2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست

سلام دوباره ببخشید من ی اشتباه کردم دستم خورد کلا باعث شد کاربریم بپره هرچیم زدم گفت رمزت اشتباهه مجبور شدم با کاربری جدید وارد بشم آنا جون منو فراموش نکنی حالا حالا کلی سوال ازت دارم...اسم کاربری قبلیم  Zahra7663 بود الان فارسی همینه تغییرش ندادم که منو نفراموشید.

میشه لطفا برام دعا کنی آخه خیلی وقته که منتظرم خدا ی معجزه مهمونم کنه..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عالیه... به قول آنا جان ما نازا نیستیم نازدارزا هستیم حالا با این شادی های چهل روزه میشیم نازدارزا ...

آرههههه،به خدا خیلی خوبه،چه فایده داره آخه ناراحت باشیم؟ما باید اول آماده شیم که یه مامان شاد باشیم،منم ناراحت میشدم و گریه و زاری  ولی تصمیم گرفتم زندگی کنم چون هیچوقت دیگه به این روزام برنمیگردم،واسه هر اتفاق ناراخت کننده هم همون روزش عزاداری کنیمو تماااام بریم برای خوشحالی و زندگی کردن💃💃💃💃 

یاسی جونم ۲۲ تا فکرکنم هفتاش پوچ بوده چون جنین شناس الان تماس گرفت گفت ۱۵ تاش تا الان خیلی خوب تقس ...

خدا رو شکر

ایشالله همه شون جنین بشن 😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم سنش چه ربطی داره....  اصلا آی یو آی با تحرک صفر بی معنیه.....  حرکت B چند بوده؟&nb ...

Aصفر

B 15بوده

بعد از شسته شدن  A 50هست

و دخیره تخمدانش 1.45هست

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
عزیزم نگران نباش انشالله همون دو تا برات میشن ی دخمل ناز و ی پسر کاکل زری.بعضیا با ی دونه جنین دو قل ...

با این شانسی که من دارم فکر نکنم 😔یه لحظه نشده خوشحال باشم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ناراحت نباش توكل بر خدا.ايشالا همون دو تا جنين برات تا آخرش مى مونن🙏🏼🌸 فعلا روحيتتو بالا ببر و ...

هانا برام خیلی سخته اگر نشه دوباره از سر باید شروع کنم😢

آرههههه،به خدا خیلی خوبه،چه فایده داره آخه ناراحت باشیم؟ما باید اول آماده شیم که یه مامان شاد باشیم، ...

والا به خدا من اینو همیشه میگم با گریه زاری و غصه خوردن هیچی درست نمیشه بدتر هم میشه...

خدا سراسر خوبیِ ، عشقِ ، شادیِ ، مهربونیِ و...

و حتما هم جنس خودش رو بیشتر دوست داره

کسی که به داشته هاش و زندگیش عشق بورزه شاد باشه 

بلاخره تو هر سیکل کلی زحمت کشیدیم با این گرونی ها به سختی پول درآوردن ها کلی خرج دارو و عمل مون شده

و کلی عوارض داروها رو به جون خریدیم اگر نشه ناراحتی داره اما گریه زاری نه...

من خودم تو این ۶روز انتقال کلی کارهای عقب افتاده ام رو انجام دادم

کتاب هایی که باید میخوندم رو دارم میخونم ،30 جء قرآن رو دارم میخونم (هیچ وقت تا حالا نشده بود اینکار رو بکنم)

کلی کامپیوترم بهم ریخته بود این چند روز تونستم مرتبش کنم و یه عالمه کارهای نشسته که باید انجام میدادم رو سر و سامان دادم اینا همه به لطف انتقالِ

حالا اگر انشالله جواب مثبت بشه که ۲-صفر جلو افتادم

خدا نخواد و نشه باز برد کردم کلی کار انجام دادم که تو روزهای عادی هی فرصتش نمیشد.

شادباشید دنیا هم براتون شادی میاره😍

دوستان عزيزم به لطف خدا من ديروز زايمان كردم، ٣٦ هفتگي. دخترم و خودم خوبيم، براي همه منتظرا اين لحظه ...

سلام به همگی 

خیلی خوشحال شدم سوگلی جان ..ان شالله قدمش پر خیر وبرکت ...عزیزم زایمانت با دکترسعادتی بود ؟راضی هستی؟

لاله جون بیا یه خبری از خودت بده عزیزم 

بچه ها به من آمپول و شیاف پروژسترون دادن .هر دوشم ایرانی شماها هم ایرانی دارین اگه خارجیشو بخوام ه ...

من اول خارجیشو پیدا نکردم.

یک ماهی که زدم ، همسرم شیاف خارجی پیدا کرد.

اما گفتم شاید چون اون رو تا حالا میزدم، بهتره همونو ادامه بدم.چون شاید باز گیر نیارم.

ایرانی بستش ۱۸ بود، اون ۵۰ ت بود.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
Aصفر B 15بوده بعد از شسته شدن  A 50هست و دخیره تخمدانش 1.45هست

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
ممنون گلم روز 25سیکلم خیلی خب توضیح دادی 

من روز ۱۹ هیسترو شدم

دکتر میگفت اواسط سیکل حالا چرا شما ۲۵ هیسترو شدی حتما دلیلی داشته

پس به زودی منتظر پریود باش

سلام دوباره ببخشید من ی اشتباه کردم دستم خورد کلا باعث شد کاربریم بپره هرچیم زدم گفت رمزت اشتباهه مج ...

حرفات درسته گلم فعلا مغزم کار نمیکنه دلم میخواد بشیم دلمو خالی کنم هرکاری میکنم حتما یه جاش مشکل پیدا میشه 😔شرمنده سرت رو به درد میارم همش دارم غر میزنم،