2777
2789
عنوان

واقعا دنیا چه جای کثافتی شده

191 بازدید | 17 پست

اون از اون کاربر که گفت چند تا آدم هیکلی اومدن در خونش گفتن شوهرت کجاست گفته چیکارش دارید با لگد زدن تو شکمش بچش سقط شده شوهرشم بردن اون از اون یکی کاربر که گفت پسر دایی ۱۵ سالشو با چاقو تو مدرسه کشتن اون از اون نامادری که تو ارومیه دخترش رو بنام آوا پرت می‌کنه کلش میخوره به پله خونه می‌ره کما میمیره 

اون از اون یکی که به دوستش  بخاطر یه پسر قرص برنج میندازه نوشابه اهو خلفی میمیره دختره هشت نه ساله می‌ره زیر خاک معلوم نیست تو این خراب شده چه خبره 

نینی یار جون مادرت نترکون پول سیم کارت ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار دیگه ای نداری واقعا میشینی هر چی اتفاق بده مرور می‌کنی ، قلب ما هم از شنیدن این اخبار به درد میاد ولی مرور کردنشون نه اونا رو زنده می‌کنه نه واسه تو فایده ای داره 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
کار دیگه ای نداری واقعا میشینی هر چی اتفاق بده مرور می‌کنی ، قلب ما هم از شنیدن این اخبار به درد میا ...

این اتفاقات فقط تو ایران میفته از بس بی در و پیکره هر اتفاقی نیفته بعدشم شما انسان نیستی که قلبت با این اتفاقات به درد نمیاد 

دختر بیچاره بخاطر حسادت سر یک پسر توسط دوستش رفت زیر خاک فقطم هست سالش بود

بیچاره مادرش چی کشیده 

خیلی بد بود هنوزم یادم میاد ناراحت میشم

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
بیچاره مادرش چی کشیده خیلی بد بود هنوزم یادم میاد ناراحت میشم

ببین چقدر جای کثافتی شده که سر یک پسر دوستش قرص برنج تو نوشایش میندازه 

دیروز توشهر ما یه خانم دکتر خیلی خیلی زیبا خودکشی کرده بخاطر خیانت همسرش.خدا نگذره ازینجور مردا

واقعا نگذره انشالله 😢

عزیزم اینجور مسائل تو کل دنیا پیش میان 

اخبار محلی جاهای دیگه رو ما چک نمیکنیم فکر میکنیم فقط برای ماست

نمیخوام بگم اوضاع خوبه ولی به اون بدی هم که فکر میکنین نیست

الان فقط چون رسانه زیاد شده و دنبال کننده برای اینجور خبرا زیاده بیشتر از  قبل دست به دست میشه و بیشتر بنظر میاد 

https://harfeto.timefriend.net/16813875872584
عزیزم اینجور مسائل تو کل دنیا پیش میان اخبار محلی جاهای دیگه رو ما چک نمیکنیم فکر میکنیم فقط برای ما ...

دقیقا، نمیدونم کی به مردممون یاد داده آنقدر تمرکز رو اخبار منفی ، معلومه ک ما هم ناراحت میشی ، حالا این خانوم به من میگه انسان نیستی ولی معلومه ک منم غصه میخورم ، فقط نمیشینم یکی یکی تیک بزنم چ اخبار بدی هست و منتظر بعدی باشم ، برای بازمانده هاشون از خدا طلب صبر میکنم و براشون دعا میکنم روحشون در آرامش باشه 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞