2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
گلفام جون چند روز پیش تو مطب دکتر نشسته بودم یه خانم ۴۵ساله ایی پیشم بود باردار بود یه پسر ۱۳ ساله ه ...

واي چه جالب خدا خيلي بزرگه من اينو مطمئنم وقتي سختي گذاشته تو اين راه براي ما حتما قصدي داشته اون خانم قرار بوده يه بچه اي رو بياره و خوشبختش كنه بقيه به جور ديگه خودم ميگم شايد خيلي ياد خدا نميكنم اينجوري ميكنه يادم بهش بيفته بيشتر طرفش برم اين فكر منه نميدونم ولي شايد ندادن حاجت دلم شايد به خاطر اينه كه تا ازش دور ميشم باز برگردم سمتش شايد ميدونه از اون ادمايي هستم كه اگه به خواستم برسم ميرم پشت سرمم نگاه نميكنم ياد خداروهم نميكنم. ولي خدايي خيلي دوست دارم يه بچه بيارم اينهمه بچه كه دنبال يه اغوش گرمن يه خانواده شايد من بايد اين راهو برم ولي كاش راحت بگيرن اذيت نكنن 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
خیلی زوده اخه روز ۱۳ هم به زور نشون میده بیخودی فکرهای بد نکن لانه گزینی بوده انشالله به گذشته هم ...

مرسی عزیزم از پیامت . چشم سعی میکنم زود تست نزنم و مثبت باشم ولی دیگه خیلی خسته شدم چهار ساله دارم دارو استفاده میکنم و هیچی نتیجه نداده . با اولین ای وی اف خیلی خوشحال بودم که با سونو اول همه چی نابود شد . الان هرچی میخوام فقط فکرای مثبت بکنم باز یه ترسی ته دلم هست 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💟💟بچه ها منو پیور رو به ب ا س ن باید زد؟

نه بازو یا دور ناف

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

بچه ها چشمام سیاهی میره.

دیدم هی تار و روشن میشه،

فشار خون بگیرم تو خونه با فشارسنج دیجیتال؟

خطر نداره؟

در ضمن بگم من قرص آسپرینم رو بخاطر خونریزی و لکه بینی از روز ۱۰ انتقال کنار گذاشتم

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
********** بچه ها چشمام سیاهی میره. دیدم هی تار و روشن میشه، فشار خون بگیرم تو خونه با فشارسنج دی ...

برو اورژانس بيمارستان فشارتو بگيرن نياز بود خودشون بگن چيكار كني

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
نتونستم پستی که برام گذاشتیو ببینم عزیزم پس شما هم عضلانی میزدی

ببين عزيزم برو تزريقاتي يادت بده چطور بزني.اون مايعي كه تزريق ميكنن داخل اون كپسول پودري نبايد كف كنه.خلاصه يكسري قلق ها داره كه ياد بگير بعدا بزن.بعد هم دكتر برام نوشته بود عضلاني تو هم از دكترت بپرس قبلش

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم میفهمت چی میگی....  به نظرم یه مشغله برا خودت جور کن و یه مدت از این جو دور شو....  ...

مرسی عزیزم از حرفهای قشنگت مرسی 🌷🌷🌷

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
********** بچه ها چشمام سیاهی میره. دیدم هی تار و روشن میشه، فشار خون بگیرم تو خونه با فشارسنج دی ...

خب اگه فشار سنج داری بگیر

سابقه فشار نداشتی؟

منم سه روزه اینطوری شدم... در حالت نشسته یا خوابیده سرگییجه دارم. وقتی بلند میشم چشمام برای یکی دو ثانیه سیاهی میره جایی رو نمیبینم بعد یواش یواش خوب میشه