2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046901 بازدید | 684563 پست
اره روزی یک عدد ناشتا بجز جمعه ها

پس احتمالا زودی پایین بیاد..... 

مال من اول بارداری یهویی رفت رو ۵/۵..... 

دکتر غدد به جای نصف قرص یه دونه کامل گفت بخورم دو هفته ای رسید به یک دهم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها خوبین؟ منم امروز اوله سیکلم بود رفتم دکتر سونو کرد دارو داد واسه شروعه ivf هر 12 ساعت 7 ...

عزیزم مگه همه هایپر میشن؟ 

مگه ذخیرت چنده؟ 

عزیزم حتی اگه مستعد هایپری هستی بازم قبل پانکچر ترجیحا دوغ نخور چون ممکنه نذاره تخمکات خوب رشد کنن.... 

سفیده هم ترجیحا آب پز..... 

نیمرو هم میشه اما ترجیحا از روغن دوری کن..... 

رژیم هایپری: آب زیاد، سفیده، گوشت و مرغ و ماهی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آناجون میشه زود جوابمو بدی تزریق دارم الان

منوپیور 75 ماما گفته دور ناف بزنم 4 پودر 1 آب

میترسم اشتباه گفته باشه آخه خیلیها عضلانی میزنن

شما بگو زیرجلدیه یا عضلانی

روش باید چی نوشته باشه که مطمئن شم زیر جلدیه

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
سلام به همگی  دوستانی که پرولوتون 500داشتین  دکتر بهم گفت هر دوازده روز یکی بزنم  ...

عزیزم من سختم بود 12 روز یه بار..... 

به دکتر گفتم دو هفته یه بار بزنم گفت میشه..... 

حالا میخوایی اولشو هر 12 روز بزن بعد که قطع شد بکن هر دو هفته..... 

منم رقصم خوب نیس در حد شلنگ تخته😂تو خیابونم هندزفری میذارم گوشم پیاده روی میکنم با آهنگ شاد بعد خود ...

😂😂😂

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

سلام دوستان یه سوال داشتم کسی میتونه کمکم کنه من یکشنبه خراش داشتم که این ماه انتقال بدم به امید خدا بعداز خراش خون روشن داشتم که میدونم از پری نبوده ولی امروز گیج شدم خیلی ببخشید خون سیاه دارم وبیشتر از روزای قبله به نظرتون من الان پرید شدم وباید داروهام رو شروع کنم یا نه؟ انا جون کمکم کن 

عزیزم نه بابا برا بچه دوم حتی فکر کنم تکمیلیام قبول نمیکنن چه برسه پایه......

چرا تکمیلی کلا قبول میکنه.

برای ما که قبول کرد.

۳ تومن برای کلا نازایی در نطر گرفته بودن که پانکچر و انتقال من جز اش شد. اما همش نه دیگه.

ویزیت و دارو و سونو هم تا یک سقف خاصی هر کدوم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خسته نباشي، مباركه، نگفتن كي بري برا انتقال؟ منظورم گريد نينياي اون خانوم لاغره سه قلويي بود😅 با خ ...

نه ربطی نداره. برا من ۳ تا بلاست گرید آ گذاشتن.

بتامم بالا بود. دوتاش گرفت که یکیش از بین رفت متاسفانه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام دوستان یه سوال داشتم کسی میتونه کمکم کنه من یکشنبه خراش داشتم که این ماه انتقال بدم به امید خدا ...

عزیزم دکتر من که گفت تا به خونریری نیوفتادی پریود حساب نمیشه بازم میخوای زنگ بزن بپرس

خدا جونم شکرت...
عزیزم دکتر من که گفت تا به خونریری نیوفتادی پریود حساب نمیشه بازم میخوای زنگ بزن بپرس

خونریزی که هست ولی حجمش کمه ورنگش سیاه وپررنگه حالا موندم که پریدم یا از خراشه؟ممکنه از ال دی باشه ؟ممنون از لطفت 

دوستای خوبم من سوال دارم ، دکترم به من گفته اگه بار دوم‌هم منفی بشی بهتره لاپاراسکوپی و هیسترو کنی ببینیم توی رحمت چه خبره، آندومتریوز نباشی یه وقت؟؟

میخوام بدونم اندومتریوز فقط با لاپاراسکوپی تشخیص داده میشه؟؟ 

من پریودهای دردناکی داشتم اما همه ازمایشام نرمال بودند و مشکل رحم‌هم نداشتم، ولی به خاطر درد پریود میگه احتمال داره اندومتریوز باشی🧐😕

حتی ازمایش ca125 هم برام نوشت که ۵ بود و تو رنج نرمال، ولی خودش گفت یه کم بالاست

كمتر يهني چه قدر؟ تاحالا شده پشت سر هم هر ماه انتقال بدن؟

تو سیکل های نچرال بله شده..... 

بنظرتون فلفل قرمز تند برام بده???

کجای سیکل بودی؟ 

بچه ها ليمو عماني بعد از انتقال ميشه تو غذا خورد؟

چرا نشه؟