2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست
سلام. ببخشید من تازه رفتم یزد برا آی وی اف بهم ۳ تا آمپول گونال اف ۴۵۰ دادن که از روز دوم قاعدگی روز ...

بله عزیزم باید سرساعتی که گفتن بزنی اشکالی نداره اگر دیر یخچال گذاشتی الان اب و هوا سرد هست !! 

عزیزم اونا معاینه میکنن تا رشد فولی ها و رحم رو ببین هرموقعه تخمها بالغ شدن بهت میگن کی تخمک کشی انجام میشه!

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام. ببخشید من تازه رفتم یزد برا آی وی اف بهم ۳ تا آمپول گونال اف ۴۵۰ دادن که از روز دوم قاعدگی روز ...

سلام

معمولا گونالو ساعت پنج عصر تزریق میکنن..خودت تو خونه تزریق کن.کاری نداره.خیلی راحته.مگه بهت یاد ندادن؟؟

روز هشت میری سونو میشی و بسته به اندازه تخمکات بهت امپولای جدید میدن و بعدش یه روز درمیون میری سونو تا روز تخمک کشی...روز تخمک کشی هم بستگی به اندازه تخمکات داره.

مثلا من فردا که روز ۱۲ سیکلمه عمل دارم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تی تی جونممم خدا میکنه این مغزو از کجا اوردم   اصلا به این چیزا فکر نکرده بودم راست میگی 👍اب ...

الهام جون منم دارم لحظه شماری میکنم این چند روز تموم شه برم دنباله ورزشو رژیمم..من دارم وزن اضافه میکنم.حالم بده😣 شما هیچی اضافه نکردی تو سیکل پانکچر گلم؟

الهام جون منم دارم لحظه شماری میکنم این چند روز تموم شه برم دنباله ورزشو رژیمم..من دارم وزن اضافه می ...

منم دقیق مثل توام میگم ورزش کنم ولی این حال روزی که داریم انجام ندیم بهتره   به تخمدانها شوک وارد میشه  

اره وزنم یک کیلو بالا رفته شکمم گرد شده😒

تی تی جونممم خدا میکنه این مغزو از کجا اوردم   اصلا به این چیزا فکر نکرده بودم راست میگی 👍اب ...

حق داری داروهای سنگینی هستن...الهامی جون توی ابت دوسه قطره لیموترش بچکون...یا یه قاشق عسل بریز توی اب گرم خنک شد میل کن...چای خیلی خیلی کم رنگ...یا هر نوشیدنی بدون شکری که میلت میکشه بخوره...مایعات عالیه واسه تنظیم بدن...ویروس مایعات جای ویروس ورزش😂😂😂

بچه ها من روز اول سیکلم ۵۸ بودم الان شدم ۶۳ تقریبا..اعصابم داغونه.فردا پانکچر دارم.یعنی چی میشه؟؟

من اصلا استعداد چاقی ندارم زیاد.عوارض هایپریه...

از اون سوزنه که میگن میکنند تو شکم ابو میکشن میترسم 😢

منم دقیق مثل توام میگم ورزش کنم ولی این حال روزی که داریم انجام ندیم بهتره   به تخمدانها شوک ...

یک کیلو که چیزی نیست.پریود شی یه بار ؛برمیگردی به حالت اولت..نگران وزنت نباش

من اوضام خرابه

سلام خانما دکتر به من گفته ای یو ای انجام بدم خودم تنبلی دارم شوهرمم یکم ضعیفه هفت ماه پیش سقط داشتم ...

اول سقط رو برسی کن 

ای وی اف بهتره به شرط اینکه رحم سالم باشه

از نظر پولیپ و اندومتریوز 

و آزمایش ایمنی و انعقای بده اون هم خودش باعث سقط میشه

اگر زیر ۴۰سالی و بچه نداری و اولین باره ای وی اف میکنی شامل طرح دولتی میشی که ۸۵درصد هزینه عمل رو دولت قبول میکنه

دارو و... با خودت

خیلی طرح خوبیِ انشالله که بعد از برسی کامل وارد سیکل بشی و مامان شدنت رو جشن بگیریم😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
حق داری داروهای سنگینی هستن...الهامی جون توی ابت دوسه قطره لیموترش بچکون...یا یه قاشق عسل بریز توی ا ...

فداتت عزیزم ممنونم بابت راهنمایتت این روزا عقل مقلی نمونده😂 به ذهنم نرسیده بود لیمو یا عسل بریزم خخخخخ باید خودمو گول بزنم یه جوری😂

بچه ها من روز اول سیکلم ۵۸ بودم الان شدم ۶۳ تقریبا..اعصابم داغونه.فردا پانکچر دارم.یعنی چی میشه؟؟ م ...

وزنت بالا رفته که 🥺 الان وزنمو بگم با چوب دنبالم میوفتی😂😂 

اب شکمو میکشن ؟

یک کیلو که چیزی نیست.پریود شی یه بار ؛برمیگردی به حالت اولت..نگران وزنت نباش من اوضام خرابه

امان از دست چربی  شلوارم هم داخل نمیره خیلی از لباسام تنگ شده 🥺