2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام خواهری نکنه ازمن ناراحتی که چندوقته جواب پستامو نمیدی؟البته تو خیلی بامعرفت ترازین حرفایی میدون ...

عزیزم جواب دادم اما خوب کلی عقب بودم تا برسم به پستت طول کشید.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بچه ای که با عطسه و سرفه بخواد بره همون بهتر زودتر بره......  دختر مگه چه خبره؟  ب ...

سلام گلم خوبی ؟ این آمپول hcg قبل از انتقال فریز هم میدن یا اینکه فقط بعد از انتقال میدن ؟ و این آمپول سوپرفکت چ کمکی میکنه ب ضخامت آندومتر هم کمک میکنه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من اوووووومدممممممم من امروز عکس رنگی گرفتم اما انگار به فنا رفتم بدنم کلا میلرزید و ک ...

احتمالا باز نبوده باز شده دردات واسه اونه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من از دادم منتظرم جواب بدن تا يكساعت ديگه.برام دعا كنيد ابجيا😢😢😢😢

ان شالله که مثبتی  خواهر

نه نفس عمیق بکش به خوشی بعد مثبتی فک کن 

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
سلام آنا جون. یه سوال دارم. من هفته ۵ باردادیم. دکتر هر شب یه شیاف پروژسترون داده بهم. گفت هر وقت د ...

عزیزم اولا وقتی زیادش کردی یه مدت باید به همون روال ادامه بدی و اگه دردات دیگه کم شدن و حس کردی بهتر شدی کمش میکنی اما در کل بهتره قبل 12 هفته کم کردن اتفاق نیفته..... 

والا برا من برا درد ایزوکسوپرین تجویز می کرد و شیاف زیاد نمی‌کرد.... 

به نظرم اگه دردات شدید شدن اضافه کن الکی الکی شیاف اضافه نکن..... 

ببین دکترت نظرش در مورد ایزوپرین چیه..... 

الان ميشه زمان شيافو صبح كنم اخه يبار ديگه تغييرش دادم اگه مشكلي نداره تا ازفرداصبحها بزارم؟؟؟

موردی نداره ولی اگه مطمئنی با برنامت میخوره اینکارو بکن..... 

اينو براي كسايي مينويسم كه خيلي دلشون پر درده و احساس ميكنن خدا اونارو نميبينه و نااميد هستن  ...

عزیزم دقیقا باهات موافقم..... 

من خودم بابت اینکه قبل دخترم نه طبیعی باردار شدم هم اینکه دو تا میکرو هام منفی شدن شکر میکنم..... 

چون الان که میدونم ژن غلظت خون دارم و باید تو بارداري هام داروی ضد انعقاد بگیرم میفهمم حکمت اون باردار نشدنا و منفیارو..... 

دقیقا ممکن بود همین اتفاقی که برا این دوستمون افتاده برا من و امثال منم نیفتاد..... 

اینکه بی خبر از مشکلت باشیو و باردار بشی.... 

پس باید بدونیم هیچ کار خدا بی حکمت نیست..... 

نمیدونم عزیزم.....

عزیزم من ک چارتا جنین داشتم ک فریز شد پرسیدم گریداشون و گفتن ک عالی هم داری خوبم داری و متوسط هم داری حالا احتمال داره ک از تو فریز دراوردن و انتقال بدن یکی دوتاش خدای ناکرده از بین بره ؟ البته جنینام سه روزه بودن 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اينو براي كسايي مينويسم كه خيلي دلشون پر درده و احساس ميكنن خدا اونارو نميبينه و نااميد هستن  ...

خدای مهربون شفاي این مادرو هم بده که لذت بزرگ کردن دردونشو بچشه..... 

عزیزم دقیقا باهات موافقم.....  من خودم بابت اینکه قبل دخترم نه طبیعی باردار شدم هم اینکه دو تا ...

خداروشكر كه هم خودت سالم هستي هم دوتا دسته گل خدا بهت داده ايشالا تن همتون سالم باشه و همه منتظرا با صلاح خدا بچه دار بشن

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام خانما  من تقریبا دوهفته دیگه میرم تو سیکل انتقال ، الان اومدم دندون پزشکی از دندونام عکس ...

قبل انتقال و پانکچر فکر کنم موردی نداره..... 

خدای مهربون شفاي این مادرو هم بده که لذت بزرگ کردن دردونشو بچشه..... 

ايشالا كه شفا پيدا كرده باشه 🙏🙏

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
😂😂😂😂تا کچل نکنم دست وردار نیستم 😂

من همینطوریشم کچلم...... 

سلام انا جان امروز هرروز دیگه ایی ناامید ترم حالم اصلا خوب نیست .دیروز شوهرم واقعا دلمو شکست نمیدونم ...

عزیزم میفهمت اما به همسرم حق بده...... 

واقعا روزای عمرمون دارن میگذرن و چیزی ازش نمیفهمیم..... 

عزیزم ببین من قبل میکروی سوم که خدا دخترمو بهم داد یه سال وقفه انداختم...... 

هم مشکلاتمون رو شدن هم چند تا مسافرت کوچولو رفتیم...... 

اینا خیلی تو روحیه من تاثیر گذاشتن..... 

پس سعی کن یه جوری زندگیتو مدیریت کنی که به زندگی کردنم بتونی برسی، کنارش مطمئن باش هر دوتون برا ادامه درمانم انگیزه خواهین داشت.....