2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ببخشید من یه سوال دارم. کسی تا حالا با جنین گرید b یا c باردار شده؟ امکانش هست بگیره یا فقط جن ...

آره عزیزم.... گرید c هم میگیره.... چرا نگیره.... الانم اسمش نازنین زهراست... ۲ سالشه 😊

هیچ کس نبو سوال منو جواب بده؟؟😢😢😢گفتم من دوماه پیش هایپر شدم امروز رفتم سونو شدم برای انتقال .دکت ...

عزيزم دكتر بهت درست داده سوپرفكت يا همون بوسرلين از گروه آمپولهاي مهار تخمك گذاري هست كه براي انتقال جنين هم ميدن .

اره عزیزم من دیدم با دوچشمام باور کن پس امیدوار باش

ممنون عزیزم.

من به لطف خدا خیلی امیدوارم ولی دکترم گفت فقط جنین هایa رو انتقال میده برلی همین خواستم بدونم از نظر علمی امکاتش هست یا نه

نه عزیزم من دیدم خانومی که با یدونه جنین گرید B و حتی ضعیف بودن رحم که اصلا دکتر بهش امید نداشته بار ...

ممنون از پاسخت. به خاطر حرف دکترم کمی نگران شدم اما حالا با حرف شما و دوستان امیدوار تر شدم

قربونت عزيزم، روزي خودت كنه، بله با دكتر سعادتي بودم، واقعا پزشك حاذق، متعهد، پيگير، واقعا راضي بودم ...

سوگلي جون خيلي خيلي مبارك باشه ان شا الله قدم دخترت پر از حير و بركت باشه براتون و روزي تمام دوستان گلم بشه .

سلام سلام مامانهای گل حال و آینده روز 4 ام انتقال هم شکر گذشت .سئوای نداشتم امدم وسط براتون یک قر ری ...

به سلامتی ان شاالله ۸-۹ روز دیگه هم میگذره.چیزی نمونده تا جشن‌مامان شدنت.قر نده توروخدا.بخواب.استراحت‌کن.دست به هیچی ام نزن😂مثلا من مامانتونم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
منم گرفتار ی ب و س ت شدم 😥 میوه هرچی بگی خوردم تاثیری نداشته😒  امشب زحمت کشیدم برگه ای که دک ...

ای جانم...ایشالله روز به روز بهتر میشی عزیزم😘 وای این یبوست بعد از هایپر واقعا برطرف نمیشه...حتما ملین بخور...اینجا یه شربت ملین داده بودن...روزی 6 قاشق باید میخوردم تاثیری نداشت...چندروز بعد که رفتم برای ویزیت یه خانم هایپری مثل من بود...گفت من این شربتو یه لیوان به دستور پزشک خوردم تا مشکلم برطرف شد😦😦 یعنی میخوام بگم واقعا رعایت کن عزیزم...الو انجیر...اب ولرم صبح...نگران هم نباش اگر زود برطرف نشد...طبیعیه

آره عزیزم.... گرید c هم میگیره.... چرا نگیره.... الانم اسمش نازنین زهراست... ۲ سالشه 😊

واااااقعا راست می گی؟ وای خدا رو صد هزار مرتبه شکر. الهی خدا حفظش کنه و زیر سایه پدر مادر بزرگ شه😍

شما الان برای بچه دوم میکرو کردید؟

واااااقعا راست می گی؟ وای خدا رو صد هزار مرتبه شکر. الهی خدا حفظش کنه و زیر سایه پدر مادر بزرگ شه😍 ...

نه گلم. من خودم بچه اول رو اقدام کردم😁. این بچه دوستمه که اونم میکرو کرده بود.... دکتر اصلا به جنینش امید نداشت... محض دلخوشی دوستم براش انتقال داده بود

نه گلم. من خودم بچه اول رو اقدام کردم😁. این بچه دوستمه که اونم میکرو کرده بود.... دکتر اصلا به جنین ...

اها.

ایشالا شما هم دوران بارداریتو به سلامت پشت سر بذاری و نی نی تو صحیح و سالم بغل بگیری.❤️❤️❤️

شیاف رو گفتن خارجی بگیر  اما آمپول ایرانیِ باز خیلی ها ایرانی زدن مشکلی هم ندارن...

عزززیزم از کجا خریدی خارجیشو؟

میشه خودمون خارجیو جایگزین ایرانی کنیم...بدون مشورت با دکتر