2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
شاينا جون منم فيبروكيستيكم.قبلا مينوشت خفيف.ولي قبل پانكچر سينه هام خيلي درد ميكرد رفتم سونو گفت يكي ...

من قبل انتقال استرادیولم شروع شد 

الانم که هفته 10هستم روزی سه تا رو دارم 

فکر کنم تا هفته 12داشته باشم 

سیکل قبلی هم دو ماه خوردم روزی دوتا 

استیکر گریه 😥مثلا

رهااا..... ترسیدم فک کردم اینقدر حالت بده زده به سرت که میخندی😐😬

برم از اول با استیکر گریه بخونم ببینم چی شد😜

نگران درد نباش.... منم یکی دو‌ روز چنان دردی داشتم که گفتم داره کنده میشه رحمم.... بدنم یخ میکرد رنگم سفید میشد... باز ول میکرد..... دوباره نیم ساعت بعد شروع میشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا خرمالو خوب نیست ؟؟؟؟ آخه من یه جا خوندم خرمالو تو بارداری خیلی خوبه  شلغم هم همینطور نو ...

چرا اتفاقا خیلیم خوبه هم واسه مادر هم جنین ولی نباید زیاد مصرف بشه.کلا تو بارداری باید همه چی خورده بشه ولی نرمال نه خیلی زیاد نه کم

من روزي دوتا ميخوردم.الانم كه بعد از انتقاله روزي دوتا

پس هنوزم می خورید کاش حداقل آندومتر میزان بود که نیازی بهش نداشتیم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
چشم رعایت میکنم.ممنونتم.آنا جون دورت بگردم اخه ذهن من سریع چسبید به اون نکته ی منفیه که یه بار گفتی ...

دلم نمیاد تو خودزنی میکنی دیگه ماهیتابه من چیکارست؟

تکرار بشه دیگه تامل نمیکنما.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رهااا..... ترسیدم فک کردم اینقدر حالت بده زده به سرت که میخندی😐😬 برم از اول با استیکر گریه بخونم ...

🤣🤣 عزیزمممم این خندست ، الان زنگ زدم مرکز گفت تا لک نبینی اینا طبیعیه ، رویا جون دعا کن نتیجه مثبت باشه ،این دردها رو بخدا تحمل میکنم😍😍

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

سلام دوستای گلم، امیدوارم همتون روز خوبی داشته باشین، بتای من ۲۲ شد و باید دوباره تکرارش کنم، برزخ من هنوز ادامه داره، هنوزم برام دعاهای خوب و انرژی مثبتاتون رو بفرستین، من برای همتون دل خوش و تن سلامت و نی نی های تپل مپل آرزو میکنم💝💝🌸🌸🙏🙏💋💋

عزیزم من درد نداشتم در اثر مصرف استرادیول کیست بوجود اومد وباعث دردمیشد بخصوص نزدیک قاعدگی  شد ...

عزیزم شما مشکلتون چی بود که آی وی اف کردید ؟

من برای درمان از تهران رفتم شیراز

عزیزم شیراز کدوم مرکزی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اس پ ر م ضعیف 

من خودم تنبلی تخمدان دارم شوهرم تحرک اسپرمش کمه دی ان آی اسپرمشم  روی مرزه خداکنه جواب آزمایشش ایندفعه خوب باشه بتونیم بریم جلو واسه منم دعا کن انشاالله که خودتم به سلامتی نینیاتو بغل کنی عزیزم