2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047259 بازدید | 684584 پست
نه اولی توی ابن سینا بود که 3.21 هستش دومی رشت دادم که شد 1.67 .رنج های ازمایشگاه دقیقا ی عدد هستن و ...

عزیزم اولا یه آزمایشگاه نبوده دوما گفتم به تغذیتم ربط داره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه من تاحالا لک بینی نداشتم حتی واسه لانه گزینی

خوب ممکنه واسه حساسیت باشه یا هماتوم داری.....

اگه هماتوم باشه که من با هماتوم تا آخرش واژینال استفاده کردم ولی اگه حساسیته بهتره رکتالش کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی بی چک من روز 9انتقال ..البته اولش فقط یه هاله بود ..بعد پررنگ شد ...و الانم خودش از عکسش خیلی واض ...

عزیرم من که هاله رو دیدم....

مبارکت باشه.....

ایشالله یه بتای تپل منتظرته.....

رويا باورت مى شه با اينكه بى بى ها مثبت مى شن باز استرس فردا رو دارم🙈 از بس چيزاى مختلف شنيدم تا ك ...

عزیزم خیلی نمیشه رو هفته ها زوم کرد....

بهش توجه نکن....

ضمنا احتمال داره اون دو هفته قبل لقاح رو حساب نمیکنه....

خانوما من روزچهارم انتقالمه ترشح ابکی زیاد دارم شیافمم میریزه بیرون چیکارکنم

عزیزم ترشحات آبکی برا استروژنه....

شیافتم اگه حداقل نیم ساعت دراز میکشی موردی نداره داروش جذب شده اون نگهدارنده شه....

سلام آره دقیقا همینجوری بود 

ممنونم از پاسخت عزيزم، احتمالا دكتر از همين مدل استفاده كنه برام چون دقيقا همين مدل رو توضيح داد، براي همين ميتونم سوال كنم اون آمپوله بيست و  شش سيكلت چي بود؟ و چند وقت بعد از اون آمپوله پريود شدي؟.  و اينكه اون دارويي كه از اول پريود برات شروع كردن تا روز انتقال،  اسمش چي بود؟؟

...
یکم امیدوارشدم ،من ترشح ابکی هم دارم به نظرت بده

نه عزیرم بد نیست....

خدایا این دور مثبت شدن های مامانای منتظر تاپیک رو ازمون نگیر بزار هممون لذتشو ببریم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

آمینننننننننن....

دختر بندر جون انتقال فريزتون چ مدلي بود؟ روز ٢٦ سيكل براتون امپول دادن و بعدش وقتي پريود شروع ش ...

عزیزم اون روز ۲۶ برا همه ۲۶ نیست یکی ۲۱ یکی ۲۲ و....

بستگی به فردش داره.....

روز انتقالم برا همه ۱۵ نیست.....

بستگی به آمادگی رحم داره.....

سلام بچه ها من فردا باید برم آزمایش دومم رو بدم ولی خیلی استرس دارم همش میترسم نکنه بتام اومده باشه ...

عزیرم این فکرا چیه؟

فقط + فکر کن اینم یکی از وظایفته مادررررررر....

بچه ها این لاپرا چقدر طول میکشه بعدش درد داری من تنهای تنهام نمیخواد همراه ببرم بیاین خواهرجونا کمکم ...

عزیزم خوب بستگی به روال کارشونم داره و اینکه لاپرا درمانیه یا تشخیصی....

من برا لاپرا سه روز بیمارستان بودم.....

یه روز قبل عمل برا آماده سازی و انما (شستشوی روده ها) یه روزم روز عمل، فردای روز عمل تا ظهرم ترخیص شدم.....

عمل من سه ساعت طول کشید، یکیم عملش نیم ساعت کمتر طول کشید....

یه نفرم بود عملش ۷-۸ ساعت طول کشید و ۶ روزم بیمارستان بستری بوده.....

پس اینطوری نمیشه دقیق جواب داد.....

بستگی داره بعد اینکه لاپرای تشخیصی انجام شد چه قدر نیاز به درمان و جراحی نیاز باشه و.....

بچه ها این لاپرا چقدر طول میکشه بعدش درد داری من تنهای تنهام نمیخواد همراه ببرم بیاین خواهرجونا کمکم ...

دردم والا من بخیه هام دردش خیلی کم بود فقط تا ۴ روز درد کتفم خیلی اذیت کرد به خاطر گاز دی اکسید کربنی که وارد بدن میکنن.....

البته همه درد کتف ندارن هم اتاقی من مثلا دردش به کمرش زده بود.....

بخیه هم من سه تا بخیه تو ناف داشتم و دو تا بخیه تکی هم برا دو تا سوراخ کوچولو و یه سوراخ برا درینر هم که بدون بخیه بود.....

راستي يكي از بچه ها قرار بود امينوسنتز كنه اسمش يادم نيست خبري نشده ازش يادش افتادم ايشال ...

بهار جون بود انجام داد منتظر جوابش بود هنوز در مورد جوابش چیزی نگفته.....

دارم گریه میکنم عزیزم امشب حال دلم خرابه چرا مگ ب خدا چ بدی من کرده بودم خستم دیگه خیلی سخته 

عزیزم خدا بنده های خوبشو امتحان میکنه وگرنه اونایی که امتحان نداده مردودن نیاز به امتحان ندارن که.....

@9798saraaaa    

سارا جون پستت ریپلای نشد....

عزیزم خدا بیمارزدش و بهتون صبر بده.....

عزیرم این چه حرفیه چرا معذرت میخوایی.....

کار خوبی کردی.....