2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست

ببخشید من یه سوال دارم، من قبل و بعد تزریق پروژسترونم کیسه داغ می ذاشتم، به نظرتون این باعث نمیشه که رشد نکنه و بتا بالا نیاد؟ از ظهر تا حالا همش دارم فکر می کنم چرا بتام پایین بوده؟🧐🧐🤨

سلام دوستان ، آنای عزیز  خواستم بگم ،من زایمان کردم و دخترمو بدنیا آورمم وخداروشکر مشکلی نداره ...

الهییییییییییی قربونت برم، مبارکت باشه ایشالله، خدایااااااااااااااا شکرت به خدا تو فکرت بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

***** ببخشید من یه سوال دارم، من قبل و بعد تزریق پروژسترونم کیسه داغ می ذاشتم، به نظرتون این باعث ن ...

نه عزیزم منم میذاشتم.... نگران اون نباش

من فقط دارم فکر میکنم دیگه جا ندارم سوزن بره تو عضله... این دو هفته رو چیکار کنم

ب ا س نم شده اندازه جنیفر لوپز😂

سلام دوستان ، آنای عزیز  خواستم بگم ،من زایمان کردم و دخترمو بدنیا آورمم وخداروشکر مشکلی نداره ...

خيلى خيلى مبارك باشه عزيزم🌸🌸من در جريان شما هستم خيلى به فكرتون بودم 

خداروشكر كه همه چى خوبه ايشالا براتون خوش قدم باشه و بهترينها در انتظارش باشه🌸🙏🏼

تبریک میگم انشالله زیرسایه ی پدرومادربزرگ بشه همیشه توفکرم بودید خداروشکر که سالمه وکنارپدرومادرشه.

سلام بچه ها من 20 آبان بستری شدم و دوقلوها ریداکت شدن. اون تکی رفته بود بالای بالای رحمم که دکتر گف ...

ايشالا به خير باشه خيلي برات نگران بودم اميدوارم هيچ مشكلي برات پيش نياد به اميد خدا

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

واااااییی خدارو هزار مرتبه شکر عزیزم 

مبارک باشه دوست عزیزم روشانیلوجونم خیلی خوشحال شدمممم 

راستی اسم دختر نازتو چی گذاشتی ؟؟

خداجونم شکرت       
واااقعا؟خدا خیرت بده باور نمیکنی‌چقد حالم خوب شد.چشم پس حتما همینطوره که شما میگین.واسم دعا کنین برم ...

خاكستري من شدم مثل تو هر روز يه درد براي خودم ميتراشم الان فكر ميكنم اندومتريوز دارم شوهرم خل شده از دستم عصبانيه ميگه كاش انتقال ميدادي تموم ميشد تا سه ماه ديگه هم خودتو رواني ميكني هم منو چيكار كنم خل شدم رفت

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي