2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
نگران نباش و استراحت کن و تماس بگیر نیاز باشه زیادش کنن پروژسترونو....  مال من خونریزی بود و ب ...

انا جون .شیاف دارم روزی دو تا ..

الانم کردم سه تا شیاف  .آسپرینم قطع کردم ولی باز لکه دارم ..

لک میبینم اصلا تمام فکرم میریزه بهم...دست خودم نیست ..

بازم میگم توکل بخدا .تا اینجا که اومدی .بقیه اشم  خدا خودش کمک میکنه .

گلم شما تنبلی تخمدان داری که بهتون دارو زیاد دادن و هایپر شدین؟؟میدونی دلیل هایپر شدنتون چی بود؟؟ ام ...

اره عزیزم

همیشه تخمدانام بزرگ بود

سه ماه ال دی خوردم.هیچ فایده نداشت انگار

ولی احساس میکنم این ال دی خوردنا رو تخمکام اثر خوب گذاشت...

امروز ۲۲تا تخمک ازم گرفتن.شکر خدا گفتن خیلی خوب و یه دست بود تخمکات...توکل به خدا.ببینم چند تاش جنین میشه

التماس دعا

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من لاپارسکوپی کردم گفتن دوتا لوله هات بسته هست .عفونت نیست علت بسته بودنش معلوم نیست گفت شاید اصلا م ...

الان انتقال دادى اينا چيه بهش فكر مى كنى آخه دختر خوب،جز استرس مگه برات چيزى داره؟؟

عزيزم اينجا براى من لوله هارو اصلا بررسى نكردن و نظرشون هم اين بود هيچ ربطى به لانه گزينى نداره

به دكترت اعتماد كن مطمين باش علمشون كامله و شك به دلت راه نده

ايشالا اين بار جنينهات سفت بهت مى چسبن و دلت پر از آرامش مى شه🙏🏼🌸

اره عزیزم همیشه تخمدانام بزرگ بود سه ماه ال دی خوردم.هیچ فایده نداشت انگار ولی احساس میکنم این ال ...

چقدر خوب که تخمک هات خوب بودن ، یه چیزی بگم که شادتر شی همسایه واحد روبروییمون دقیقااااا شرایطش مثل شما بود خیلی عذاب کشید ولی تخمکهای زیاد و خوبی داشت دوماه بعدش انتقال دادن همون اولین بار مثبت شد خداشاهده یه پسرداره مثل قرص ماه ، الانم میخواد بره از جنین هاش دختر انتقال بده ، همین که تخمکهات کیفیتشون خوب بوده درصد زیاد راه رو رفتی شک نکن خبرهای خوبی تو راهه

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سارا جون ايشالا زود زود خوب مى شى و فردا با خبر شنيدن كلى جنينهاى تپل دلت پر از آرامش مى شه🌸

قربونت برم هانای مهربون

امروز همسرم انقدر استرس داشت.فکرکنم گند زد به همه چیز..یه ساعت نشستم تو لابی بیمارستان اول صبحی گریه کردم.دلم به خودم سوخت.شش ماهه نمیزارم یه روزم داروش عقب بیفته.اخرش اقا با استرس همه چیزو خراب کرد...دیگه توکل کردم به خدا...فقط خودش کمکمون کنه ...

التماس دعا دو جان جونم 💕💕

چقدر خوب که تخمک هات خوب بودن ، یه چیزی بگم که شادتر شی همسایه واحد روبروییمون دقیقااااا شرایطش مثل ...

وای خداکنه واسه ماهم جنین های خوبی بشه...

مرسی عزیزدلم از انرژی مثبتت 😍😍😍😍

عزیزم میشه بگی آز دی اف ای چطوری هستش؟! چجوری؟ از کجا ؟ ازچی گرفته میشه؟! هزینه اش چقدر شده؟!

دی اف ای .برای مرد هست.همون با ازمایش اسپرمه .که  هم تعداد و تحرک و مورفولوژی و هم دی اف ای ..هزینه اش مال ما 160هزار مرکز ابن سینا شد تهران..باید قبل سه روز تخلیه شده باشه.ده روز هم جوابش میاد .شهرستانها هم مراکز ناباوری دارن ..

دی اف ای شکست کروموزمی اسپرم هست ..که اگه نرمال نباشه ..باعث سقط مکرر میشه ...اگه انجام بده که عالیه و خیللت راحتر ..خصوصان قبل اینکه جنین تشکیل بدن تو ای وی اف ..

انشاالله که به زودی مامان بشی گلم 😘

الان انتقال دادى اينا چيه بهش فكر مى كنى آخه دختر خوب،جز استرس مگه برات چيزى داره؟؟ عزيزم اينجا برا ...

مرسی گلم بامید خدا .از عوارض بیکارشدنه خل شدم😂😂 دو هفته مرخصی استعلاجی گرفتم .ولی شکر در کل خوبم حس می کنم دفعه قبل بار اول بود هیجان و استرسم بیشتر بود .پناه بر خدا ببینیم خدا چی می خواد

خدا با ما است ❤❤
وای خداکنه واسه ماهم جنین های خوبی بشه... مرسی عزیزدلم از انرژی مثبتت 😍😍😍😍

حتما همینطوره ، مگه میشه کسی این راهها رو بره و استرس نداشته باشه؟؟ مطمین باش این استرس رو همه دارن، شوهرمنم طفلکی تا یکسال انقدر استرسش زیاد بود کلا نعوذشو از دست میداد تا اینکه چندماهی رفتیم دکتر طب سنتی نرمال شد ،،، یه نذر در راه خدا کن انشاله بزودی مادری ، خوشحال باش که سختیهاتو گذرونی فقط تویی و یه انتقال ساده  بعدشم اشک شوق😍😍

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزان  چندتا سوال داشتم..۱ـآزمایش ایمنی وانعقادی ،آزمایش خونه؟! هزینه اش چقدره؟! شرایط خاصی دا ...

ازمایش ایمنی و انعقادی بیشتر دکترا نمینویسن تا دو تا بیشتر سقط نباشه .یا ای وی اف ناموفق چند بار ..

مگه خودت دکتری پیدا کنی که برات بنویسه و بدی تا ببینی مشکلی نداری ..چون خیلی خانمها انعقادی مشکل دارن ..البته جدیدان .انشاالله که برای شما همه چیز خوبه ..

یه جای معتبر بدی بهتره.اگه تهرانی که خیلی خوبه جاهایی هست که قیمتش پایینه .مثل بیمارستان بقیه الله ..بازم بپرس..اگه شهرستانی بازم بپرس..

منم بعد سه تا منفی شدن تازه فهمیدم انعقادی مشکل دارم ..همشون ازمایش خون هست عزیزم ..اگه لازم به ناشتایی باشه دکتر میگه بهت ..شرایط خاصی نداره .

هزینه اشم من دو تا cdشهرستان دارم شد .250هزار .ولی تهران کلشو دادم 160هزار شد انتقال خون ..البته فکر کنم دیگه انجام نمیده .اطلاع دقیق ندارم ..یه هفته حاضر میشه..

یه سری هم جهشی ها هستن که اونم بیمارستان بقیه الله دادم شد 677هزار تومان یه ماه طول میکشه.

از ازمایش دقیق که چیا هستن ..ایمنی و انعقادی ها صفحات اول این تایپک گفته شده میتونی رو کاغذ بنویسی .ببری به دکترت نشون بدی بنویسه برات ..

موفق باشی .گلم ..