2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما همینطوره ، مگه میشه کسی این راهها رو بره و استرس نداشته باشه؟؟ مطمین باش این استرس رو همه دارن، ...

خدا از دهنت بشنوه گلم

انقدر نذر کردم تو این چند سال.رو هم جمع شده همه ش..هر مرحله از درمان یه نذر اضافه میشه.امشب با همسرم میخندیدیم سر این نذرهای من 😁

بازم مرسی گلم از دلداریت 💕💕💕انشاالله بهترینها برات رقم بخوره 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اره عزیزم همیشه تخمدانام بزرگ بود سه ماه ال دی خوردم.هیچ فایده نداشت انگار ولی احساس میکنم این ال ...

عزيزم من هم ٢٤ تا تخمك داشتم خدا رو شكر ١٤ تاش جنين شد ، ان شا الله براي شما هم جنينهاي با كيفيتي توليد ميشه و بعد به اميد خدا ني ني هاي نازي ميان توي خونتون ، من كه همون اول كه ١٤ تا جنين شد برام به همسرم گفتم دلم ميخواد ١٤ تاش هم برامون بچه بشه . 😂😂😂😂 فعلا كه يكي شده و ٨ تا مونده حالا شايد اون ٨ تا هم به اين يكي اضافه بشه . 🤗🤗🤗🤗 شما هم ان شا الله ٢٢ تا بچه بياد توي خونتون عزيزم و اين شادي قسمت همه دوستان گلم بشه . 😍😍😍😍

سلام سارا جون چطوری عزیزمم منم خوبم ..فقط لکه بینی دارم و منتظرم جنینای خوبی درست شه 

خداروشکر 😍😍

مطمئن باش جنین های خوشگل و سالمت میان تو دلت به زودی و به سلامتی و خوشی بغلشون میگیری 

عزيزم من هم ٢٤ تا تخمك داشتم خدا رو شكر ١٤ تاش جنين شد ، ان شا الله براي شما هم جنينهاي با كيفيتي تو ...

ای جان دلم

خداروشکر

انشاالله روزای خوبی در انتظار همه بچه های تاپیک و شما و من  باشه 💕💕💕

دی اف ای .برای مرد هست.همون با ازمایش اسپرمه .که  هم تعداد و تحرک و مورفولوژی و هم دی اف ای ..ه ...

ممنون عزیزم ......انشاءالله همه ب حاجت دلشون برسن منم از این وضعیت نجات پیدا کنم خیلی داغونم..

ازمایش ایمنی و انعقادی بیشتر دکترا نمینویسن تا دو تا بیشتر سقط نباشه .یا ای وی اف ناموفق چند بار .. ...

خیلی لطف کردی دوستم 😘تهرانم ،لیست رو پیدا کنم ببرم برای دکترجون انشاءالله که قبول کنه چون لفظی بهش گفتم قبول نکرد که من بررسی بشم فقط دارو دادبرای تقویت تخمک..

عزيزم من هم ٢٤ تا تخمك داشتم خدا رو شكر ١٤ تاش جنين شد ، ان شا الله براي شما هم جنينهاي با كيفيتي تو ...

چه جالب مثل من.

من البته ۱۰ تا مونده.

به سلامتی کوچولوتون به دنیا اومد؟چند تا انتقال دادین؟

جنسیتش چیه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
چه جالب مثل من. من البته ۱۰ تا مونده. به سلامتی کوچولوتون به دنیا اومد؟چند تا انتقال دادین؟ جنسیت ...

بله عزيزم دختر من الان ٨ ماهشه ، يكبار ٣ تا انتقال دادم كه سقط شد و اين سري دو تا كه يكي دختر گلم شد ، ان شا الله ني ني شما هم به سلامت به دنيا بياد عزيزم .

اخه من هیچ وقت این طور حالم بد نشده بود ،الان سورپرایز شدم بااین وضعم...یادمه حتی چندسال پیش بعد کور ...

اخه این با کورتاژ خیلی فرق میکنه...این عمل تخمدان تحریک میشه به شدت حجم داروها هم زیاد بوده هورمونا کامل میریزن بهم...اصلا نگران نباش...بخواب یکمی...منم شکمم اب اورده بود و سفت شده بود مثله سنگ...راستی سعی کن یبوست نگیری که دردتودبیشتر میکنه...ملین بخور و هرچی که فکر میکنی دلتو نرم میکنه...واقعا نصف بدبختی این هایپری واسه یبوستم هست...نگران نباش طبیعیه خواهر...چندروز دیگه که پریود شی همه اش میپره