2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
عزیزم نگران نباش با تنبلی که حالا حالا تخمک داری.....  ذخیرت پایین بود نگرانیت قابل قبول بود.. ...

آنا جون من اصلا نمیدونم ذخیره ام چنده🙈

اینجا دیدم دوستان میگن .آزمایشامو زیرو رو کردم ولی چیزی بنامAmhندیدم 

حالا فردا نوبت دارم باید از دکترم بپرسم ببینم اصلا انجام دادم این آزمایشو یانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره. از این لباسای بیمارستانی یک بار مصرف، یک بالا تنه و یک شلوار که خشتک🤐🤪😷😎نداره. اما برای من ...

ما شلوار نداشتیم ازاین روپوشا بود که پشت نداره 😂😂😂😂😂😂😂😂

خداجونم شکرت       
سلام خانوما من شنبه 5هفته و 6روزم ميشه بنظرتون برم سونو يا چندروزصبر كنم بعدش برم؟اخه روز ازمايش گفت ...

اکثرا میگن یه کم دیر تر بری بهتره 

ولی به نظر من هرتاریخی گفتن برو حتما تا اون تاریخ قلب تشکیل میشه که گفتن بیا دیگه 

استرس نداشته باش فقط 

خداجونم شکرت       
اکثرا میگن یه کم دیر تر بری بهتره  ولی به نظر من هرتاریخی گفتن برو حتما تا اون تاریخ قلب تشکیل ...

خودم ميگم ديرتر برم چندروز مثلا چهارشنبه برم ك ميشه6هفته و3روز ولي تحمل نميارم دوست دارم زودتري برم بگن ساكو ديدن

سلام بچه ها خوبین؟

منم امروز اوله سیکلم بود رفتم دکتر سونو کرد دارو داد واسه شروعه ivf هر 12 ساعت 75 واحد گونال داد با روزی یک عدد hmg روز هفتمم گفت باز برم سونو شم

کمکم کنید هایپر نشم  

سفیده تخم مرغ هر روز بخورم؟ ابپز یا نیمرو فرق میکنه؟

دوغ بخورم دیگه چی؟

خودم ميگم ديرتر برم چندروز مثلا چهارشنبه برم ك ميشه6هفته و3روز ولي تحمل نميارم دوست دارم زودتري برم ...

دوهفته بعد مثبت شدن بتا فک کنم تقریبا ۶ هفته و خورده ای یا ۷ هفته میشیا 

مطمئنی ۵ هفته و ۶ روز میشه ؟ چندم انتقال بتا دادی ؟

خداجونم شکرت       
سلام بچه ها خوبین؟ منم امروز اوله سیکلم بود رفتم دکتر سونو کرد دارو داد واسه شروعه ivf هر 12 ساعت 7 ...

عزیزم سفیده ی تخم‌مرغ آب‌پز باشه بهتره،هرچقد بیشتر بخوری بهتره،آب خیلی زیاد بخور،غذاهایی که‌پروتئین دارن مصرف کن مثل گوشت،مرغ،ماهی

من همینا رو میدونم.راستی انا جون گفت دوغ رو در صورتی بخورین که انتقالتون افتاده برای چندماه بعد.وگرنه نخور.همینارو رعایت‌کن ان شاالله هایپر نمیشی یا اگرم هایپر شدی عوارضش گریبانگیرت نمیشه.ان شاالله به زودی خبر مامان شدنتو بشنوم گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دوهفته بعد مثبت شدن بتا فک کنم تقریبا ۶ هفته و خورده ای یا ۷ هفته میشیا  مطمئنی ۵ هفته و ۶ روز ...

من 25مهرپريودشدم نهم ابان انتقال دادم جنينام دوروزه بود،دوازدهم انتقال هم ازمايش دادم

عزیزم سفیده ی تخم‌مرغ آب‌پز باشه بهتره،هرچقد بیشتر بخوری بهتره،آب خیلی زیاد بخور،غذاهایی که‌پروتئین ...

مرسی عزیزم  

ان شاالله همه منتظرا زودتر از این انتظار راحت بشن

همه سرگرمه نی نی هامون بشیم

روزی چنتا سفیده بخورم؟  

من 25مهرپريودشدم نهم ابان انتقال دادم جنينام دوروزه بود،دوازدهم انتقال هم ازمايش دادم

آره درسته عزیزم ساک رو که حتما میبینن ولی میخوای سه چهار روز دیر تر برو تا قلبشم ببینن 😀😀😀😀😀😀

خداجونم شکرت       
آره درسته عزیزم ساک رو که حتما میبینن ولی میخوای سه چهار روز دیر تر برو تا قلبشم ببینن 😀😀😀😀😀😀

عزيزم حساب كردي؟همون 5هفته و6روزم ميشه؟؟؟يعني اونموقع برم هنوز قلب تشكيل نشده؟

به سلامتی عزیزم من ناراحت بودم که دارن زود پانکچر میکنن .نذاشتن رشد کنه تخمکام 😁 هایپر نشدی رویا ...

نه بابا زود نيس كه منم روز ١٣ پانكچر شدم البته با احتساب دقيق تايم پريود ميشد همون روز دوازده و نيم

...