2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره همون من خواستم بگم بهش فكرشو خراب نكنه حالا باز دكترش خواست بفرستنش بره اونارم بده منكه اصرارم ك ...

اره عزیزدلم.اخه دوماه هم فاصله میفته تا انتقال بعدی.خب ادم ازمایش بده خیالشم راحت تر میشه دیگه.نمیدونم چرا این دکترا با ما کنار نمیان😐بعضی دکترا نمینویسن.اما انا جون گفت اگه دکتر خودتون ننوشت برین پیش یه دکتر زنان و ازش بخواین بنویسه و دور بودن راه تا دکترتونو بهونه کنین و بگین دکتر گفته اونجا بده بنویسن برات😑نهایتش مجبوریم گولشون بزنیم.والا😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه هااااا من فردا بالاخره بعد این دو هفته انتظار روز آزمایش بتامه. بی صبرانه منتظرم تکلیفم معلوم بش ...

عه شما بودی ازمایش‌داشتی.من اشتباه ریپلای کردم.ان شاالله شما هم فردا خوش خبری برامون😍😗

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ان شاءالله که خبرای خوش میاری برامون

من فکرکردم شما فردا ازمایش بتا دارین.من به فال نیک میگیرم.پس مامان شدنت مبارک از حالا😍😆

@ریحانهj    

سلام خانمهای گل من امروز به لطف خدا برای بار دوم انتقال دادم . یکی 8 سلولی شد که همون گرید آ و یکی 4 سلولی گرید c . دفعه پیش 6 تا جنین شد و دوتاگرید آ که نشد . ایندفعه بلاست می خواستم که گفتند چون دوتا جنین فقط هست ریسکه ولی هیچینگ کردند . ایمان دارم همه اینها بهانه هست و فقط و فقط خدا باید بخواد که بشه . از امروز استراحت نسبی دارم منظورم اینه که فقط نخوابیدم .می شینم یکم قدم میزنم توی خونه ولی کار نمی کنم. برعکس حرف دکترم که امروز گفت زندگی نرمال حتی خیلی ها ورزش هم می کنن . روزی 6 عدد شیاف 100 , ویتامین d, ویتامین E , اسید فولیک . از امروز نشاسته توی آب و یک قاشق پودر جوانه گندم.توی آب , آناناس را 5 تکه کردم.که امروز یک تکه را بعد از انتقال خوردم . نظری دارید خوشحال میشم بشنوم 

خدا با ما است ❤❤

بچه ها من سرشب یکم لباس زیرم لکه شده بود ولی تا الان پاک هستم.چرا ؟

از دیروز دیگه داروهامو قطع کردم شیافمو نمیذارم اخه بتای روز 13 شد8.2

خب یعنی منفیه دیگه.

البته اینجوریه نوشته bhcg titer >8.2

این منفیه دیگه درسته؟

پس این لکه بینی چیه؟

تاریخ پریود ماه قبلم 23مهر بود.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

سلام صبحتوتون بخیر. بی بی گذاشتم منفی بود اخرین شانسم بود از تخمک اهدایی استفاده کردم خدایااااا دارم دق میکنم چه جور ناراحتی شوهرمو ببینم. خدایااا فقط صبر ازت میخوام من خیلی شرایطم بده شوهرم گفت این دف شد که شد وگرنه دیگه دور دکتر رو خط بکش فردا روز دوازدم میرم از تادیگه دکتر هم اب پاکی رو بریرزه و منم. دارو هامو قطع کنم. این سری خیلی امید داشتم امیدم به خداست فقط ازش میخوام به خودم و اطرافیانم درکشو بده

سلام صبحتوتون بخیر. بی بی گذاشتم منفی بود اخرین شانسم بود از تخمک اهدایی استفاده کردم خدایااااا دارم ...

عزیزم خب شاید زود بی بی زدی میگی تازه فردا دوازدهمته.صبر کن‌چند روز دیگه.ان شاالله که مثبت باشی گلم.استرس برات خیلی بده.اروم باش.خدا‌خودش جواب صبرمونو بده💚

بچه ها من سرشب یکم لباس زیرم لکه شده بود ولی تا الان پاک هستم.چرا ؟ از دیروز دیگه داروهامو قطع کردم ...

عزیزم یعنی بتا بیشتر از ۸.۲

این علامت یعنی بیشتر.خب کاش داروهاتو قطع نمیکردی تا دو روز دیگه مجدد تکرار میکردی ازمایشتو

ان شاالله خدا معجزشو نشونت بده

عزیزم کاریوتایپ ها رو فقط اگر اطرافمون بچه غیرطبیعی داریم باید بدیم؟ اگه سابقه ای نداشته باشیم نمیخو ...

معمولا دکترها این رو میگن

اما من دادم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام خانمهای گل من امروز به لطف خدا برای بار دوم انتقال دادم . یکی 8 سلولی شد که همون گرید آ و یکی 4 ...

بسلامتی

انشالله اینسری دیگه مامانی

کجا انجام دادی با کدوم دکتر؟

به من گفتن سه روز استراحت مطلق 

همش نخواب اما کار اصلا نکن

نشاسته یبوست میاره اگر مستعدش هستی نخور

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی