2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست
سلام بچه ها .یه سوال ازتون داشتم راجبه طب سنتی😟میخوام درمانم رودوباره شروع کنم منتها اینبار با طب س ...

ملودی جان خوشحالم که دوباره قوی شدی و وارد سیکل میشی انشالله خدا معجزه ش رو همین سری شامل حالت کنه.

من یه نفر رو میشناسم که با طب سنتی اوضاعش بهم ریخت و واقعا بدتر شد

نظر من رو بخوای فقط طبع ت رو بشناس و نسبت به اون تغذیه ت رو اصلاح کن ولی جوشونده و علف و ... نخور

انقدری که داروهای شیمیایی تاثیر گذارن تو داروهای گیاهی نیست

میدونم عوارض داره اما اگر زمان برات مهمِ علم شیمیایی رو برو جلو وقت کشی نکن.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
😂😂😂😂 پرستاره داشت بهم زدن آمپول گونال اف رو توضیح میداد به همسرم گفتم بیا بالا سرم نگاه کن یاد ب ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣 بهش میگفتی خیلی درد داشت؟ تو کمتر اذیت شدی 

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما گل ميشه جواب سوال منم بدين؟من هرروز امپول پروژسترونموساعت2ظهرميزنم ازفردا شوهرم نيست ميشه ساع ...

این سئوال مهمیِ چرا از مرکزت نمیپرسی

من اطلاع ندارم ولی میدونم نظمش مهمِ

سلام بچها کسی اینجا تخمک اهدای گرفته و نتیجه گرفته باشه ؟؟؟ میشه لطفا مراحلش رو به من بگید و شرایطش ...

خانمی شرایط سرپرستی زیاد مشکل نیست باید بری مرکز بهزیستی بگی میخوای یه سرپرستی یه بچه رو قبول کنی اونا نامه معرفی به دادگاه میدن بعد دادگاه میفرستت پزشک قانونی آزمایش عدم اعتیاد میدید دکتر روانشناس اونجا صحت سلامت زوج رو تایید میکنه همینطور دکتر پزشک قانونی طبق پرونده ای که داری نازایی زوج رو تایید میکنه باید عدم سو سابقه رو هم از پلیس +10 بگیری همه ی مدارک که کامل شد قاضی حکم میده که شما میتونید فرزنده خوانده بگیرید حکم رو میبری بهزیستی طبق درخواستی که داری (سن و جنسیت فرزند ) تو نوبت قرار میگیری تنها چیزی که ازت میخوان اینه که بچه دقیقا مثل فرزند خودتون بهش ارثیه تعلق میگیره یعنی یه سند محضری بابت این ازتون میگیرن 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
بچه ها يه سوال بپرسم؟من امروز روز نهم انتقالمه ديروز همينجوري بي بي چك گذاشتم خط سفيد انداخت.امروز گ ...

غم عالم تو دلت چیکار میکنه مامان خانم

برو ازمایش بده مامان شدی ایشالله 😍

خانمی شرایط سرپرستی زیاد مشکل نیست باید بری مرکز بهزیستی بگی میخوای یه سرپرستی یه بچه رو قبول کنی او ...

اینا شرایط حضانت بچه ست ،تخمک اهدایی فرق داره و شرایط نمیخواد ،خانم هایی که داوطلب تخمک هستن طی عمل پانکچر تخمک میدن و پول توافقی رو میگیرن من ۳میلیون دادم

سلام خوبین من امروز انتقال داشتم ۲تا جنین انتقال دادم .شما رڗیم غذایی خواسی دارید 

مبارک ایشالله خبر بتا خوشگله رو بیاری

من هم صبح انتقال دادم😍

بچه ها امروز امپولم شوهرم زد 😂😂 

دکتر به من فقط روزی یه دونه امپول داده شماها شیافم دارید؟فردا بهش بگم بهم بده؟؟

راستی فردا انتقال دارم برام دعا کنید جنینام سالم باشن وبچسبن به دلم!😘

هر توصیه غذایی وهرچی که میدونید بهم میشه بگید؟؟🙏🙏

غم عالم تو دلت چیکار میکنه مامان خانم برو ازمایش بده مامان شدی ایشالله 😍

خدا از زبونت بشنوه آبجي🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
😂😂😂😂 پرستاره داشت بهم زدن آمپول گونال اف رو توضیح میداد به همسرم گفتم بیا بالا سرم نگاه کن یاد ب ...

🤣🤣🤣

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
اینا شرایط حضانت بچه ست ،تخمک اهدایی فرق داره و شرایط نمیخواد ،خانم هایی که داوطلب تخمک هستن طی عمل ...

میدونم عزیزم ایشون در مورد حضانت هم سوال کرده بودن من اون رو جواب دادم 🌹

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .