2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684568 پست
اخه عشقم من دیگه وقت ندارم بخواد بده دیگه تا یکی دوسال باید بده ۴۴ سالمه گرچه سن بدنم و روحیه ام بیش ...

عزيزم منم ٤٣ سالمه ميدونم چي ميگي هي خواستم سنمو مخفي كنم نشد😂😂 خدا بزرگه اميدتو از دست نده تو زندگيتو بكن از لحظه هات استفاده كن دور از جون تو دور از جون تو زبونم لال خودمو ميگم از كجا بدونم سال ديگه هستم يا نه كه اينقدر حرص بزنم پس الانتو حال كن تا خدا چي بخواد ايشالا هر چي باشه خيره

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق با توئه😖از اینکه این همه برام وقت گذاشتی ممنونم عزیزم حرفات خیلی به دلم نشستن برام دعا کن بتونم ...

ايشالا كه قوي هستي بايد يه يا علي بگي امروز حالت بده قبول دارم اما فردا صبح كه چشاتو واكردي بگو امروز يه روز ديگس و دوباره شروع كن

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
حق با توئه😖از اینکه این همه برام وقت گذاشتی ممنونم عزیزم حرفات خیلی به دلم نشستن برام دعا کن بتونم ...

ملودی جون انشالله خدا بزودی معجزشو بهت نشون بده ،من چند ماه قبل منفی شدم اما درد روحیش خیلی خیلی کمتر از زمانی بود که مثبت شدم بعد چندهفته از دستش دادم یک هفته دردای شدید تخمدان داشتم و خونریزی انقد بهم سخت میگذشت  تکون میخوردم خونریزیم شدید میشد و درد داشتم احساس میکردم تخمدانم ترکیده آخرش نموند اینجا همه همدردیم خیلیا منفی شدن یا سقط داشتن اما با تلاش بالاخره به نتیجه رسیدن 

عزيزم انشاالله ك بسلامتي ني ني هاتو ب دنيابياري فدات توكل بخدا،ميشه بكي بتات چندبود؟روز چندم ازمايش ...

من روز 14 انتقال آز دادم. عدد بتا 579 بود. تو هفته 6 دوتا ساک حاملگی دیده شده بود ولی تو هفته 9 سه تا جنین دیده شد. در واقع یکی از کیسه ها حاوی دوتا جنین بود. که دکترا تشخیص دادن این دوتا ریداکت بشن.

یا سریع الرضا...
نه

امام جواد تنها فرزند امام رضان

وقتی به دنیا اومدن که امام رضا ۴۰ ساله بودن

امام رضا هم بچه دار نمیشدن....

امام رضا هم خیلی منتظر بچه دار شدن بودن

واسه همین امام جواد اینقدر براشون عزیزه که همیشه میگن امام رضا رو به جوادشون قسم بدین

اینو گفتم واسه دوستایی که الان حالشون خرابه.... اگه خدا نمیده حکمته نه انتقام گناه

امام جواد تنها فرزند امام رضان وقتی به دنیا اومدن که امام رضا ۴۰ ساله بودن امام رضا هم بچه دار نمی ...

مرسي ازت كه گفتي اره واقعا دل ادم خوش ميشه با اين حرفا من يه چيزي ميگم يه وقتايي كه حال خودم بده اينجوري دلداري ميدم ميگم كاش مغازه اي داشت ميرفتيم ميخريديم يا پامو بكوبم زمين بگم يالا من اينو ميخوام تا برن برام بخرن بيارن ايا ميشه؟ نه پس من تلاشمو در حد توانم انجام ميدم بقيش با خدا اون بايد بخواد اراده كنه تمومه بايد اونو راضي كنم اگرم نميده حتما صلاحي هست ما كه خبر از اينده نداريم 

هانا حالم بده😭😭😭😭😭😭😭خون هم گریه کنم حال دلم خوب نمیشه میتونی درک کنی الان چه حالی دارم انگارز ...

الهى فدات بشم خدا شاهده اشكم در اومده

گريه كن حداقل خالى بشى تو خودت نريز

از ته قلب ناراحتم برات والا اين سرنوشت ماها بود كه باردارى طبيعى نتونستيم داشته باشيم و بايد ميكرو رو انتخاب مى كرديم اما عزيزدلم اين شكست هر چه قدر هم سخت باشه باز آخر دنيا نيست باز نسبت به خيلى ها كه بيماريهاى لاعلاج دارن هيچى نيست

باور كن از ته قلبم مى گم اين مشكلها حل مى شه عزيزدلم فقط زمانش كاملا مشخص نيست و بايد صبر داشت 

از ته قلب برات دعا مى كنم كه اين زمان انتظار برات هر چه قدر كه مى تونه كوتاهتر بشه و دلت پر از آرامش بشه اما ازت مى خوام قوى باشى در مقابل اين سختى هاى زندگى كه گذرا هستن كم نيارى🙏🏼🌸💕

عزيزم منم ٤٣ سالمه ميدونم چي ميگي هي خواستم سنمو مخفي كنم نشد😂😂 خدا بزرگه اميدتو از دست نده تو زند ...

والا بخدا 

حالا نگاه کن هم شما هم همه بچه ها من رفتم یه عطاری که سه سال پیش واسه ابروهام رفته بودم بهش گفتم چیزهای خوبی داد هنه جا هم داره عکسشو میفرستم توضیح میدم عزیزم شماهم بخور ضرر نداره البته گفت برای ادنهای سفید که شکم فربه دارن نمیدونم اینامو از کجا فهمید 🤣😂😁 گفت بلغمی ها البته چندتاش مشترکه واسه همه مزاجها 

درمورد سن هم مخفی چرا کنیم من همه جا میگم واتفاقا خیلی لذت بخشه قیافه تعجب انگیز همه وقتی میگن اصلا بهت نمیاد به خودمون برسیم جونیم هر زوز ماسک میزنم ۱۲ لیوان اب میخورم روغن های مختلف میزنم 

امام جواد تنها فرزند امام رضان وقتی به دنیا اومدن که امام رضا ۴۰ ساله بودن امام رضا هم بچه دار نمی ...

ممنون گلم که گفتی قشنگ بود انشالله امام رضا بحق فرزندش نگاهی به دلای شکستمون بکنه 😢🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
والا بخدا  حالا نگاه کن هم شما هم همه بچه ها من رفتم یه عطاری که سه سال پیش واسه ابروهام رفته ...

افرين برس به خودت كار خوبي ميكني منم سنمو مخفي نميكنم. اما الان يه ذره احساس پيري ميكنم ميگم چشم برهم زدني گذشت نفهميديم چي شد برا همين ميگم عمر كه داره ميره سعي كنيم استفاده كنيم از لحظه هاش