2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
مرسی عزیزمهمون روزی ۱ بود؟؟اگه بیشتر بود بگو روالش چی بود که کم کردی؟

من تازه دوماه متفورمین میخورم ، باردار نیستم گلمم وقتی دکتر اینو تجویز کرد گفت هفته اول روزی یکی بخور هفته دوم روزی دوتا و هفته سوم روزی سه تا 

بهش گفتم تا کی باید ادامه بدم واسه بارداری ضرر نداره که گفت تا هفته ۱۲ باید بخورم ولی اینکه به چه صورت کم میشه رو نمیدونم 

بنظر من حتما با دکترت حرف بزن سر خود قطع نکن 

خداجونم شکرت       
نه اینجا از همون اول با سوزن وارد میکنن، اسپرم شوهرت ضعبف نیست؟ 

چه خوب ازمایش داده بود گفتن همه چی خوبه ولی امروز وقت دارم برای معاینه گفتن باید بیایید حرف بزنیم معلوم نیست چه خبره 😥

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هانا.... من دیگه هییییییچ علامتی ندارم😟 اصلا انگار نه انگار..... حتی دیگه درد پریودی هم ندارم

نگران نباش حالتهاى منم خيلى كمتر شده 

هر روز بى بى چك مى زارم تا خيالم راحت شه😂

شماره اش 021-23519 زنگ هم بزنی بخش ایمونولوژی بگو وصل کنن، بگو با مریم توکلی وقت میخوام بگیرم

خیلی ممنونم باران جون ،دیشب رفتم تو سایتشون دیدم گزینه انتخاب متخصص فعال نبود و واسه ویزیت اول باید پرونده تشکیل داد به همراه همسر 

زنگ میزنم ببینم وقت دهیشون چجوریه

دیشب بدترین شب بود همش گلاب به روتون با ل ا اوردم هینطوری خوابیدم و دردم به کنار امروز دکترم زنگ زد ...

خوب مگه قرار نيست ميكرو انجام بدن؟؟با تزريق وارد كنن؟؟وقتى اسپرم ضعيفه ديگه همه ميكرو مى كنن با تزريق اسپرمو داخل تخمك مى كنن

ناراحت نباش عزيزم🌸به خودت برس كه فعلا حال خودت از همه چى مهمتره و از ته قلب دعا مى كنم برات جنينهاى خوبى به وجود بياد🙏🏼🌸💕

سلام به همه ی دوستای خوبم. امروز پانکچر شدم از ۴،۵ تا تخمک که تو سونو سایزشون خوب بود فقط ۲تاش سالم ...

عزیزم نگران نباش ان شاالله به یاری خدا همون دوتا جنین های خوبی میشن و تو اولین اتقال باردار میشی

خدا جونم شکرت...
نه گلم اینجا اول کنارشون میذاره نشد داخل میکنن اخه ۸ تا تخمک بوده داخل هیچ کدومشون نشده این نگرانم م ...

ان شاالله خیر عزیزم ، مطمئن باش جنین ها تشکیل میشن ، واسه ما هم اگه کنار هم میذاشتن اصلا تشکیل نمیشد

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
مرسی مامان طاها جون خدا بچه هات رو حفظ کنه  امیدم به لطف خداست  چشم حتما. خدا خودش میدو ...

ان شاءالله ك خواسته ت با قسمت خدا يكي باشه 

منم همينطور خيليييي رو خودم كار كردم 

حتي ب شوهرم مادرم همه ميگفتم اين ٣٥ درصد شانس موفقيت هست نبايد ب اميد مثبت شدن بشينيم بايد آماده باشيم براي هر جوابي 

ب خودم قول دادم ك اگر منفي شدم اصلا خودم رو ناراحت نكنم و ب قولم ايمان داشتم، و اگرم مثبت شدم خداروشكر ميكنم   

ب شوهرم گفتم سعي وتلاشمون رو ميكنيم و بقيه رو ميسپاريم ب خدا 

اينزمزمه م بود وقتي علايم اومد سراغم ك همون سينه درد بود گفتم از عوارض داروهاست اصلا نميخواستم خودم رو اميدوار كنم 

از يه طرف هم ب دلم واضح شده بود مامانم اما بازم ميگفتم خدايا مصلحتم رو بخير كن 

ولي ب خاطر طرز فكرم استرس ازم دور شد الحمدالله ك خيلي خوب بود 

چون براي هر جوابي آماده ي آماده بودم 

ك خدايا شكر قسمتم شد 

ان شاءالله يكماه ديگه شاهد شادي تو هم باشيم 💖😊