2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
کاش مهمون بیاد بریزه سرت یا مهمونی بری که مجبور بشی فکرو خیال نکنی باور کن پذیرایی از مهمون برات کم ...

ای خواهر جان اینکارم تجربه کردم .دوره ایه بازم برگشتم سر خونه اول

دیگه الانم با این خرجای بالا و هزینه درمان دیگه مهمون بازی نمیشه کرد که😅 شکم خودمونو سیر کنیم هنر کردیم

چند کیلویی مگه؟؟😁 اره میگن با سوزن اب توی شکمو میکشن ..بدبخت شدم رفت 😣😣😣

عزیزم شکمت آب آورده؟

ایشالله بهتر شدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یهنی اگر بچه داشته باشیم بیمه قبول نمیکنه؟؟؟؟؟؟در بیمارستان خصوصی اصلا بیمه قبول میکنن؟

عزیزم نه بابا برا بچه دوم حتی فکر کنم تکمیلیام قبول نمیکنن چه برسه پایه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

[QUOTE=75041447]ممنونم عزیزم همه ماهم این مراحل رو رفتیم نگران نباش انشالله کلی جنین تپل مپل برات تشکیل میشه و بعدش ...[/QUOT عزیزم حتما برات دعا میکنم انشاءالله ب حق پنج تن خدا دوتا نی نی سالم وصالح نصیبت کنه بیای خبر بدی کلی ذوق کنیم واست.

بچه ها دكتر من گفته اول پري بيا تا داروهاي لازم واس انتقال شروع كنيم انشالله انتقال همون سيكل به كمك ...

مهیا من قبل وبعد انتقال دکتر بهم تتراسایکیلین داده

روز پانکچر هم به بچه هایی که انتقال هم داشتند  داکسی سایکیلین می دادندکه تا۷ روز بود که سه روز بعد انتقال هم بایدمی خوردند

دکتر من از اول پریودم سفکسیم داد تا۱۰ روز همین ماه که انشاالله انتقال دارم

سخت نگیر اگر فکر می کنی سرماخوردی برو دکتر وآنتی بیوتیک بگیر تا انتقالت خوب بشی 

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزيزم سيكل نچرال من داشتم يعنى وقتى كه پريود شدى حدودا چند روز بعدش مثلا از روز  ١٢ تا روز ١٧ ي ...

هاناجان شماچند سیکلتون انتقال داشتید؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام به همه ..من تا دیروز خواننده خاموش این سایت بودم واین تاپیک رو دنبال میکردم باخوشحالی خیلیا خوش ...

عزیزم اینجا خونه خودته.....

ایشالله جشن مامان شدنت......

دوستان من تازه رسیدم به صفحه ۶۵۰۰ با ۱۷ تا پیغام خصوصی نخونده.....

برم به بچه ها برسم برگردم اول یه نگاه به خصوصیا بندازم بعد دوباره ادامه بدم......

ماشالله سرعتتون زیاده بهتون نمیرسم.....

آخر هفته بیاد که اصلا نمیتونم بهتون برسم.....

انای مهربونم میدونم سرت شلوغه ولی میشه منو ازین سردرگمی دربیاری؟ من الان باید چکار کنم؟ مرکز بهمون ...

عزیزم قبلش حتما آزهای تکمیلیو بده.....

هیسترو بکن.....

اگه نیازه دفعه بعد انتقالت با بیهوشی باشه.....

طبعتو بشناس.....

هم خودت هم همسرت....

ورزش بکن خصوصا پیاده روی و پیلاتس.....

آب زیاد بخور.....

آناجون دکتر برام آزمایش ایمنی لنعقادی نوشته اگه بخوام رحم اجاره کنم بازم باید خودم این آزمایشو انجام ...

نه عزیزم برا رحم اجاره باید ایشون بدن.....

بچه ها  چن ساعت قبل از پانکچر چیزی نباید خورد.؟ شوهرمم که عمل داره اون چی؟

ده ساعتی باید باشه....

آبم نخورین خصوصا چند ساعت قبلش....

دوستان اگه کسی اطلاع داره میشه درمورد آزمایش ایمنی وانعقادی یه توضیح مختصربده؟ آخه من بعداز منفی شدن ...

عزیزم والا دکترا مقاومت میکنن بتونی انجام بدی خیالت راحتتره.....

سلام بچه ها

عملم ساعت یک تموم شد

اوردنم تو بخش

انقدر بالا اوردم اون یه ذره سوپی که خوردمو 😷😷

درد ندارم خداروشکر .بماند که چشم بسته درخاست مسکن کردم وقتی بهوش اومدم...

هایپرهم شده بود رحمم

ابشو کشیدن بیهوش بودم

دوتا البومینم تزریق کردن

خلاصه که سرم به دست اومدم بگم التماس دعا 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سارا هنوز اونجايي؟ بيا گريد نيني هاشو بپرس🙈🙈🙈🙈 فرار كنم تا ماهيتابه نخوردم🏃🏃

عزیزم فردا میگن چندتا جنین شده...😁😁 ای جانم.بهت میگم فردا.فکرنکنم گریدشون مهم باشه اصلا..فقط خدا باید بخاد

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مرسي هاناجون، بعيد ميدونم نچرال باشه ولي خب نوع ديگه اي هم نشنيدم با اين شرايط، حالا اگر نچرال ...

عزيزم به من توضيحى ندادن در مورد بهتر بودنش يا نه

اما سيكل نچرال از اسمش هم مشخصه كه دست كارى نمى شه بدن با داروها

من هيچوقت مشكل پريود و ضخامت آندومتر نداشتم 

و آزمايشهاى هورمونيم هم از نظر اينا اوكى بوده

من فكر مى كنم دليلشون همينها بود اما باز تا خدا نخواد نمى شه چون من سرى دوم هم سيكلم نچرال بود اما منفى شدم اما اينبار كه سرى سوم بودم مثبت شدم