2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منفی شد حالم خوب نیست بچه ها منو ببخشید.آخه چرا چرا چرا😭😭😭😭😭😭

واااای الهی برای دلت بمیرم ملودی جانم خیلی متاسفم واقعا امیدوارم خدا خودش به دل شکسته ت نگاه کنه و طبیعی بهت نی نی بده 

واااای الهی برای دلت بمیرم ملودی جانم خیلی متاسفم واقعا امیدوارم خدا خودش به دل شکسته ت نگاه کنه و ط ...

خدا نکنه عزیزم😖😖چقد امیدواربودم چه قشنگ بود این روزایی که فک میکردم مادرم😭😭😭

خدایا شکرت 
😭😭😭😭  ملودی خیلی به فکرت بودم... کاش چراشو خیلی زود بفهمی انشالله دست خدا دلت رو گرم کنه ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭دلم میخوادبه اندازه ی تموم روزای انتظارم گریه کنم

خدایا شکرت 
😢😢خيلى ناراحتم باور كن از ته قلبم مى گم 😞😞ملودى مى دونم سخته  هر چى بگى حق دارى اما عزيزدل ...

هانا حالم بده😭😭😭😭😭😭😭خون هم گریه کنم حال دلم خوب نمیشه میتونی درک کنی الان چه حالی دارم انگارزنده نیستم یه موجوده ضعیف وشکست خورده ام ،همش میگم حتما دارم مسیرو اشتباه میرم آخه چیکار کنم چرا نمیشه کجابرم😭😭😭

خدایا شکرت 
هنوز چيزي نگذشته ٣٢ سني نيست نميخوام امار خودمو بدم اما اگه سن منو ميدونستي اينو نميگفتي و اينكه چه ...

الهی عزیزم 😢میدونم واقعا هرکدوم یه نوع مشکل داریم وچیزای زیادی از سر گذروندیم

ولی ای کاش خدا تا وقتی ذوقشو داریم بهمون بده😔😔

خسته شدمه بخدا کاش میتونستم برم یه جای خلوت ودادبزنم

الان حست بده ميدونم منم كشيدم اين روزارو جيغ زدم داد زدم خودمو زدم چي شد باز بايد برگردي به زندگي باز بايد شروع كني چيزي نشده كه خداي نكرده قرار نيست كسي رو از دست بدي كه زندگيت همونه باز شروع كن بدار حالت بهتر بشه باز شروع كن يه نگاه كن به خودتو و زندگيت يكم فكر كن ببين چيزي كم داري ايا سلامتي نداري خداي نكرده اطرافيانت مريضن ميبيني نه خداروشكر همه چي روبراهه تو فقط يه كم غم داري بخند تا زندگيتم بروت بخنده ميدونم بي منطقيه كه بگم ناراحت نباش اما سعي كن زودتر برگردي به حال خوشت در ضمن تمام زندگي مگه بچس واقعا اينجوريه؟ من يكي از اقوامم خانمي بود بسيار كدبانو هنرمند چي بگم از هنراش چندتا بچه داشت همشون ازدواج كردن و پراكنده شدن خودشو براي بچه هاش ميكشت دخترش رفته بود كانادا اونجا زايمان كرد رفت پيشش قبل رفتن من ديدم چه چيزايي كه با كار دست براش درست نكرده بود يعني ميومد ميشست هميشه تو كيفش بافتني داشت درمياورد و شروع ميكرد خدا ميدونه كه چقدر زحمت ميكشيد براي بچه هاش ميدونين اخرش چي شد پارسال فوت كرد اخرا الزايمر گرفته بود بچه هاش كنارش نبودن يعني ايران نبودن فقط يكيشون بود اونم ميگفتن نميدونم راست با دروغ اخرا سالمندان گذاشته بودنش حالا بشين فكر كن تمام عمرتو بهترين روزاتو براي نداشتن بچه داري غصه ميخوري زندگيتو فنا ميكني كه بروز بچرو بلاخره بگيري اما ميدوني اخرش چي قرار بشه نه نميدوني به خدا قصدم نصيحت نيست من خودم داغونتر از تو هستم اما ميخوام با داشته هات خوشي كني انشاالله كه خدا اون نعمتم يه روزي كه خودش صلاح دونست بهت ميده عزيزم هنوز سني نداري هنوز خيلي راه داري اميدتو از دست نده

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
الهی عزیزم 😢میدونم واقعا هرکدوم یه نوع مشکل داریم وچیزای زیادی از سر گذروندیم ولی ای کاش خدا تا وق ...

ايشالا اونو خودش تشخيص ميده عزيزم با ما كه دشمني نداره زبونم لال خوش بين باش

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
منفی شد حالم خوب نیست بچه ها منو ببخشید.آخه چرا چرا چرا😭😭😭😭😭😭

عزیز دلم امیدوارم خداوند بزودی معجزشو بهت نشون بده 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
پرگوریس منظورشِ این ترکیبی از گونال و منوپیوره که همینا رو زدی دیگه... آخه تعجب میکنم والا مگه میش ...

سلام 

مرسی عزیزم که وقت میزاری 

دکترم تهرانی نژاد

مرکز نیکان 

سنم ۴۴ 

ذخیره قبل عید 012 بود طبق اون سیکلو شروع کردن ولی جواب جدید 01 بود😳

گونال و منوپیورو جدا داد 

خیلی هم زدم 

ماه قبل با لتروزول سه تا فولی داشتم 

و هر ماه بدون دارو یکی دوتا فولیکول بالغ داشتم 

روز دوم پری گونال زدم و روز ۸ بازم دوتا ۳۰۰ دیگه داد ولی یه دونه هم نداشتم 

الان دارم از عطاری میام خیلی چیزهای خوبی داد برطم خونه عکسشونو میزارم و توضیح میدم که همه آشنا بشن گرچه هرکدومو جدا جدا از دوستان شنیده بودم