2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
چون بالا بودن آنتی ای پی او و کم ماری با هم معمولا سرم تجویز میشه چون کم کاری نداری احتمالا واسه همی ...

اخه جنین هامم خیلی تعریف میکردن هم دکتر هم جنین شناس،پس دلیل افت بتام و پس زدن جنین هام چیه؟من فکر میکنم اگه بهم سرم میداد بتام افت نمیکرد ،نظر شما چیه؟

ممنون گلم از اینکه وقت گذاشتی

گلم من واسه ای یو ای قبلی تحت نظر جلیلیان بودم بهت بگم اصلاااااا وقت نمیزاره حتی سی ثانیه بعدشم بشدت پولیه ، به من گفت من بیمارستان ای یو ای نمیکنم بیا مطب درصورتی که دوست خودم تو بیمارستان واسش ای یو ای کرد ، من یک تومن خرج کردم تو مطبش ، ضمنا هیچ ازمایش واسم ننوشت حتی ذخیره تخمدان وقتی به پرستارهای معتضدی گفتم کلی ازش عصبانی شدن ، پروندمم تو مطبش گم شد ، در کل من و خیلی ها ازش بشدت ناراضی هستیم فقط یه پوون مثبت داره خوشروه

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سلامتی عزیزم...... حال الانمو واسه تک تکتون آرزو کردم..... دو ساعته با چشای پر خوابم دارم این آ ...

آخی عزیزمممم قربونش برم خدا حفظش کنه

مرسی از آرزوی قشنگت

من امروز مجبور شدم دنبال یک چیزی بگردم همش فکر میکنم دیگه خبری نیست آنقدر حرکت کردم😞

سلام دوستان یه سوال داشتم کسی میتونه کمکم کنه من یکشنبه خراش داشتم که این ماه انتقال بدم به امید خدا ...

خون روان که باشه یعنی روز اول پریود

روز چندم پریودت خراش دادی؟ 

تا دو سه روز خون میاد اما به شکل لک ، که طبیعیِ ، روشن و تیره ش هم مهم نیست.

ولی کلا  وقتی میتونی بگی روز اولِ پریودم بود که کاملا خون جاری بشه نه لک های چند ساعت یه بار

(مثل روزهای آخر پریودت)

متوجه شدی؟!

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام آنا جان خوبي عزيزم من ديروز رفتم سونو ان تي الحمدالله همه چي گفت خوبه فقط گودي زير گردن  ...

ای جانم.

بسلامتی به دنیا بیاریش

اناجون سوپرفكت همون ستروتايده؟ اناجون انتقال انتي بيوتيك داره مثل پانكچر؟ هاناجون نداشته، ايران ميد ...

عزیزم نه فرق دارن ولی هر دو کارشون مهاره.... 

سینافکت برا سیکل اگونیسته ستروتاید برا آنتاگونیست..... 

برا انتقال بستگی داره اگه نیاز باشه میدن..... 

من یه کم سوزش داشتم بهم پماد کلوتریمازول دادن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام آنا جون برای رشد جنین چه مواد غذایی مفید هست ؟ آخه تو سونو آنومالی بهم گفتن جنین پسرم 18 هفته و 6 روزش هست و جنین دخترم 6 هفته تمام دکتر سونوگرافی گفت انگار جفت هاشون بهم چسبیده جنین دختر خوب تغذیه نمیشه   یه سوال دیگه اینکه دخترم به حالت بریج سمت چپم هست و جنین پسر به حالت عرضی از سمت چپ به راست حالا امکان داره چون رو پهلو چپ بیشتر خوابیدم دخترم رشدس کمتر شده باشه؟ رو پهلو راست بخوابم به پای پسرم فشار نمیاد ؟ میدونم سوالام غیر معقوله ولی به خدا اینقدر فکر کردم دیوونه شدم 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
مبارک باشه عزیزم خدا رو هزاران باااار شکر بتا رفته بالا چرا باید نگران بشی  به چیزای نکنه نکن ...

واااي عاااشقتم يعنى 😂😂😂

دمپايي ابرى عالى بود

مررررسى چشم سعى ميكنم به چيزاي خوب فكر كنم😍😍😍😍😍

سلام آنا جان خوبي عزيزم من ديروز رفتم سونو ان تي الحمدالله همه چي گفت خوبه فقط گودي زير گردن  ...

سونو ان تی بارداری دقیق رو میگه.

کاریوتایپ رو انجام نداده بودید؟

اگر دادید و جواب مشکلی نداشته نگرانی تون بی دلیلِ.

و تیغه بینی هم مهمِ البته تو غربالگری اول  تیغه خیلی کوچیکِ اما قابل دیدنِ...

خدایی نکرده بچه سندروم باشه تیغه دیده نمیشه

و آزمایش خون رو برای خیال راحتی نوشته ...

استرس نگیر همه چی خوبِ انشالله دکتر که باهات تعارف نداره وقتی میگه خوبه یعنی خوبه.

اما آزمایش خون رو هم بده دیگه حسابی خیالت اسوده بشه مامان خانم

بچه ها من خیلی خیلی فکر کردم با خودم،تصمیم گرفتم چهل روز چله ی شادی و امیدواری بگیرم،نتیجه هرچی شد ش ...

عالیه...

به قول آنا جان ما نازا نیستیم نازدارزا هستیم

حالا با این شادی های چهل روزه میشیم نازدارزاِ سـر خوش😍😎😁

سلام چندم بارداری جنسیت جنین مشخص میشه من سونو ان تی که رفتم گفتن مشخص نیست و این که یکی از جنینام نه میلیمتر از اون یکی کوچیکتر بود یعنی اون کوچیکه همینجور ریز میمونه یا بعد از تولد مثل اون یکی میشه کسی تجربه ای داره؟