2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم شما هم خون اطراف ساک دیده شده ؟ من امروز انکساپاریننو زدم چون دو سه هفته س نزده بودم ونگران م ...

بله عزیزم. یک هماتوم به ضخامت ۵mm .

که ۵۰ درصد دورشو گرفته.

این آمپوله چیه؟ من اصلا نداشتم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
دوست خوبم من وارد 35 شدم در حالی که ذخیره تخمدانم شده 1.3 و پنج سال بسه دیگه برا انتظار... دکتر مخا ...

من نمیگم آی وی اف نکنین، منظورم اینه اگه واقعا مشکل نداری آی یو آی اتلاف وقت و هزینه هست...

لااقل میکرو دیگه از تشکیل جنین مطمئنی و فقط میمونه لانه گزینیش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاممممم خواهرای گلمممم زنده برگشتم      ساعت ۷ بستری شدم ۸ هم داخل اتاق بردن ۹:۳۰ ...

خزارو شکر به سلامتی این خان رو رد کردی....

خیلی مراقب خودت باش عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گلم چرا بهت استراحت مطلق دادن؟! 

به خاطر هایپر شدنش....

نه دیگه.... مرکز گفت لازم نیست... واسه اونایی میگیم تکرار کنن که پایین باشه ولی خودم ته دلم یه چیزی ...

عزیزم برو حتما به منم گفتن لازم نیست

برو خیال خودتم راحت تره

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
بله عزیزم. یک هماتوم به ضخامت ۵mm . که ۵۰ درصد دورشو گرفته. این آمپوله چیه؟ من اصلا نداشتم.

امپول انکساپارین برا خونرسانی بهتر به جنینه 

من مشکل غلظت خون دارم لابد شما نداری عزیز 

هماتومت ساب کوریونیک هموراژی هستش ؟

بله عزیزم. یک هماتوم به ضخامت ۵mm . که ۵۰ درصد دورشو گرفته. این آمپوله چیه؟ من اصلا نداشتم.

رقیق کننده خونه....

من نمیگم آی وی اف نکنین، منظورم اینه اگه واقعا مشکل نداری آی یو آی اتلاف وقت و هزینه هست... لااقل م ...

متاسفانه به دکترم گفتم عصبی شد .........خودمم مخالفم....اما چکار کنم که وقت این دکتر رو با بدبختی گیر اوردم از همه جا میان پیشش...مجبورم مجبور طبق نظرش پیش برم.

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

آنا جان دکتر به من پرولوتون داده، پروژسترونهام رو شوهرم برام تزریق میکرد، به نظرت اینم بهش بسپرم؟؟ یا قلق خاصی داره و برم درمانگاه؟

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
متاسفانه به دکترم گفتم عصبی شد .........خودمم مخالفم....اما چکار کنم که وقت این دکتر رو با بدبختی گی ...

ایشالله بهترینا منتظرته....

امپول انکساپارین برا خونرسانی بهتر به جنینه  من مشکل غلظت خون دارم لابد شما نداری عزیز  ...

نوشته هماتوم ساب کیورونیک به ضخامت فلان......

هماروژی یعنی خونریزی

هماتوم یعنی لخته

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
******** آنا جان دکتر به من پرولوتون داده، پروژسترونهام رو شوهرم برام تزریق میکرد، به نظرت اینم بهش ...

نه بابا همونه.....

بده بزنه....

فقط حجمش بیشتره و بگو آروم تزریق کنه مثل همون پروژسترونه.....

اصلا همونه فقط دزش بیشتره....

آیا  روزای قبل و بعد ای یو ای میشه نزدیکی کرد؟؟؟

فکر کنم بشه اما دقیق نمیدونم باید ببینی دکترت منع خاصی نداره....