2777
2789

ما دوسال و خرده ای هست عقدیم ؛ از همون اول همیشهههههههه خدا لنگ بود یا قسط داشت یا داشت ماشین عوض میکرد پول کم داشت یا داشت شغل عوض میکرد پول کم داشت یا داشتیم طلا میخردیم پول کم داشت

تو همهههههه اینا پدر من کمک کرد مادرم کمک کرد

همیشه خودش هم میگه اونقدر که این مدت پدر مادرت هوای منو داشتن خانوادم تو کل زندگیم نداشتن 

الان نزدیک پنجاه میلیون به بابام  و مامانم بدهی داره داره میشه یک سال پس نمی‌ده مدام داره بدهی های بقیه رو صاف می‌کنه میگه بقیه واجب ترن 

الان مادر من یه موضوعی پیش اومده مجبور شده همه پولاشو پس اندازشو بده بره لنگ سه میلیییییییییون بهش میگم میگه دارم ولی فردا باید بدم به فلانی نمیتونم 

اون هفته پدرم چک داشت ده تومن میخواست گفت دوروز دیگه میدم با اینکه هفت میلیون داشت ولی داد به یکی از مشتری هاش که بهش بدهکار بود

دلم میخواد خودمو چنگ بزنم 

من غیرتم قبول نمیکنه اینقدر شرمنده کسی بشم که یه روزی دستمو گرفته چه برسه پدرمادرم 

این بشر چرا اینطوریه 😭😭😭😭😭

آخر زنک زدم دوستم سه تومن رو قرض کردم میگه چرا زنک زدی دوستت نمی‌خواد و اینا بعد بهش میگم اگر بعد حرف زدن و غر زدن من بخوای پول بزنی برام ارزش نداره که آخر سکوت کرد گفت باشه برو قرض بگیر 

دلم میخواد بمیرم فقط😭

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

چون گفتی اقایون نظر نمیدمبای😂😂😂

حوصله داری خوش به حالت 😞

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان گذاشتی اینو که

کسی جواب نداد دوباره زدم بدونم چه خاکی بریزم به سرم 

از من به تو نصیحت چیزی که با چشم دیدم از لحاظ مالی داماد توسط خانواده دختر ساپورت بشه سره دختر سوار میشه و زندگی کلا میپوکه 

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞
از من به تو نصیحت چیزی که با چشم دیدم از لحاظ مالی داماد توسط خانواده دختر ساپورت بشه سره دختر سوار ...

از اینجا به بعد رو بگید چه غلطی کنم 😭

کسی جواب نداد دوباره زدم بدونم چه خاکی بریزم به سرم

خب عزیزم مانع خانوادت شو و به شوهرتم‌ اخطار بده بگو بمن ربطی نداره برای خودت مشکل درست می‌کنی و از خانواده‌ی من پول میگیری 

حق نداری دیگه پولشونم‌ تا یکی دوماه دیگه صاف کن 

به خانوادت مخفیانه بگو ازش حمایت مالی نکنن حتی اگه رو هم انداخت بعد بگو پدرت زنگ بزنه محترمانه بگه پولشو میخواد 

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞

فکر نکنم دیگه پس بده،از این به بعد به خانوادت بگو دیگه هیچی به این آدم قرض ندن 

اگه طلایی چیزی داری بفروش قرض باباتو بده گناه داره،من جای شما باشم والا یه مدت قهر می‌کنم تا آدم بشه