2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
بچه ها من آز دادم.بتام ١٠٤ زده.بالاي ٥٠ زده مثبت.بتام پايينه؟

شکرررررر عزیزمممم مبارکت باشه بسلامتی و دل خوش 9 ماه بارداری خوبی داشته باشی و جوجه ات را بسلامتی بغل بگیری💋💋💋

خدا با ما است ❤❤

سلاممم دوستان و آنا جون

من الان زنگ زدم مرکز واحد جنین شناسی ..گفتن شنبه بیا برای انتقال 

نه میگن چن تا جنین درست شده ..نه چیزی

مگه نباید سونو کنن ببینن اندومتر در چه حاله؟

کمکم کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان وقت به خير

من روز ١٣ انتقالم ازمايش دادم بتام ٢٣٨ بود دو روز بعد ازمايش دادم دوباره كه شد ٥٨٨ دكترم گفت دو هفته ديگه برم براى سونوگرافى

من اوايل يكم سينه درد داشتم و زير دلم خيلى درد ميكرد ولى الان درد زير دلم خيلى خيلى خيلى كم شده

من خيلى نگرانم نكنه داره سقط ميشه؟ 

كسى تاحالا اينجورى نشده؟

بچه ها من آز دادم.بتام ١٠٤ زده.بالاي ٥٠ زده مثبت.بتام پايينه؟

عزیزم خیلی خیلی مبارکه .گوارای وجودت ..خدا رو شکر 

انشاالله این چند ماه رو بسلامتی و با ارامش طی کنی و سالم بیاد بغلت عزیزم ..❤❤💛💛💚💃💃💃💃💃💃💃

انشاالله خبر مثبت شدن دوستان انتقال داده شده دیگه ..

سلاممم دوستان و آنا جون من الان زنگ زدم مرکز واحد جنین شناسی ..گفتن شنبه بیا برای انتقال  نه ...

قبلا وقتی معاینه شدی بودی نگفته بودن ؟؟ اخرین سونوت ؟؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
آناجون میشه زود جوابمو بدی تزریق دارم الان منوپیور 75 ماما گفته دور ناف بزنم 4 پودر 1 آب میترسم اش ...

عزیزم روشون معمولا می‌نويسن به هر دو روش میشه.... 

باید ببینی تجویز دکترت چیه.... 

بابت ۴ پودر و یه آب مطمئنی؟ 

خیلی غلیظ نمیشه؟ 

کمش ۴ پودر و یه آب دیده بودم ۴ پودر و یه آب ندیده بودم..... 

عزیزم بابت دیر جواب دادنمم، دوستان میدونن من پستارو به ترتیب میخونم برا همین تازه الان پستتو دیدم پس حمل بر بی تفاوتی نذار.... 

بازم معذرت میخوام برا تاخیر تو جواب دهی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان یه سوال داشتم کسی میتونه کمکم کنه من یکشنبه خراش داشتم که این ماه انتقال بدم به امید خدا ...

عزیزم فکر کنم پریود نیست ولی احتیاطا از دکترت بپرس..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان وقت به خير من روز ١٣ انتقالم ازمايش دادم بتام ٢٣٨ بود دو روز بعد ازمايش دادم دوباره كه ...

دختر منو بذار یه جا بشینم چه فکرایی میکنی 🥄🥄🥄

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام دوستان وقت به خير من روز ١٣ انتقالم ازمايش دادم بتام ٢٣٨ بود دو روز بعد ازمايش دادم دوباره كه ...

عزیزم مبارکت باشه .مامان شدنت مبارک ..

انشاالله بسلامتی و سالم بیاد بغلت ..🌷🌷🌷🌷🌻🌻🌻

برای منم قبل جواب زیر دلم خیلی درد میکرد و سینه هام یه کم درد داشتن .ولی الان نه ..نگران نباش چند هفته طول میکشه علائم خودشو نشون بدن ..

عزیزم خوبه دیگه. مهم بالای پنجاه بودنه. الان روز چندتی؟ من سر اولیم با تاخیر توی پریود رفتم از داد ...

روز ١٣ امه مرجان جون.يكم نگران بتامم.توكل بخداا ديگه.خدا ايشالله هديه اشو ازم نگيره🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم خیلی خیلی مبارکه .گوارای وجودت ..خدا رو شکر  انشاالله این چند ماه رو بسلامتی و با ارامش ...

ممنونم عزيزم.توكل بخدا...الهي تكرارش بره بالا🙏🏻

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
تشکر عزیزم،راستی در مورد جلیلیان اطلاعاتی دارید یا نه واسه ویزیت وقت میذاره؟

والله اینشو نمیدونم چون تا حالا باهاش ویزیت نشدم فقط بچه ها گفتن هزینه سنو جلیلیان حدودا 110 تومنی میشه ولی کشاورزی  با ویزیت 65تومن