2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
واقعا الهام جان؟ خیلی غصه خوردم اونجا.گفتم انقدر درد تحمل کن.اخرشم هیچ.مرسی از راهنماییت. انشاالله ...

اره عزیزم فکرشو بکن درهمون حال ۴شنبه پیش پانکچر شدم نتیجه اش خوب بود برای تو از من هم عالی تره درضمن هر روز  رشد میکنن سایزشون عالیه الکی نگران نباش گلم !فدای تو دوستممم انشالله 😘

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام . من امروز رفتم سونو یه ساک حاملگی دیده شد قلب جنین هم تشکیل شده بود .واسه لکه بینی دیروزم دکتر ...

الان لک برطرف شد نوبت گروه خونی هاااا😤😤😤

جواب سئوالت رو نمیدونم ولی اگر شک داری که دکتر متوجه گروه خونی ت نشده بپرس تا مطمئن بشی

خدا رو شکر که همه چی مرتبِ

مراقب خودت و افکارت و اون بچه ی فسقلی قند و نبات هم باش مامان خانم

مبارکت باشه

برای ما هم دعا کن 

من تازه امروز ۳روزه از انتقالم گذشته

خدایی دیر میگذره😐

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتشم عزیزم ، مطمئنم ماها قشنگی های زندگی رو بیشتر از بقیه لمس میکنیم ، ان شاالله هر روزت پر از شاد ...

آفرین داری خیلی قوی هستی انشالله حاجت روابشی گلم😘🥰

سلام. من اینطوری شده بودم برای کمبود پتاسیم بود البته این تجربه منِ با دکترت مشورت کن روزی یه دون ...

وای من ویتامین دی م خیلی زیاده.حتما از اونه..دوماه پیش  ازمایشم تقریبا هایپر کلسیم بود...ولی اهمیت ندادم..دکتر نرفتم 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
الان لک برطرف شد نوبت گروه خونی هاااا😤😤😤 جواب سئوالت رو نمیدونم ولی اگر شک داری که دکتر متوجه گر ...

عععععههه کی انتقال دادی ننه اصلا متوجه نشدم انشالله بزودی بیایی خبر مادر شدنت رو بدی😘🥰😍🤲

پنج شنبه یا شنبه روزی چهارتا سفیده میخورم و ناهار سینه مرغ و شام هم کمی گوشت گوسفند  ببخشید ا ...

آب هم زیاد بیخور.

آره به نظرم.

من اینجوری هم نشدم هایپر شدم.شمام حتما شدین. به دکترتونم بگین حتما. شاید لازم باشه دز داروهاتون رو تغییر بده.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
به من ٨ آذر وقت دادن سه هفته بعد از مثبت شدن  

هانا جان من هم باید اون روزها آزمایش بتا بدم

😍😍😍

ایشااله هر دو خوش خبر باشیم 

آفرین داری خیلی قوی هستی انشالله حاجت روابشی گلم😘🥰

فداتبشم عزیزم ، ان شاالله هممون دلمون شاد هست شادتر بشه 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
درسته انا جان یعنی چون اولین انتقال منفی داشتم جنینم مشکل داشته و پی جی اس باید بشن؟ من اولین منفی ب ...

عزیزم مطمئنا هیچ نظر قطعی ای نمیشه داد..... 

چون گفتی بار آخر هر کاری لازم بوده در حد توان انجام شده گفتم یه احتمال اینه از جنین باشه..... 

خوب اینکه یه بار منفی شده یعنی بازم میتونسته عامل جنین با هر چیز دیگه ای باشه..... 

مثبتاتم همینطور..... 

بلاست بودن دلیل نمیشه حتما جنین سالمه..... 

من کسیو میشناسم همه (تقریبا ۲۰ جنینش) جنیناش بلاست و گرید آ بودن ولی بعدا معلوم مشکل کروموزمی داشتن..... 

حرفام به این معنی نیست شمام حتما مشکل دارین منظورم این بود هیچ نظر قطعی نمیشه داد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انجام دادم انتقال هم دادم منتظر بتا خوشگله م تهران. بیمارستان داغون مهدیه😂😂😂

انشالله که موفقیت امیز باشه 

به مکانش نیست که من این ماه رفتم نیکان که مثلا بهترینو گرونترینه چکار کردن گونال اف دادن روز سوم پری و ۸ هم باز دیدن فولی ندارم دادن  درحالیکه همه میگن با این ذخیره کم من با پرگووریس میدادن بهشون گفتم گفتن ماه یعد میدیم 

اون بیمارستان چطوره ؟ هزیته پانکچر چقدره ؟ نیکان گفت ۴ تومن تا حالا هم که سه تومن بیخودی امپول زدم و هیچی به هیچی 

آب هم زیاد بیخور. آره به نظرم. من اینجوری هم نشدم هایپر شدم.شمام حتما شدین. به دکترتونم بگین حتما. ...

اره عزیزم هایپرشدم.رفتم دکتر وقت عمل داد...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
شماهم همزمان با قزص جلوگیری ا اس ا خوردید؟  چون خیلی از دوستهام فقط جلوگیری خوردن یا فقط ا اس ...

بله من اسپرین رو از تیرماه مدام میخورم هنوز هم ادامه داره

اون وسط ها ۲ بار ال دی هم داشتم که مشکلی نبود.