2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
خدا دهنت بشنوه دوستم.من مادر بودم

اونجا برا انتقال چقدر گرفتن؟

امیدت به خدا باشه و مثبت فکر کن .امار بیمارستان مادر خیلی بهتره تا مرکزناباروری

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون که گفتید.منم سری قبل آ اس آ میخوردم ایندفه هپارین داده باهپارینم نباید آناناس خورد؟

هپارین

وارفارین

اینا چون رقیق کننده خون هستن نباید میوه های و غذای رقیق کننده بخوری

اناناس هم رقیق کننده هست

در مورد تداخل دارویی ای وی اف  و غذاها نمیدونم 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
الهامی عزیزم نکنی بهتره...بدن واسه داروها داغون هست به اندازه کافی دیگه نای فعالیت شدیدو نداره...دکت ...

تی تی جونممم خدا میکنه این مغزو از کجا اوردم  اصلا به این چیزا فکر نکرده بودم راست میگی 👍اب دو یا سه لیوان بخورم حالم بد میشه چه کنم 😔همش تقصیر این داروهاست هنوز که هنوزه حالت تهوع دارم !ویروس ورزش دارم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

سلام. ببخشید من تازه رفتم یزد برا آی وی اف بهم ۳ تا آمپول گونال اف ۴۵۰ دادن که از روز دوم قاعدگی روزی نصفی بزنم تو شهر خودمون گیر نمیاد😕 فعلا دارم میگردم اگه گیرم نیومد برم همون یزد بگیرم، چندتا سوال بپرسم:

اینا رو باید سر یه ساعت مشخص زد؟

وقتی برم درمانگاه که بزنم اون نصفشو چجوری بیارم خونه یعنی باید سریع گذاشت تو یخچال یا اشکال نداره یه نیم ساعتی بیرون باشه؟

گفتن روز ۸ دوره م برم سونو میشه بهم بگین بعدش چی میشه یعنی کی تخمک کشی انجام میشه؟ ممنون😊

الحمدالله❤
اونجا برا انتقال چقدر گرفتن؟ امیدت به خدا باشه و مثبت فکر کن .امار بیمارستان مادر خیلی بهتره تا مرک ...

براي انتقال دو تومن دادم.عزيزم فكر كنم به امار نيست.ميدوني اي وي اف كلا سي درصد ميگيره.از ده نفر سه نفر...از همه مهمتر هم خواست خداست...خدا بايد بخواد و بس...

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
ممنون ازت دوست خوبم. بقیه الله شیراز رو میگی؟

بقیه الله تهران

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ممنون عزیزم.شنبه انتقال دارم اگه چیزی درمورد ای وی اف میدونید بگید

بامید خدا بخیر و سلامتی انجام میشه و جوجه هات محکم می چسبن به دلت . من چون سه روز قبلش پانکچر داشتم و یکم تخمدانم بزرگ شده بود نتونستم انجام بدم ولی اگر شما اوکی هستید هر شب کیسه آب گرم بذارید روی رحمتان و با روغن ساهدونه چربش کنید . از قبلش سفیده تخم مرغ و سوپ قلم و زیتون بخورید . شکمتون را با یک چیزی ببندید . پودر جوانه گندم را هم قبل و هم بعد از انتقال توی آب حل کنید بخورید . بعد از انتقال هم اگر طبعتون خیلی سرد نیست نشاسته توی آب حل کنید بخورید . بفیض خدا پیروزی با ماست ❤❤❤

خدا با ما است ❤❤
لطفا راهنمايي كنيد بجه ها من ميخوام براي سومين بار انتقال بدم اگه خدا بخواد فقط چندتا سوال دارم او ...

سلام دوستم بسلامتی انشالله 

سئوال اول انتقال های قبل اصلا بتا بالا نمیرفت یا سقط شدن؟

سئوال دوم ایا هیستروسکوپی شدی مشکل رحمی نداری

لوله ها چه وضعیتی دارن و اندومتریوز نداری

سوم، ویتامین ها ، پرولاکتین ، تیروئید ، ایمنی و انعقادی چک شده؟

اسپرم همسر از نظر کوموزومی چک شده

این ها همه دلیل نگرفتنِ

چک کن بعد دوباره وارد سیکل شو

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی