2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلاممممم خواهرای گلمممم زنده برگشتم      ساعت ۷ بستری شدم ۸ هم داخل اتاق بردن ۹:۳۰ ...

به سلامتی عزیزم...

ایشالاااااا که همشون جنینای تپل میشن و چن روزه دیگه ام خبر مامان شدنتو بدی.....

💜💜💜💜💚💚💚

سلاممممم خواهرای گلمممم زنده برگشتم      ساعت ۷ بستری شدم ۸ هم داخل اتاق بردن ۹:۳۰ ...

سلام عزیزدلممم.خب خداروشکر که‌ حالت خوبه.ان شاالله جنینهای خوب و تپل مپل برات تشکیل میشه و انتقال میدی و بعدم مامان میشی😍عزیزم کی برات انتقال میدن به سلامتی؟؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب همیشه همینجوری نیست. ولی اصلا این فکرا رو نکن. عوضش زودتر میفهمی دو تان ، یا سه تان😍😚😍

عزیزم حالت خوبه؟خونریزی و لک بینیت چطوره؟مامانت اومد پیشت؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

انشالله همشون برات جنین تپل مپل میشن و با اولین انتقال مامان میشی عزیزم 

راستی میشه بگین چرا همه تخمکارو برای جنین شدن نزاشتن و یه سریارو فریز کردن؟؟

خداجونم شکرت       
بسلامتی انشالله که همه چی خوب پیش میره هر دو خبر های خوب میاریم تو تایپینگ اوضاع فولی ها چطورن؟

گلم کجایی حبری از خودت بده؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم حالت خوبه؟خونریزی و لک بینیت چطوره؟مامانت اومد پیشت؟

سلام.

از دو روز پیش خدا رو شکر خیلی کمتر شده.یک کم ترشحات زرد رنگ دارم.

استراحتم بیشتر کردم.

ان شاالله جمعه ناهار اینجاست.

ممنون از احوال پرسیت عزیزم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بک علتش ممکنه نداشتن نزدیکی های مستمر باشه البته از دید خودم😉😆😆😆😆

اخ اخ منم با وجود اینکه در انتظار نی نی بودیم هیچوقت درست حسابی نزدیکی نداشتیم.کلا بعضیا میگن هرشب نزدیکی داریم من دهنم وا میمونه!چی‌بگم.ان شاالله مشکلتون حل میشه به زودی و مامان میشیی

سلام. از دو روز پیش خدا رو شکر خیلی کمتر شده.یک کم ترشحات زرد رنگ دارم. استراحتم بیشتر کردم. ان ش ...

خب خداروشکر که کمتر شده عزیزم.ان شاالله به زودی قطع شه لک بینیت.مامان عزیزتم به سلامتی بیاد پیشت خیلی خیلی بهتره برات و شرایطت بهتر میشه.استراحت کن عزیزم.وظیفمه گلم

گلم چرا بهت استراحت مطلق دادن؟! 

چون تخمدانها پایین امده و نسشتن بدتر میکنه مخصوصا دسشتویی که میرم یکی باهام باشه چون احتمال داره درد شدیدی از طرف تخمدانها احساس بشه و باعث بشه از حال برم گفتن یخ بذارم و دراز بکشم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام دوستای گلم، امیدوارم همتون روز خوبی داشته باشین، بتای من ۲۲ شد و باید دوباره تکرارش کنم، برزخ م ...

عزیزم ایشالله بالا میره....

بتای روز چندت بود؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چون تخمدانها پایین امده و نسشتن بدتر میکنه مخصوصا دسشتویی که میرم یکی باهام باشه چون احتمال داره درد ...

هایپر شدی عزیزم؟!

سلام. از دو روز پیش خدا رو شکر خیلی کمتر شده.یک کم ترشحات زرد رنگ دارم. استراحتم بیشتر کردم. ان ش ...

عزیزم شما هم خون اطراف ساک دیده شده ؟

من امروز انکساپاریننو زدم چون دو سه هفته س نزده بودم ونگران مسئله خونرسانی هستم 

سلام مهربونا، خوبين ؟ خبر خوب دارين بدين ؟  بچه ها خيلي تو فكر لاله جونم، ازش خبر دارين؟ ...

عزیزم قاعدتا باید زایمان کرده باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com