میدونستم و میرفتم دنبالش ، خواهرمم پزشکه باهاش مشورت کردم گفت به دکترت اطمینان کن خودت سرخود کاری نکن که بعدا اونی که اذیت میشه خودتی ، توکل بخدا من همه جور تلاش کردم این چندساله شاید اینبار خدا نگاهی به دلشکسته پدر و مادرم بندازه که چقدر واسه ما ناراحتن و ناامیدم نکنه😢

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

سلام در مورد غربالگری سه ماهه ی اول یکم منو راهنمایی میکنید؟هفته ی چندم باید برم؟سونوی واژیناله یا شکمی؟ آزمایشم داره؟هزینه اش چقدره؟؟

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
سلام در مورد غربالگری سه ماهه ی اول یکم منو راهنمایی میکنید؟هفته ی چندم باید برم؟سونوی واژیناله یا ش ...

سلام گلم غربالگری اول هفته دوازده تا اگه اشتباه نکنم چهارده هستش ، سونوگرافی شکمی اما خیلی دقیق ، بعدشم ازمایش هم داره ، هزینه شم کمی بالاتره تا سونو معمولی 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
من روز ۱۹ هیسترو شدم دکتر میگفت اواسط سیکل حالا چرا شما ۲۵ هیسترو شدی حتما دلیلی داشته پس به زودی ...

نمیدونم من خراش انجام دادم اخرین قرص ال دی رو خوردم رفتم واسه سنو و خودم از دکترم  خراش خواستم اخه شنیدم واسه لانه گزینی خوبه دکترم انجام داد نمیدونم  یعنی خراش همون هیسترو هست؟

به سلامتی ان شاالله ۸-۹ روز دیگه هم میگذره.چیزی نمونده تا جشن‌مامان شدنت.قر نده توروخدا.بخواب.استراح ...

می گن قر مفیده توی لانه گزینی البته اگر بصورت ریز بیاد نه در حد بابا کرمی😄😄😄

خدا با ما است ❤❤
آفرین.دقیقا همینه.اول باید به احساس خوب‌برسیم بعدش به آرزوهامون میرسیم.توروخدا بچه هااا منفی نباشییی ...

عزیزم آفرین عااالیه،بهم روحیه میدیم اینجا،به خدا هممون کمو زیاد تقریبا تو یه راهیم،هم حسیم،باید به هم کمک کنی  م    خوشحالی پخش کنیم 😁😊 

بچه ها این قرصای جلوگیری روی روحیه اثر داره؟من یه ذره امروز حساس شدم کلا حالم یه جور غریبیه  مجبورم بیشتر رو خودم مسلط شم😂شما هم اینطوری شدین؟

قرصم اسمش روکین هست،دومیشو امروز خوردم چون چند ساله نخورده بودم یادم رفته عوارضش چی بود رو بدنم😆 

قربونت عزيزم، روزي خودت كنه، بله با دكتر سعادتي بودم، واقعا پزشك حاذق، متعهد، پيگير، واقعا راضي بودم ...

خداروشکر زایمان کردی قدم نو رسیده مبارک عزیزم .انشالله سالیان سال باهم دیگه به خوشی زندگی کنید زیر سایه پدر و مادر بزرگ شه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها این قرصای جلوگیری روی روحیه اثر داره؟من یه ذره امروز حساس شدم کلا حالم یه جور غریبیه  مج ...

بله كه اثر داره، چه جووورم😄همينجوري سعي كن مسلط باشي😅 جدي از شوخي گذشته همش از قرصه

...
بله كه اثر داره، چه جووورم😄همينجوري سعي كن مسلط باشي😅 جدي از شوخي گذشته همش از قرصه

همونه پس حس میکنم دلم میخواد همه رو گاز بگیرم😂😂😂والا تا دیروز خوب بودم،مهربوووون،امروز به زور هاپوی درونمو کنترل کردم گاز نگیره😂