2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست
جهت اطلاع اگر بیمه ارتش دارید کاریوتایپ تون رو بیمارستان بقیةالله انجام بدید ۱۷هزارتومان میشه

واي كاش زودتر ميگفتي دو روز پيش رفتم دونفرمون ٨٠٠ تومن شد 😩😫😭

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه ها تو یکی از تاپیکا نوشتن یه نفر سه قلو باردار بوده یکی از جنین ها میمیره تو ۵ ماهگی سزارینش میکنن اون مرده رو بر میدارن شکمشو میدوزن تا دوتای دیگه رشد کنن تا موعدش

میشه همچین چیزی اصلا؟؟!!!

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.خانوما من قسمت بالا یا روی شکمم هی سفت و شل میشه

مدام احساس فشار میکنم

درد ندارم الان اصلا ولی از صبح خیلی دلم درد میگرفت و ول میکرد

یا کمرمم همینجور.

خیلی احساس ضعفم داره کمرم

شکمم شل کار میکنه

اینا واسه چیه؟؟

آیا میتونه نشانه ی زایمان باشه؟؟

میشه واسه صاحب خونه شدنم یه صلوات بفرستین؟😊😙🏡
سلام انا جان توکه انقدر مهربونی توکه انقدر خانومی توکه انقدر خوشکلی توکه انقدر نازی میشه اون ماهیتاب ...

وای واای دختر چی میبینم؟؟؟؟دیدی گفتم مامانی؟😍😍😍😍جیییییغ

خدایا خیلی خوشحالم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خاكستري من شدم مثل تو هر روز يه درد براي خودم ميتراشم الان فكر ميكنم اندومتريوز دارم شوهرم خل شده از ...

اخ اخ اره میفهمم.منم شوهرم عصبی میشه تا یه چیز جدید میفهمم😂میگه میشه نری تو نت بچرخی؟انقد نری تو فکر؟میگم بخدا میخوام اطلاعاتم زیاد شه.میگه میخوام نشه😂😂😂دیروز بهم میگه چته انقد تخم مرغ میخوری.میگم رژیم هایپریه.میگه چی میگی خارجکی میگی😂گفتم هیچی ولش‌کن.اسیرش کردم طفلیو :))

میگه بخور هرچی‌میخوای بخور ولی توروخدا هی نگو انتقالم می افته بعد و فلان.یکم مثبت باش😑

نمیدونه من چقد تلاش کردم تا مثلا مثبت شدم الان😒

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اخ اخ اره میفهمم.منم شوهرم عصبی میشه تا یه چیز جدید میفهمم😂میگه میشه نری تو نت بچرخی؟انقد نری تو فک ...

خدا نكشتت كلي خنديدم😂 اره به خدا شوهرم گوشي ببينه دستم قاط ميزنه الان خوابيده پاشه بيچارم ميكنه ميكه هي برو بشين اينارو بخون براي خودت كار درست كن فكر الكي بكن راست ميكه والا خيلي فكرم خرابه اخر منفي خدا اصلاحمون كنه الان سرم درد ميكنه دارم ميميرم چند روزه هرچي مسكن ميخورم فايده نداره الان فازم تومور مغزيه😂 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
خدا نكشتت كلي خنديدم😂 اره به خدا شوهرم گوشي ببينه دستم قاط ميزنه الان خوابيده پاشه بيچارم ميكنه ميك ...

وای خدا از دست تو😂😂بخدا من اسمم بد در رفته اینجا.تو ورژن پیشرفته ی منی😂😂وای‌ تومور مغزی از کجات دراوردی دختر😂😂😂دیوونه برو‌بخواب.زوود

وای خدا از دست تو😂😂بخدا من اسمم بد در رفته اینجا.تو ورژن پیشرفته ی منی😂😂وای‌ تومور مغزی از کجات ...

چيكار كنم سردرد دارم خوابم نميبره واي شوهرم غلط زد استرس گرفتم الان ميزنه تو سرم😂😂😂

چيكار كنم سردرد دارم خوابم نميبره واي شوهرم غلط زد استرس گرفتم الان ميزنه تو سرم😂😂😂

سردردت برا همین بی خوابیته،😒😒شایدم بخاطر بی آبی باشه 😆آب زیاد بخور در طول روز.وای‌من از‌ اونام که اصلا نمیتونم زیاد آب بخورم.از دیروز که اناجون گفته رعایت کن میرم و میام آب میخورم.رو یه کاغذ هم ۱۰ تا مربع کوچیک کشیدم،چسبوندم به ابسردکن.هی میرم یه لیوان میخورم مربعو تیک میزنم😂😂😂ابجیم‌میگه این چیه دیگه،برا پریودیته؟گفتم نه برای آب خوردنه.میگه باریکلا،مردم چه پیشرفتایی میکنن خواهر ما به کجا میره😆

سردردت برا همین بی خوابیته،😒😒شایدم بخاطر بی آبی باشه 😆آب زیاد بخور در طول روز.وای‌من از‌ اونام که ...

منم اهل اب نيستم تو تابستون بزور شايد دوليوان بخورم حالم بد ميشه اصلا طلب اب ندارم يه روزايي تصميم ميگيرم اب بخورم همون روزه فقط يادم ميره اخه ميشه ادم يادش بره اب بخوره ؟! من نمونش هستم انتيكم ديگه

منم اهل اب نيستم تو تابستون بزور شايد دوليوان بخورم حالم بد ميشه اصلا طلب اب ندارم يه روزايي تصميم م ...

منم مثل خودتم.فکرکنم همزادمی 😐

رويا من فقط كمردرد و دل درد دارم اونم نه هميشه تو در چه حالى؟؟؟تغيير جديدى نداشتى اين مدت؟؟

هانا.... من دیگه هییییییچ علامتی ندارم😟

اصلا انگار نه انگار..... حتی دیگه درد پریودی هم ندارم

عزیزم شکر.... خوبیم.... دخترمم کجدار مریز طی میکنیم با هم.... اگه حساسش نکنی خوبه.... خیلی دوسش ...

عزيزممم خدا حفظشون كنه، دخترم دارو ميخوره احساس ميكنم خيلي بهتر شده اين دو روزه، بي قرارياش خيلي كمتر شده خدارو شكرررر، ان شاءالله همه نينيا زير سايه پدر مادرشون سرحال باشن

آنا جانم پسرتو چجوري ميخوابوني وقتي اذيته؟