2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
اخه من ۱۲ساله ازدواج کردم تازه عروس نیستم که😔 اره تهرانم ولی از دکترای بیرون خسته شدن باورت میشه ا ...

انشالله رویان نتیجه میگیری،بنظر من برای پرولاکتین متخصص غدد برو  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا تو نت نگاه میکنم انگار حرکتش زیادم خوب نیست خیلی نگرانم کسی هم اینجا نگاه نکرد.دخترا لطفا کسی ا ...

گلم حرکت سریع اسپرم صفر هست، یعنی حرکت گرید آ صفر، حرکت بی یعنی حرکت رو به جلو اسپرم ولی اروم ذه درصد هست، بقیه اش بی تحرک و مرده هستن، برای میکرو شرایطت خوبه، ولی طبیعی نه

سلام ... دوستان دکتر برام ازمایش ایمنی و انعقادی نوشته چجوریه ؟ امادگی خاصی میخواد ؟ ناشتا باشم ؟ مم ...

برای ایمنی حداقل  2 روز قبل آز  داروهای ضد التهاب و هیستامین و پردنیزولون و بعضی از داروهای افسردگی نباید خورد 

برای انعقادی فک کنم بایستی ناشنا باشی

سلام دخترا . دیروز رفتم دکتر سیکل انتقالمو کنسل کرد .گفت اندومترت نامنظمه تو این چند هفته هم کلی دا ...

ندا جون هیسترو بشی خیلی بهتره اگه با بیهوشی مشکل داری بگو با بی حسی هیسترو انجام بدن

هانا جوون الان هیچ دارو و امپولی مصرف نمیکنی؟0

فقط فميبيون ١ مى خورم و شياف پروژسترون ١٠٠ روزى سه بار دارم

ديروز هم دكتر بودم گفتن بعد از سونو (٢ هفته ديگه) كه ساك و قلب رو ببينيم همه آزمايشهاى لازم رو انجام مى ديم و اگه نياز به دارويى باشه تجويز مى كنيم

ممنون آنای مهربونم وقتی به پسر نازت شیر میدی لطفا یادم کن خیلی نیاز دارم به دعاهاتون 🌺🌺🌺🌺

عزیزم فدات بشم به خدا دعاگوی تک تکتونم....

شمام دعا کنین بتونم پسرمو شیر بدم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها تو یکی از تاپیکا نوشتن یه نفر سه قلو باردار بوده یکی از جنین ها میمیره تو ۵ ماهگی سزارینش میک ...

عزیزم نمیدونم اما ایشالله که بشه خودش امیدیه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
يا خدا كاش زودتر ازت ميپرسيدم خوب بگو نذار تو دلت بمونه عزيزم 😂 منم شوهرم اسپرماش كمه ضعيفه سرعتش ك ...

الهی بگردم.ان شاالله ایندفعه انتقال میدی و مامان میشی و تا اخرش پیشت میمونن😘

سوال که ثانیه ای ۲۰ تا طرح میشه تو مغزم.ولی جلو خودمو میگیرم😂😂عزیزم تو چندتا تخمک داشتی که سه تا جنین تشکیل شد؟سرعتش کمه یعنی مثلا در‌چه حده مورفو و سرعتش؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مرررسى عزيزم والا من هنوز باورم نشده ميترسم بايد فردا برم ازمايش بدم تا مطمئن شم خيلى دعا كنيد م ...

باور کن مامان شدی.من شک ندارم فردا با بتای تپل مپل میای😘😍توام دعا کن برای ما عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
الهی بگردم.ان شاالله ایندفعه انتقال میدی و مامان میشی و تا اخرش پیشت میمونن😘 سوال که ثانیه ای ۲۰ ت ...

پنج تا داشتم سه تاش گفتن گرفته خيلي كم شد ولي خوب بازم شكر والا ازمايش پارسالش كه الان دقيق يادم نيست ولي بهت بگم اصلا تعريف نداره در ضمن واريكوسل عمل كرده ولي اولش يكم بهتر شد اما الان زياد جالب نيست حتي تعدادش از اولشم اومد پايينتر بيشتر اسپرمش اصلا حركت نداره خيلي كم تو حركت متوسط و كم منكه اول ازمايششو بردم دكتر بهم گفت انگار به كاسه اب جوش ريختن رو سرم اما چه ميشه كرد ايشالا جواب بگيرم هم من هم همه شما كه دارين تلاش ميكنين

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام.خانوما من قسمت بالا یا روی شکمم هی سفت و شل میشه مدام احساس فشار میکنم درد ندارم الان اصلا ول ...

عزیزم معمولا اگه یه دست کل شکمت سفت بشه میگن نشونه زایمانه اما احتیاطا میخوایی برو یه تست ان اس تی انجام بده.....

به هر حال کلی زحمت کشیدی بهتره آخراش حواست باشه....