2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام بچه ها من 20 آبان بستری شدم و دوقلوها ریداکت شدن. اون تکی رفته بود بالای بالای رحمم که دکتر گف ...

عزيزم انشاالله ك بسلامتي ني ني هاتو ب دنيابياري فدات توكل بخدا،ميشه بكي بتات چندبود؟روز چندم ازمايش دادي؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=74420619]خيلى سخت ميگذره واقعا من نميدونم چجورى حساب ميكنيد روز چندمين من ١٤ ام انتقال دادم من روز اول رو ...[/QUOTE

من ۱۲ام ساعت ۱انتقال دادم ،امروز ساعت ۱ظهریازده روزم تموم شد وارد روز دوازدهم شدم

خب پس طبیعیه. اصلا نگران نباش... جوجه ها دارن خودشونو فرو میکنن سر جاشون😘

روياجون تولك بيني نداري؟ترشحت چ رنكيه؟من ترشحم يكمي خيلي كم رنگش ب قهوه اي ميخوره ولي لك نديدم خيلي ميترسم همش خودمو چك ميكنم

وقتی گفتن لازم نیست حتما احتیاج نیست دیگه  راستی برای سونو کی میری. ؟میری مطب یا مرکز

گفتن دو‌هفته دیگه سونو...میشه ۵ آذر..... اگه همه چی خوب پیش بره ۱۷ آذر میرم... باید برای سونو برم مرکز... مجبورم برم مرکز مگه اینکه دکتر دیگه ای انتخاب کنم

روياجون تولك بيني نداري؟ترشحت چ رنكيه؟من ترشحم يكمي خيلي كم رنگش ب قهوه اي ميخوره ولي لك نديدم خيلي ...

من همون روز ۷ تا ۱۰ لک داشتم دیگه نه.... ترشحاتم بعضی وقتا آبکی بعضی وقتا کمی کرم رنگ

اگه به من باشه دلم میخواد یه کله همون سونوی غربالگری رو برم..... حالا گیریم هفته ۶ سونو کنن بگن هنوز ...

نمیشه گلم.خدای نکرده قلب تشکیل نشه زود باید خارج بسه از بدن.

ولی خب همون ۸ برو.بعدم ۱۲ یا ۱۳ غربالگری

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
واااااا...... نیکی!!!  به سبک سامورایی ها عمل کردی😶

اخه میدونستم فشار بره بالا باعث پارگی جفت میشه

میخواستم جلو اونو بگیرم تا خودمو برسونم دکتر چیزی نشه

گند زدم میدونم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
عه خرمالو هم هست؟؟وای من دربرابر خرمالو مقاومتی نداشتم از اول نوبریش تا آخراش هر روز چند تا میخوردم ...

دیگه بهش فکر نکن عزیزم...ولی منم یه بار سیر خوردم بعد ای یو ایم.انگار که دلمو چنگ میزدن.تا یه هفته حالم خراب بود..با طبع منم اصلا سازگار نیست .

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اخه میدونستم فشار بره بالا باعث پارگی جفت میشه میخواستم جلو اونو بگیرم تا خودمو برسونم دکتر چیزی نش ...

انشاالله طبیعی باردار میشی و بچه های سالم و خوشگل قسمتت میشه ..خواهر من همون ماه که عکس رنگی گرفت باردار شد.بهش گفته بودن لوله هات پیچ خوردگی داره و محاله که بدون عمل باردارشی..ازمایش شوهرشم تعریفی نداشت ...ولی خدا خاست و الان بارداره...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚