2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خانمی شرایط سرپرستی زیاد مشکل نیست باید بری مرکز بهزیستی بگی میخوای یه سرپرستی یه بچه رو قبول کنی او ...

مرسي از جوابت ايشالا ميخوام همت كنم برم دنبالش

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
اینا شرایط حضانت بچه ست ،تخمک اهدایی فرق داره و شرایط نمیخواد ،خانم هایی که داوطلب تخمک هستن طی عمل ...

غصه نخور ايشالا اينبار ميشه نشدم خدا برات از يه جاي خوب كه فكرشم نميكني تخمكم ميرسونه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واقعا تو این مرحله از زندگیم به معجزه احتیاج دارم خدا خودش هوای همه مونو داشته باشه ،هوای منم همی ...

خیلی سختِ از ته ته دلم حالت رو میدونم

اما حتما راه درمان داره این ایمنی  انعقادی خیلی هااااا بودن این مشکل رو داشتن و باردار شدن

برسی بیشتری میخواد

من فقط میتونم برات دعا کنم دوستم🙏🙏🙏😔 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
اینا شرایط حضانت بچه ست ،تخمک اهدایی فرق داره و شرایط نمیخواد ،خانم هایی که داوطلب تخمک هستن طی عمل ...

همین سری؟

سه میلیون چه کم گرفته

فکر کنم شنیده بودم ۲۰ تومانی بشه

چند تا تخمک گرفتی ازش؟

به سلامتی 💕 بس انتقالتونم همین ماهه؟

نمیدونم پروژسترونم بالا رفته خیلی 

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

مرسي از جوابت ايشالا ميخوام همت كنم برم دنبالش

گلفام جون چند روز پیش تو مطب دکتر نشسته بودم یه خانم ۴۵ساله ایی پیشم بود باردار بود یه پسر ۱۳ ساله هم داشت که هی میومد به مامانش سر میزد میرفت بیرون پیش باباش نگو منتظر بود با مامانش بره تو صدای قلب نی نی ر‌و بشنوه

شروع کردیم به حرف زدن گفتم برای ای وی اف اومدم و ذخیرم خیلی پایین اومده و...

گفت خدا خیلی عظیمِ خیلی مهربون توکل کن خودت رو بسپار بهش گفت من سالها بچه دار نمیشدم تا آخر تصمیم گرفتیم سرپرستی بچه قبول کنیم این پسرم رو که دیدی نتیجه شِ ، الان پسرم ۱۳سالش شده من با سن ۴۵سالگی باردار شدم

بچه م هم دختره...این لطف و مهربونی خدا نیست ؟

اون میگفت من اشک میریختم دستم رو روی شکمش گذاشتم گفتم نی نی جون برام دعا کن.

حالا خنده دارش اینه که نوبت من بود رفتم تو دکترم گفت عه دختر چرا گریه میکنی دیوانه شدی هنوز سونو نشده پیشواز رفتی😂😂😂

خدا به همه معجزش رو نشون بده

(الهی آمین)

بچه ها جوجه كبابي كه كمي برا رنگش زعفرون ميزنن خوب نيس؟ بعد از انتقال؟؟ خدايا چي بخوريم واقعا من مو ...

وای حالا فکر کن با این ملاحظه ای که برای خوردن داریم منم یکسره گرسنه ام... یعنی گرسنه ام هااااا.... غذا میخورم دو ساعت بعد انگار یک روز کامله هیچی‌ نخوردم... دیگه موندم چی بخورم

بچه ها امروز امپولم شوهرم زد 😂😂  دکتر به من فقط روزی یه دونه امپول داده شماها شیافم دارید؟فر ...

دستش درد نکنه شوهر جان

تا انتقال دادی بهش بگو خوش اومدی براش صلوات نذر کن آروم و ریلکس باش

غذا هم خونگی بخور حتی اگر داشتی از گشنگی دور از جون میمردی غذای بیرون نخور

یه تخم مرغ و سیب زمینی اب پز یه نون و پنیر بخوری بهتره

من قبل انتقالم چند تا غذا اماده کردم گذاشتم فریزر.

اب ولرو و الو و گلابی و انجیر و کیوی هم تو طول روز بخور زیاد نه هاااا برای رفع یبوستِ

خوشحال باش دقیقا ازبعد انتقال مامانی و هرچی که پیش میاد رو سخت نگیر و منفی بافی نکن مثل لک و درد و ...

ابشالاه بتات بترکونه😍😍😍

بچه ها من امروز همش احساس ميكنم زير دلم سوزن سوزن ميشه.كشاله ران سمت راست و چپمم تير ميكشه.شما اينجوري شدين تا حالا؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

انا جون دكاپپتيل تو سيكل لانگ حين مصرف ال دي اونم روز ٢١ سيكل و يك سوم امپول براي چي تجويز ميشه؟

@تورک_آنا    

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم