2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
سلام خانمها منم می خوام ivf بشم رفتم دکتر گفت این ماه ld استفاده کن و 21 پریودت بیا مطب. سه بابر سق ...

عزیزم خوب مگه نمیگی مشکل ایمنی و.... داری خوب برا اونا دارو میگیری و مانع سقط ميشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی بچه ها من چون مشکل انعقادی دارم ..آسپرین میخورم ..الان یه هفتس نخوردم  میتونم از حالا ...

دکترت گفت قطع کنی؟ 

نگفت مجدد کی شروع کنی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان کی زایمان کرده بش تبریک میگین؟من همش تو فکر لاله و روشا هستم خبری ازشون نشد؟

به سوگلی تبریک گفتم عزیزم اتفاقا منم منتظرم👌👌

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ن اناجون امروز اولين سونو رفتم گفت دوتا ساكه ولي نامنظمه ديگه نميدونم يعني چي؟خيلي لخته خون ازم ميفت ...

استرس نداشته باش 

هفته چندمى؟؟؟در مورد قلب هيچى نگفتن؟؟؟

يه بار ديگه زنگ بزن بپرس دقيقا چه اصطلاحى به كار بردن 

اناجان من سر در نمیارم مشکلم کدومه میشه راهنماییم کنید قبلا توضیح داده بودی به نفر یادم نیس تفسیرش.و ...

نه بابا خیلی جزئیه مشکلت مال من پای وان هم جهش داشت که انوکسوپارین داشتم به خاطرش.... 

نهایتش بخواد دکترت زیادی احتیاط کنه به تو هم بده..... 

خانما من دوماه پیش تخمک کشی ازم شد بعد هایپر شدم امروز رفتم سونو گرافی برام سوپر فکت تجویز کرده میدونید واسه چیه؟؟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
بدون دارو،ولی از موقع انتقال همراه داروهام بهم ناشتا نصف قرص لووتیروکسین با روزی دوتا پردنیزولون داش ...

چون بالا بودن آنتی ای پی او و کم ماری با هم معمولا سرم تجویز میشه چون کم کاری نداری احتمالا واسه همین کافی دونسته...... 

بچه ها گلبول سفید رو تو ازمایش چی نوشته ؟ الان انا جان گفتن هر چی میخونم سر در نمیارم ،قاطی کردم

عزیزم wbc هست..... 

فکر کنم برا همسرت نوشته بود ٢-٣....

درسته؟