2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
چشم پس نمیخورم خدا کنه بی دردسر پریود شم و هرچه سریعتر همش استرس دارم اثر خراش بره و من پریود نشم .ا ...

اثر خراش ۲،۳ماه میمونه تازه بعدش هی کمتر و کمتر میشه

بابت اون اصلا نگران نباش

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام محیا جون هایپر شدم شدید..امپول دکا دادو  چهارشنبه وقت عمل داد.قرار بود شنبه عمل بشم...فقط ...

عزیزممم نگران نباش حتما رشد میکنن !

گفتن چندتا تخمک داری؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم خسته چيه ، بگذار وروجكات به دنيا بيان اينقدر كارت زياد ميشه كه ديگه اضافه وزن كه چه عرض ك ...

خداازدهنت بشنوه...فقط جواب بده ..هرچی اضافه وزنو بدهیکلیه به جون میخرم والله...😣

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
آره واقعا قبول دارم حرفاتو‌عزیزم، اما منم مثلا فکر می کردم یه چیزایی میدونم و یه سری مطالب و خونده ب ...

دقیقا همینطوره 

خدا بهمون کمک کنه انشالله خیلی زود بارداریتون رو جشن میگیرید و از این همه فکر و استرس و تحقیق کردن خلاص میشید

واقعا انگار تحقیق دانشگاهی داشتم و دارم که هر روز به مطالعه عدم بارداری در سیکل ای وی اف میپردازم😄

اکثر بچه های اینجا میتونن الان برای دانشجوهای پزشکی (نازایی) دفاعیه بنویسن

بد هم نیست ها منبع درامدی میشه

پول امپول هامون در میاد 👍😁😂😂😂

اوووو ورم هم داری... پس پتاسیم نیست من فقط درد عضله داشتم و به شدت درد میکرد. بچه های هایپری بهت ...

اره دکتر گفت ورم کردی..برو لبنیات و پروتیین بخور..گفت انتقال نمیدیم بهت این ماه دیگه.دوتا سیکل دیگه انتقال میدیم..

خداکنه الهام جان...سایزشون ۱۴ تا ۱۹ بود.سیزده تا تخمک داشتم.بقیه ریز بودن..

خیلی خوبه عزیزم برای من ۱۰ /۹  /۸ بود از جمعه شروع کرده بودم به زدن دکا و منوپور رو دزش رو کم کردن دو شنبه معاینه شدم رشد کرده بودن توهم اصلا نگران نباش عالیهههه ان

چرا بعید باشه🙈 خب هیچی حس نمیکنم

عزیزم تا ۲۰ هفته هیچی حس نمیکنی 😁 بجای اینکه انگشت بزنی تسبیح بزن عزیزم  

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خیلی خوبه عزیزم برای من ۱۰ /۹  /۸ بود از جمعه شروع کرده بودم به زدن دکا و منوپور رو دزش رو کم ک ...

واقعا الهام جان؟

خیلی غصه خوردم اونجا.گفتم انقدر درد تحمل کن.اخرشم هیچ.مرسی از راهنماییت.

انشاالله به زودی تو دلت لونه کنن نی نی های قشنگت❤❤

عزیزم کدوم مرکز شما انجام میدی

انجام دادم انتقال هم دادم منتظر بتا خوشگله م

تهران. بیمارستان داغون مهدیه😂😂😂

اره دکتر گفت ورم کردی..برو لبنیات و پروتیین بخور..گفت انتقال نمیدیم بهت این ماه دیگه.دوتا سیکل دیگه ...

انشالله هرچی خیره پیش بیاد عزیزم به خودت برس !

مرسی گلم از حرفای قشنگت❤❤❤ انشاالله روزهای خوبی رو پیش رو داشته باشی 💕

فداتشم عزیزم ، مطمئنم ماها قشنگی های زندگی رو بیشتر از بقیه لمس میکنیم ، ان شاالله هر روزت پر از شادی و عشق باشه عزیزممم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
فداتشم عزیزم ، مطمئنم ماها قشنگی های زندگی رو بیشتر از بقیه لمس میکنیم ، ان شاالله هر روزت پر از شاد ...

قربونت گلم...هم چنین 😍😍😍