2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046932 بازدید | 684566 پست
سلام،خانوما امكان داره ازمايش مثبت شه ولي حامله نباشي؟من هنوز هم باورم نميشه ك حاملم ميترسم برم سونو ...

بله به خیلی بدتر از حامله نبودن هم میشه فکر کنی مثلا تو سونو ببینن (خدای نکرده) یه توده بدخیم هست🤔😤😤😤

ول کن تو رو خدااااا

این همه چیزای خوب هست که میشه بهش فکر کرد لذت برد چراااا به بدترین قسمتها فکر کنیم آخه

مگه تا الان خوب پیش نرفته پس چی میشه فاز غم و ناراحتی و نکنه نکنه میاد سراغتون

اگر تا الان ایمان داری یه خدایی داری که به حرف های دلت گوش کرده ، پس بقیه ش هم به لطف خودش خوب پیش میره انشالله

(( حواست به افکارت باشه ))

اینو نشنیدی به هر چی فکر کنی سرت میاد

علم بهش میگه ارتعاشات و ارتباط با کائنات

که ثابت شده ست نه فرضیه.

مامان خانم من الان دلم میخواست جای تو باشم

آروم باش دوست جان آروم...😍😊

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آها ... برای نظم بخشیدن به سیستم رحم و تخمدانِ داروی خوبیِ پرژسترون ت رو هم میزون میکنه 👍😍

چه جالب نمیدونستم برای منم سه تا دادن از واژینال استفاده کنم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام . من امروز رفتم سونو یه ساک حاملگی دیده شد قلب جنین هم تشکیل شده بود .واسه لکه بینی دیروزم دکتر ...

آخ جوووووون قلبش تشکیل شده😍😍😍😍 خدا رو شکر

آمپول رگام واجبه بزن.... فک کنم یکی دیگه هم وقت زایمان بهت میزنن

سن حاملگی رو بهت گفت؟

سلام دوستان یه سوال مهم دارم.این آزمایش کاریوتایپ که می گید باید حتما انجام بشه چیه؟ هزینش چقدره؟

صنم جان دکتر به من گفت برای کسانی بهتره انجام بشه که در اقوام درجه یک بچه عقب مونده (کرومزوی) تو خانواده هاشون داشته باشن

اما من اصرار کردم بنویسه چون تخمک ندارم دوباره ،دوباره این مسیر رو برم

تو بقیة الله برای من شد نفری ۱۷ هزار تومان ولی گلفام جان ازاد داده بود نفری ۴۰۰ گرفته بودن

حالا دفترچه ت اگر ارتش برو بقیة الله اگر نیست زنگ بزن به بیمارستان های طرف قرارداد بیمه ت بپرس چقدر میگیرن امار بگیر برو.

یک ماه هم زمان میبره تا حاضر بشه

البته بگو دکتر برات بنویسه اورژانسی شاید زودتر هم دادن به من ۲ هفته ایی دادن.

در ضمن این آزمایش برای جنینهای میکرو سفالی نیست(اونا تو غربالگری تشخیص داده میشن) برای مشکل کروموزومی هاست مثل سندروم دان و... میتونی سرچ کنی چون من اسم هاشون رو بلد نیستم.

موفق باشی دوستم😍

عزیزم این آزمایش چیو بررسی می کنه؟ برای تخمک گیری نیاز انجام بشه یا قبل انتقال باید انجام بشه؟

صنم جان قبل پانکچر باید آزمایش برسه

خیلی احتمالش کمِ مشکلی باشه مخصوصا اگر سابقه  منفی تو خانواده نباشه.

سارا روزي بايد حداقل سه چهار ليتر آب بخوريا اب فراوووون از ملزومات رژيم هايپريه كجايي؟ رفتي؟ چي شد ...

سلام

محیا جون هایپر شدم شدید..امپول دکا دادو  چهارشنبه وقت عمل داد.قرار بود شنبه عمل بشم...فقط خداکنه تخمکام تا اون موقع رشد کنن..برام دعا کن گلم ❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
کسی میدونه تزریق نصف یه امپولhcg تا چند روز بعد ش بی بی رو مثبت نشون میده ترو خدا جواب بدید. خیلی در ...

امپول کامل ۲ تا ۳ روز

مثبتی انشالله اون هم دوقلو

عزیزدلممممم یه نفس عمیققققق بکش یه صلوات بفرستتتتتت به خوشگلی های بعدش فکر کن ، تمام این مسیرو باید ...

مرسی گلم از حرفای قشنگت❤❤❤

انشاالله روزهای خوبی رو پیش رو داشته باشی 💕

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚