2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست
الان داشتم اماده میشدم برم بیمارستان..ببین شلوارم پام نمیره..گشاد بودا همین چندروز پیش.. کم و بیش ر ...

اوووو

ورم هم داری...

پس پتاسیم نیست

من فقط درد عضله داشتم و به شدت درد میکرد.

بچه های هایپری بهتر میتونن راهنماییت کنن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان امروز روز دوازدهمه و من همچنان بی بی چک منفی میزنم😅   بی بی چک خسته شده ولی من بدجور ب ...

اره میشه

آفرین دخترم سرسخت باش بگو من مثبت میشم 😍

دوستان امروز روز دوازدهمه و من همچنان بی بی چک منفی میزنم😅   بی بی چک خسته شده ولی من بدجور ب ...

اره انشالله که میشه

آفرین دخترم سرسخت باش بگو من مثبت میشم 😍

منم شنبه ای وی اف دارم😐

بسلامتی عزیزم

دعا میکنم یه عالمه جنین سالم و تپل داشته باشی و بعدهم به زودی بیای بگی بتام هم مثبت شد و...++++

سلام . من امروز رفتم سونو یه ساک حاملگی دیده شد قلب جنین هم تشکیل شده بود .واسه لکه بینی دیروزم دکتر بهم آمپول روگام داد آخه من گروه خونیم آ منفیه. میخواستم بدونم تزریق آمپول روگام تو هفته شیش مشکلی پیش نمیاره؟

از روز 15 تا 25 پرری شبی دو تا داشتم ک بعدش پری شدم برم تو سیکل میکرو

آها ... برای نظم بخشیدن به سیستم رحم و تخمدانِ

داروی خوبیِ پرژسترون ت رو هم میزون میکنه

👍😍

سلام . من امروز رفتم سونو یه ساک حاملگی دیده شد قلب جنین هم تشکیل شده بود .واسه لکه بینی دیروزم دکتر ...

مبارکه ایشاللله

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

[QUOTE=74830665]پنج شنبه یا شنبه روزی چهارتا سفیده میخورم و ناهار سینه مرغ و شام هم کمی گوشت گوسفند  ببخشید ا ...[/QUOTEخیلی زیاد اب بخور نباید ادرارت تیره باشه.منم مثل شما هایپر شدم انتقد مراعات کردم تا رد کردم

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
سلام . من امروز رفتم سونو یه ساک حاملگی دیده شد قلب جنین هم تشکیل شده بود .واسه لکه بینی دیروزم دکتر ...

مبارك باشه عزيزم🌸💕الهى به سلامتى 

خيلى خوشحال شدم😍

هفته چندم هستى؟؟؟؟منم منفى هستم و شنيدم تو باردارى هر وقت لك ديده بشه بايد آمپول روگام رو زد

رویاجون قبل انتقال تیروئید. D3.چربیت چند بود؟

قبل انتقال برای من فقط تیروئید و پرولاکتین و آنزیم های کبدی رو آزمایش کردن و دیگر هیییچ.... عدد دقیقش یادم نیست اما همش نرمال بود

مرکز نوین رو هوا کار میکنه.... به نظر من هر کی تو این مرکز حامله بشه و به سلامت زایمان کنه خدا معجزه کرده.... دکتراش رفتارشون با بیمارا مثل رفتارشون با گله گوسفنده