من زایمان طبیعی سختی داشتم چون خونریزی شدید داشتم نمیخاستن پرینه رو پاره کنن برای همین دخترم خیلی توی کانال موند تا بالاخره مجبور شدن پاره کنن و بچه رو بکشن بیرون از اول حس میکردم دست میزنم جمجمه طرف چپش ی کوچولو بالاتره و دخترمو بخاطر تنبلی از ی طرف شیر میدم الان نگاه کردم دیدم اون طرفی ک حس میکردم بالاتره الان از رو ب رو هم ی کوچولو مشخصه چون فقطم ب اون طرف میخابوندم ی کوچولو صاف تره ولی پسرمم دقیقا همینکارو کردم یعنی فقط ی طرف خابوندم فقطم از یه سینه شیر دادم اون موقع توجه نکردم سرش صافه یا کج ولی الان ک دوسالشع سرش کاملا صاف و قرینست البته زایمانم سر پسرم هم راحت تر بود هم وزنش کمتر بود هم دور سرش
بنظرتون بخاطر زایمان و یطرفه خابوندنه یا مشکل جدیه ببرم دکتر
از ی طرفم دخترم یک ماهشه تا الان مدفوعش زرد بود با دون دون سفید از دیشب ی کوچولو آبکی شده دون دون نداره انگار خلط داره خیلیم نفخ داره (دیروز ناهار شامی و گوجه خوردم چون خونه تکونی میکردم تا شب چیزی نخوردم خیلیم گشنه بودم ولی دخترمو هی شیر میدادم ) فکر کردم چون دیرور غذا و تغذیم کم بود شیرم آبکی بوده برای همین پی پیش شله شام شامی خوردم پشتشم میوه(سیب خیار پرتقال لیمو شیرین ) خوردم خابیدم گفتم درست میشه ولی امروز تا غروب اصلا پی پی نکرد خاب و ارامششم خوب بود شیرم خوب خورد غروب دوباره پی پی کرد آبکیو ی کوچولو خلطی چون امروز بازم کار داشتم آروغ نگرفتم صبونه دوتا تخم مرغ خوردم ناهار چلوگوشت یهو ی عالمه بالا اورد گفتم شاید چون غذام سنگین بوده و اروغ نگرفتم بالا اورد دیگه هم نیاورد شیرم خوب خورد
دوباره پی پی کرد همون ابکی خلطی تا مای بیبی شو عوض کردم دوباره پی پی کرد اونم ابکی خلطی( حجم پی پیاشم معمولی بود دوبار متوسط بود دفعه سوم کم) یذره مقعدشو تحریک کردم ی عالمه باد شکم داد ولی ارامش و خواب و خوراکش عالیه تبم نداره جیششم از صبح خوب بوده
(مادر بدی نیستم دو سه روزه سرم شلوغه نتونستم خوب بهش برسم و شیرمو قوی کنم بعد اروغ بگیرم)
دوتا سوالمم جواب بدین توروخدا من استرسیم