2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047217 بازدید | 684581 پست

باران جان از دیشب همش توذهنمی ودعاگوت هستم

باران بهاری جان از دیشب که کیسه آبگرم می ذارم یه کم خونریزی دارم از صبح هم که بیدارشدم دوباره کیسه آبگرم گذاشتم  چقدر میشه از کیسه آبگرم استفاده کرد ؟

من این سیکل ان شاالله انتقال دارم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
خدا کنه.... آخه یهویی شروع شد. یه شب نصف شبی بیدار شدم شروع کرد بدنم لرزیدن. طوری که فک کردم تشنج کر ...

عزیزم حامله ای واسلام.....

همسرت علم غیب داشته که خبرشو داده.....

دور از شوخی حسم میگه مامانی و به دل همسرتم افتاده بوده خوب.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم از پاسخت عزيزم، احتمالا دكتر از همين مدل استفاده كنه برام چون دقيقا همين مدل رو توضيح دا ...

فکر کنم میکروکلین اگه اشتباه نکنم. تا یه هفته بعدش پریود شدم. داروی بعدش استرادیول و آسپرین و فولیک اسیدبود و از سه روزقبل انتقال آمپول پروژسترون

آنا جان من این سیکل ان شاالله انتقال دارم میشه شبها دلوکمرم رو با روغن سیاه دونه بمالم یا خوب نیست؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
هانا از وقتی نحوه ویزیت بیمار رو اونجا گفتی من دچار افسردگی حاد شدم.... حتی چندین بار هم به خودکشی ف ...

خخخخخخخخخخخ.....

چرا خودکشی دختر؟

ماهیتابه من مگه چیکارست؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان من این سیکل ان شاالله انتقال دارم میشه شبها دلوکمرم رو با روغن سیاه دونه بمالم یا خوب نیست؟

عزیزم من نه میتونم بگم خوبه نه بد چون ممکنه برا یکی خوب باشه برا یکی بد.....

اگه طبعت گرمه و رحمتم گرمه خوب نیست نه اگه رحمت سرده میتونه خوب باشه.....

من کلا این جور کارایی که خیلی نمیشه رو اثرش نظر داد رو تو سیکل انجام ندادم.....

عزیزم منم قند ناشتام لب مرزه چه رعایت هایی می کنید؟

شيرينيجات و مواد قندى رو كاملا حذف كردم اگه دلم هم بخواد يه ذره مويز مى خورم 

برنجى زياد نيستم اما اگه بخوام بخورم برنج قهوه اى مى خورم نون هم نون سياه مى خورم

از چند روز پيش هم باميه خريدم روزى ٤ تا ٥ عدد رو مى شورم سرشونو مى برم تو يه ليوان آب سرد مى ريزم مى زارم ١٢ ساعت بمونه و صبح ها ناشتا آب رو كه حالت ژله اى شده مى خورم

خيلى ها از اين روش در مورد پايين اومدن قندشون جواب گرفتن من الان ٤ روزه شروع كردم بعد از ١٠ روز بايد قندمو تست كنم و ببينم چه قدر تاثير داشته

حتى ميوه هاى خيلى شيرين مثل انگور و طالبى اينارو هم حذف كردم

هانا از وقتی نحوه ویزیت بیمار رو اونجا گفتی من دچار افسردگی حاد شدم.... حتی چندین بار هم به خودکشی ف ...

چرا آخه؟😂اينقدر فاجعه ان؟

اما رويا از طرفى اگه مشكلى هم باشه دور از جونن بدترين بيماريها روك تو چشاى آدم نگاه مى كنن و مى گن

اينقدر راحت كه اصلا نمى شه فكرشو كرد

يه چيز خيلى عادى مى دونن كه اولين نفرى كه بايد در مورد بيماريش بدونه خود بيماره

مى دونى براى خوداشون بينهايت اين رفتارها جا افتاده براى ماها سخته

عزیزم حامله ای واسلام..... همسرت علم غیب داشته که خبرشو داده..... دور از شوخی حسم میگه مامانی و به ...

😂😂😂😂😂 آنا دمت گرم. خدا حفظت کنه

چشمام پر اشک بود داشتم عزاداری تماشا میکردم از تلویزیون تا این پیامتو دیدم پقی زدم زیر خنده😂😂😂

مامانم میگه خدایا پناه بر تو مجنون شده بچه ام😂😂😂

خخخخخخخخخخخ..... چرا خودکشی دختر؟ ماهیتابه من مگه چیکارست؟

خب انصافا ببین چجوری زندگی میکنن😄

این وضع فرهنگی که ما تو مملکتمون داریم فقط داریم خیال میکنیم که زندگی کردیم

آخه دکتر بیاد از اتاق بیرون با بیمار دست بده و دعوتش کنه به اتااااااق..... پیشی بیا منو بخووووور 😭😼

😂😂😂😂😂 آنا دمت گرم. خدا حفظت کنه چشمام پر اشک بود داشتم عزاداری تماشا میکردم از تلویزیون تا این ...

خخخخخخخخخخخخ....

ازي جون روز نهم ميشه يا هشتم؟مگه چهارشنبه انتقالمون نبوده؟

عزیزم چهرشنبه ساعت ۱۱ انتقال دادم خب پنجشنبه از ساعت ۱۱ به بعد میرم تو روز نهم دیگه؟مگه نباید اینجوری حساب کنیم؟

خب انصافا ببین چجوری زندگی میکنن😄 این وضع فرهنگی که ما تو مملکتمون داریم فقط داریم خیال میکنیم که ...

عزیزم اینجام همچین دکترایی هستن.....

اما خوب کم هستن.....

دکتری که خوشبرخورد باشه.....

تا دم در بدرقت کنه.....

جوری که فکر کنی نکنه فک و فامیلشی خبر نداری.....

خخخخخخخخخ....

چرا آخه؟😂اينقدر فاجعه ان؟ اما رويا از طرفى اگه مشكلى هم باشه دور از جونن بدترين بيماريها روك تو چش ...

گلم آخه اینجا هم به خودت میگن فلان مشکل حاد رو داری... فقط با این تفاوت که تو چشمات نگاه نمیکنن. بدون اینکه ذره ای اهمیت بدن این خبر چه کاری با حال و روزت میکنه. 🤪

حتی اولین تشخیصشون رو به زبون میارن. دست کم چندتا ازمایش انجام بده یه کم بیشتر از سوابق بیمار پرس و‌جو کن بعد بگو فلانی تو سرطان داری😤