2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
بیمارستان آرش انجام میده هزینش آزاده و ۸۰ تومان

مطمن هستی 80؟؟؟ 180نیست؟؟؟

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزيزم نخوردم ديگه و نميخورم  الحمدالله آدمي هستم ك سعي ميكنم درد رو تحمل كنم  اما ...

عزیزم منم برا معدم شیرین بیان میخوردم ولی نه تو بارداری.....

بارداریو نمیدونم خوبه یا نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من بهمن سال قبل دادم۷۰ بود و ۴ روز قبل مجدد دادم گفتن آزاده و ۸۰ حساب کردن و با آزهای عفونی همه باهم ...

پس برم ارش، دوستام جدیدا جاهای دیگ دادن 180

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
سلام به همه مهربونای  من فرداقراره سونوی آخرموبدن برای انتقال جنین فریزشده به نظرتون بچه هااگه ...

سه چهار روز بعد یا بیشتر....

به سلامتی ایشالله عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من اینجام. صبح آزمایش دادم . هر پنج دقیقه سایت آزمایشگاه رو‌ چک میکنم ولی هنوز جواب رو نذاشتن دو هف ...

رویا جون ایشالله صفحات بعد شاهد شادیتم و رقص بندریت....

من بهمن سال قبل دادم۷۰ بود و ۴ روز قبل مجدد دادم گفتن آزاده و ۸۰ حساب کردن و با آزهای عفونی همه باهم ...

من صب شوهرم باید ببرم دکتر، بدش برم از بدم ، تا ساعت چند از میگیرن؟؟؟ میشه شماره آزمایشگاه آرش به، بدی ، مطمنن روی برگه آزمایش هاتون هست 

بچه هااااااا بچه هاااااااا  بتا ۲۸۸۸ باورم نمییییییشه یا امام هشتم

عزیزم مبارکت باشه .گوارای وجودت.

خدادرو شکر .خدا رو شکر ..

انشاالله که سالم بیاد بغلت ..البته با این بتای خیلی توپ .فکرکنم دو قلو باشه ..

روز چند انتقالی عزیزم .

بازم تبریک عزیزم . هزاران تبریک🌻🌻🌻🌻🌷🌷🌷🌷

واسه منم دعا فردا با  بتای توپول بیام اینجا بگم ..

پس برم ارش، دوستام جدیدا جاهای دیگ دادن 180

نه بابا من دوهفته پيش با ازمايش ايدز و هپاتيت دادم ٩٠ تومن شد چه خبره مگه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
الهیییی شکر، دورت بگردم دیگه نگران نباش، مطمئن باش بار بعد مامانی 

خدا نکنه عزیزم .والا همش فکر می کنم دیگه رحمم مثل رحم اول نمی شه .

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
عزیزم مبارکت باشه .گوارای وجودت. خدادرو شکر .خدا رو شکر .. انشاالله که سالم بیاد بغلت ..البته با ا ...

شما که صد در صد با بتای تپل میای.اصلا انقد خداروشکر حال و هوای تاپیک خوب شده که دوست دارم دم به دقیقه بیام سر بزنم خبر مامان شدنتونو بخونم و ذوق کنم.اقا توروخدا هرکی بی بی زد مثبت شد عکسشو بذاره من عاشق بی بی چک مثبتم😍عقده ای شدم رفت😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نه بابا من دوهفته پيش با ازمايش ايدز و هپاتيت دادم ٩٠ تومن شد چه خبره مگه

این ازمایش هپاتیت و ایدز رو کِی میگیرن؟من چرا ندادم هنوز😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
این ازمایش هپاتیت و ایدز رو کِی میگیرن؟من چرا ندادم هنوز😑

واي خاكستري جون باز فاز منفي گرفتي بابا من براي عمل پانكچر دادم لازمه تو براچي ميخواي بدي از دست تو از دست تو 😂😂😂😂

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي