2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
الهام منتظر خبرتم هر وقت بهت خبر دادن در مورد جنين ها بيا بگو لطفا ايشالا برات كلى جنينهاى عال ...

سلاممم عزیزم خوبی🌹😘

صبح دکترم زنگ زدگفت چهارتا جنین داری دوتاشو فریز میکنن دوتای دیگشو اگر اشتباه نکنم بلاستوسیست میکنن خیلی ناراحتم از ۸ تا فقط ۴ تاشده 😔 فکرای منفی دیونه ام میکنن اگر منفی بشم فقط ۶ تای دیگه تخمک فریز دارم اوناهم مثل الان دو سه تا جنین بشن خیلی کم هستن نمیدونم چم شده 😢کلا دپرسم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزيزم من سوپ جو پوست كنده رو خيلي خوردم، توصيه نميكنم بخوري ولي بعيد ميدونم مضر باشه، شير محلي رو خو ...

خیلی دو دل بودم در مورد لبنیات که میشه خودمون درست کنیم یا نه !

مرسی عزبزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جوی پرک یجا نوشته نخورید ! منم خیلی سوپ جو پرک دوس دارم فعلا مصرف نمیکنم  پس خاصیت داره  ...

عزیزم من فقط شرکتی مصرف میکنم البته قبل بارداری از لبنیاتی میگرفتم ولی الان فقط شرکتی پاستوریزه...سوپ هم من فقط با جو پوست کنده درست میکنم فکر نمیکنم جو مشکلی داشته باشه

الهام منتظر خبرتم هر وقت بهت خبر دادن در مورد جنين ها بيا بگو لطفا ايشالا برات كلى جنينهاى عال ...

تحمل یه بار دیگه دارو استفاده کردن رو ندارم از ۲۱ تا تخمک ببین چی در اومده 😭کفرنمیگم خیلی اعصابم خورده ای کاش میشد سرمو بذارم به بیابون خسته ام 😔

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلاممم عزیزم خوبی🌹😘 صبح دکترم زنگ زدگفت چهارتا جنین داری دوتاشو فریز میکنن دوتای دیگشو اگر اشتباه ...

عزیزدلممممم خیلیم خوبه ، باور کن بخدا اگه خدا بخواد یه جنین هم کافیه ، من ۲۰ تا تخمک داشتم ۱۲ تا کیفیتش خیلی خوب بود ولی ۵ تا جنین تشکیل شد ، ولی اصلا غصه نمیخورم ، بخدا همه چی دست خودشه اگه بخواد به این چیزا نیست عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
تحمل یه بار دیگه دارو استفاده کردن رو ندارم از ۲۱ تا تخمک ببین چی در اومده 😭کفرنمیگم خیلی اعصابم خو ...

عزیزم مثبت فکر کن ایشالا ک جنینای خوشگل و تپلت میچسبن ب دل مامانشون خدا بهترینهاشو برات رقم زده

دوستای گلم باورکنید دیروز با دیدن تک تک پستاتون حالم هر لحظه بهتر وبهتر شد خیلی خوشحالم از اینکه این ...

عزیزم ناراحت شدم ولی بدون خدا در بهترین زمان ممکن و بزودی حسابی دلتو شاد میکنه شک نکن

سلاممم عزیزم خوبی🌹😘 صبح دکترم زنگ زدگفت چهارتا جنین داری دوتاشو فریز میکنن دوتای دیگشو اگر اشتباه ...

الهام حواست هست این اعدادی که داری میگی خیلی خوبن

چرا داری نیمه خالی لیوان رو میبینی؟ به تخمک های فریز کاری نداریم.... همین دفعه تو دوبار شانس حاملگی داری..... که انشالله انشالله اصلا لازم نمیشه از شانس دومت استفاده کنی

۴ تا جنین.... دو بار شانس انتقال..... 

نیمه پر رو ببین 

وای منم .بالاخره تیکر دار شدم ..😁😁😁 منم تاریخ اولین روز اخرین قائدگی رو زدم .اورد 30تیر ماه .. ...

عزیزم تیکر مادر شدنت مبارک ...ایشالاااااااااا همه دوستان عزیز در این تاپیک همه تیکر دار بشن آبی و صورتی😍

تحمل یه بار دیگه دارو استفاده کردن رو ندارم از ۲۱ تا تخمک ببین چی در اومده 😭کفرنمیگم خیلی اعصابم خو ...

غصه نخور ايشالا همين دو تايى كه برات انتقال مى دن مى چسبن بهت و ولت نمى كنن

شاد باش عزيزدلم💕🌸به نشدش فكر نكن فعلا فقط و فقط انرژى مثبت بده و مطمينا خدا هم همراهته🌸😘

خوبه عزيزم مشكلي نداره دنبال مشكل توش نباش عاليه😂

اخه عزیزم گفت حرکت کمه توش کدوم حرکته اون ۴۵ها 

اخه زیر ۱۴۰گزینه دوم خط کشیدم یعنی حرکت سریع نداره؟زیرش ده زده اون یعنی حرکت نرمال ده هس....کلی قاطی کردیم چی میشه یکی راهنماییم کنه  

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه