2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست
ممنون عزیزم اگه اینطور که میگی باشه عالیه چون من سر در نمیارم ممنون خواهری 

اره خداروشكر خوب بود عزيزم نگران نباش

انعقادياتو بچه ها فهميدن چي به چيه؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
مى دونى چون ماها سختى كشيديم به اين مرحله رسيديم برامون حالت ناباورى داره  اما خدا بزرگه و حتم ...

دقیقا اصلا یه حس خیلی خیلی خاصیه ، قربون خدای مهربونم برم ، هانا جان من بشدت اعتقاد دارم خدا به اندازه صبرمون امتحانمون میکنه ، خیلییی مهربونه ، الهی که بسلامتی نی نی خوشگلتو بغل کنی

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم روز نهم زدم روز ششم هم زدم اما به خودم قول داده بودم اگه مثل روز ششم منفى شد اصلا ناراحت نشم و ب ...

هانا جون ۳ تا بی بی گرفتم گفتم از فردا میزنم ، چند روز در میون تا ببینم چی میشه ان شاالله که هر چی خیر ، توکلم بخداس

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
اره خداروشكر خوب بود عزيزم نگران نباش انعقادياتو بچه ها فهميدن چي به چيه؟

عزیزم هنوز انا نیومده یکی از دوستان گفتن مشکلی نیست انعقادیمو هنوز اماده نیس با کاریوتایپ با دی اف ای همسرم

فعلا ایمنی هامو دادن

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
هانا جون ۳ تا بی بی گرفتم گفتم از فردا میزنم ، چند روز در میون تا ببینم چی میشه ان شاالله که هر چی خ ...

من تحملشو داشتم رها

باور كن اگه منفى مى شدم باز مثل سرى قبل اصلا هيچ اشكى نمى ريختم 

من از منتظر موندن براى جواب آزمايش كلافه شده بودم مى خواستم بدونم آره است يا نه

اگه روز نهم هاله نمى افتاد خدا شاهده نااميد نمى شدم اما باز روز دوازدهم كه روز آزمايشم بود مى زاشتم چون باورم شده بود تو اين راه بايد يه جورايى صبر ايوب داشت 

و بايد خدا بخواد و تا اون نخواد ١٠ بار ديگه هم انتقال بدم نمى شه كه نمى شه

الان هم وقتى فكرم مشغول مى شه درجا مى گم خدايا سپردمش به خودت و خودت همراه و پشتيبانش باش🙏🏼🌸

Smpaجون شما اینوفولیک میخوری؟

والا من تا ۳ماه خوردم الان دیگه تموم شده یدفولیک میخورم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام دوستان ، من فردا روز نهم انتقاله ، خیلی وسوسه ام بی بی بزنم🤗🤗😁 بنظرتون بزنم؟

نه نزن صبر كن خواهرجان ايشالا جوابت مثبته و اولين كسي هستي كه تو گروه دعامون جوابت مثبته چقدر خوشحال ميشم الهي آمين

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه ها

اوبامایی ناهم بچه دارنمیشدن😀😁😀😁

میشل اوباما(زن اوباما) توسن ۳۵ سالگی آی وی اف میکنه ودختربدنیا میاره

😀😁😁😀😁😂😃😂😁😁😀

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
میشه آزمایش منم ببینی اونایی ک گفتن به شما تو اونم هست یا نه؟ مرسی

ازمایش ت کو؟

کدوم صفحه ست

عزیزم احتمالا انتقالمون با هم هست ان شاالله مامان هستی

شنبه انتقال داری

فریزِ یا مثل من منتظر جنین شدنشون هستی؟

چند تا داری؟

آخه دختر این چه حرفیه میزنی هنوز ۳۲سالته  خیلیا بعد این سن تازه بفکر ازدواج میفتن ،نگران نباش خ ...

اخه من ۱۲ساله ازدواج کردم تازه عروس نیستم که😔

اره تهرانم ولی از دکترای بیرون خسته شدن باورت میشه اینقد این دکتر واون دکتر شدم دیگه خسته شدم .الان میرم مرکز رویان میخام اونجا ادامه بدم تا ببینم چی میشه

چه خوب ازمایش داده بود گفتن همه چی خوبه ولی امروز وقت دارم برای معاینه گفتن باید بیایید حرف بزنیم مع ...

سلام عزیزم 

چی گفتن بهتون؟؟

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812