2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
من یه طوری ام.... چهار پنج شبه نصف شب حدود ۲ و نیم تا ۳ و نیم صبح یه جوری لرز میکنم.... یه جوری لرز ...

عفونت چیه ایشالله یه وروجک مامانی داره اون تو بندری میزنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه طوری ام.... چهار پنج شبه نصف شب حدود ۲ و نیم تا ۳ و نیم صبح یه جوری لرز میکنم.... یه جوری لرز ...

نه رويا عفونت چيه

منم اين بار بينهايت سردم مى شه از روز دوم انتقال و حتى لرز داشتم و از اونجاييكه بينهايت گرمايى بودم فكر كن الان با يه عالمه لباس و جوراب و دو تا پتوى خيلى ضخيم مى خوابم

همه رو به فال نيك بگير كه ايشالا مامانى🌸💕🤰

نه رويا عفونت چيه منم اين بار بينهايت سردم مى شه از روز دوم انتقال و حتى لرز داشتم و از اونجاييكه ب ...

خدا کنه.... آخه یهویی شروع شد. یه شب نصف شبی بیدار شدم شروع کرد بدنم لرزیدن. طوری که فک کردم تشنج کردم. از اون شب دیگه هر شب سر همون ساعت اینجوری میشم

دلم میخواد یکی علم غیب داشته باشه بیاد بگه رویا حامله ای والسلام

از اضطراب بی بی چک و آزمایش خلاص بشم

نه رويا عفونت چيه منم اين بار بينهايت سردم مى شه از روز دوم انتقال و حتى لرز داشتم و از اونجاييكه ب ...

هانا نری جواب آزمایش بگیری  بری حاجی حاجی مکه😄

بیا عکس برگه آزمایشت هم بذار😋

هانا نری جواب آزمایش بگیری  بری حاجی حاجی مکه😄 بیا عکس برگه آزمایشت هم بذار😋

صبح ساعت ٨ تا ٩ بايد اونجا باشم جواب آزمايش هم به وقت اينجا بين ساعت ٢ تا ٤ زنگ مى زنن مى گن

برگه اينايى اينجا در كار نيست حتى وقتى آزمايشهاى معمولى هم مى ريم هيچى به دست خودمون نمى دن فقط دكتر بعد از اينكه آزمايشهارو ببينه زنگ مى زنه نتيجه رو مى گه اونم در حد اينكه نرمال هست يا نه

اين سرى اومدم ايران آزمايش دادم تازه فهميدم ذخيره تخمدانم چه قدر هست و همه چى ديگه

مثلا بهم نگفتن قند ناشتات لب مرزه گفتن همه چى نرمال 

خوب من از كجا بدونم كه بايد مراعات كنم ايران فهميدم كه الان دو هفته است شديدا مراعات مى كنم

سلام انا جون خوبی پسرگلت خوبه چه ناراحت شدم واسه بهارعزیزمون امیدوارم باخبرای خوب بیاد

ناراحت چرا عزیزم؟

مشکلی نیست ایشالله و قراره فقط خیالش راحت بشه همین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
صبح ساعت ٨ تا ٩ بايد اونجا باشم جواب آزمايش هم به وقت اينجا بين ساعت ٢ تا ٤ زنگ مى زنن مى گن ب ...

عزیزم منم قند ناشتام لب مرزه چه رعایت هایی می کنید؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
صبح ساعت ٨ تا ٩ بايد اونجا باشم جواب آزمايش هم به وقت اينجا بين ساعت ٢ تا ٤ زنگ مى زنن مى گن ب ...

هانا از وقتی نحوه ویزیت بیمار رو اونجا گفتی من دچار افسردگی حاد شدم.... حتی چندین بار هم به خودکشی فکر کردم😕

میگه ابریزش جوری ک نوار بهداشتی گذاشته. ممکنه ب شیاف حساسیت داشته باشه؟

آخه عزیزم آب در حد پد خوب از کجا میتونه بیاد غیر مثانه؟

تو بارداریشم نیست بگم از کیسه آبشه که.....

من والا سر در نیاوردم....